mozes da ga sam uvezes ili da gledas razne auto placeve po srbiji.. ili klasika, oglasi pa vrti i gledaj, bubanj potok bih izbegavao, tamo nikada nista nije bilo kako valja..
p.s. pogledaj i hondu civic, ali samo 1.6 ili vise kubika i nikako dizel
Svako bi voleo proveren auto, da bude ko nov, a da ima cenu polovnog. 'ebiga, kupuješ polovno, znači da rizikuješ. Bitno je da auto nije lupan i da je enterijer dobar. Ovo prvo će svaki dobar majstor da vidi, ovo drugo možeš i sam. To su najskuplje stavke i one čine auto.
Motor, ogibljenje, da ne spominjem potrošne delove, to se sve da srediti, gledaj da su prve stvari na adekvatnom nivou.
Inače, polovan auto, skroz bez ulaganja - veoma retka zverka. Gledaj ti da kupiš nešto što ćeš moći da održavaš i šta neće da stoji mesecima na parkingu, ako crkne nešto ozbiljnije na motoru ili vešanju, a ti nemaš para da to popraviš. Punto je tu najbolja računica, definitivno, a i lep, konforan i funkcionalan auto. Sedi u Astru, prošlu ili novu, isto mesta u kabini kao u Puntu, bezbednost tu negde. Ako hoćeš da se širiš najjeftinije širenje je Stilo, metar i osamdeset širine i 2,6 meteri međuosovinskog rastojanja - i matematika kaže da je auto za vožnju prava uživancija.
Za 5500 bih gledao samo puntaće i ništa drugo. Eventualno Clio 2.
Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Zasto bezati od VAN-a. njih ima u svim bojama. Najcesce naravno beli i zuti. Odrzavani su svi u ovlascenim servisima i u 99% slucajeva mehanicki su potpuno ispravni.
Zasto bezati od VAN-a. njih ima u svim bojama. Najcesce naravno beli i zuti. Odrzavani su svi u ovlascenim servisima i u 99% slucajeva mehanicki su potpuno ispravni.
Iskreno, ja sam bezao od van-a pa sam ga na kraju kupio, ali samo zato sto sam naisao na jednog koji je bio u stvarno odlicnom stanju. Problem je sa njima sto ne znas sta kupujes, ko ga je vozio, kako ga je vozio i slicno. Ima ih koji su stvarno dobri i pravilno odrzavani, samo ih treba naci i kupovati od pouzdanih prodavaca.
Iskreno, ja sam bezao od van-a pa sam ga na kraju kupio, ali samo zato sto sam naisao na jednog koji je bio u stvarno odlicnom stanju. Problem je sa njima sto ne znas sta kupujes, ko ga je vozio, kako ga je vozio i slicno. Ima ih koji su stvarno dobri i pravilno odrzavani, samo ih treba naci i kupovati od pouzdanih prodavaca.
Comment