Fiat Tipo 1.9 td star 18godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Goran62
    CBC Član
    • 14.12.2007
    • 12
    • Beograd

Fiat Tipo 1.9 td star 18godina

imam sansu da uzmem Fiat Tipo 1.9 td 1990.god i tip trazi za isti oko 2100e. interesuje me jel to realna cena i sta s ekod tog auta treba posebno gledati!
    Vozim auto koje puno trosi p ame interesuja potrosnja ove?!
    Unapred hvala na podacima
  • bokija
    CBC Senator XXL
    • 25.01.2008
    • 640
    • Beograd

Puno para za nepocinkovanu karoseriju,stari dizel motor,staro sve.Po svoj prilici sve sto je bolo dobrog da se uzvuce od tog auta verovatno je vec exploatisano,tebi bi ostali samo jadi i muke da ga odrzavas u zivotu.Mnogo je to para,trazi nesto mladje a nece biti mnogo skuplje.Vec od 3500 mozes da kupis neki sciecento preko 2002 godine.
    I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• Goran62
      CBC Član
      • 14.12.2007
      • 12
      • Beograd

Hvala na savetu posto se troumim jer imam jednu Alfu pocinkovanu 164kuali je motor V6 3.0 tako da cu ga prodam i kupim neki manji TS2.0 ili dizela i ugradim. Ipak je LADJA u odnosu na TIPO.

Comment

• stefanves
        CBC Senator XXL
        • 10.12.2006
        • 1351
        • BG

Koliko ja znam Tipoi od 1990. godine su pocinkovani . 100% sam siguran da postoje pocinkovani Tipoi, a za prekratnicu(godina od koje su pocinkovani) nisam siguran. Inace Bokija, opet pametno zbori(Manijace , placas pice jer te hvalim)
        Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
        Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• bokija
          CBC Senator XXL
          • 25.01.2008
          • 640
          • Beograd

More ako te cuje moja bivsa zena,placas ti meni bolnicke troskove
          I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• Goran62
            CBC Član
            • 14.12.2007
            • 12
            • Beograd

Obozavam forume
            teks sto odlucim jedn ono me pokoleba necije jos novije misljenje...uh sto volemm ovaj zivot...
            Moracu da ga odem vdiim i izlupam prsticem...ali nesmem jako..jednom sam lupio gd ene treba pa tipu rupu napravio...tip kaze "niej znao d aje tako stradao autooo"

Comment

• sasha015
              CBC Veteran
              • 29.02.2008
              • 153
              • LOznica
              • Hyundai i-20

Ja bih od tog tipa pobegao samo tako Taj mora da je presao jedno najmanje 300000 km.Jos ako je vozen pod sankcijama devedesetih kod nas onda moze pravo na odpad.Sta treba da gledas.....SVE.Moj tipo je star 13 godina i odrzavanje me kosta u proseku izmedju 50-70 e mesecno.jbg.Uglavnom je sve ispravno.Mislim moze to i bez odrzavanja ali posle 2 godine mozes da ga bacis ili sto je jos bolje kupis stranca za oko 800 evrica,dizela,ali noviji tip sa onim uzim farovima i prepakujes.Sve je dozvoljeno sem sasije A i to moze...Ja dugooo imam tipa i znam ga u dusu i najveci trosak koji moze biti je- dobro ocuvan stranac od 800-900e u fulu i to ako se desi neka zeeesca havarija,tipa sudar,ne daj boze.Pa ti sad razmisli

Comment

• sasa_gsi
                CBC Veteran
                • 25.05.2007
                • 101
                • Svrljig (Nis)

Hmm, sve zavisi u kakvom je stanju auto. Moj prijatelj ima Tipa 1.9TD, i u jako je lošem stanju uglavnom zbog nestručnog održavanja i pokušaja popravke u domaćoj radinosti, turbina naravno neradi a i sva elektronika u kabini nefunkcioniše. Još jednom čoveka ili još bolje majstora koji ima Tipa 1.9TD pod ruku pa na gledanje i nemoj da se žuriš, to je star auto i ima 1000 mana a tvoj novac nema nijednu.

Comment

Working...
                X