POMOC PRI KUPOVINI POLOVNJAKA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CrazyFrog
    CBC Član
    • 05.05.2008
    • 37
    • Beograd-Dobanovci

Pa to mi svi kazu za cenu ali ja mislim da je ok cena s obzirom da je 2004 godiste,da je ocuvan i nije mnogo presao...

Benzinci su jeftiniji tako da ces za 6 hiljada moci odlican da nadjes,uzmes 1.4 16v 98ks,ili malo doplatis za neki dizelas...
    Reno Clio 2 1.5 dCi 2004

Comment

• MARKO K
      CBC Početnik
      • 12.05.2008
      • 7
      • BEOGRAD

Slazem se CrazyFrog, ipak je to mlad auto sa malo predjene kilometraze a jos plus dizel. Zato sam ja i vise za benzinca jer je 6000 eura neki maksimum koji mogu da dam. Mozes li mi reci svoje misljenje o motoru 1,6 ili ostajes da je 1,4 16 v dobra kupovina.

Comment

• CrazyFrog
        CBC Član
        • 05.05.2008
        • 37
        • Beograd-Dobanovci

Da sam uzeo benzinca najverovatnije bih uzeo 1.4,jer po meni ima solidnu kubikazu i lepih 98ks i mislim da mu je i ok potrosnja ako ga normalno vozis...

A 1.6 ima 107 ks tako da i nije velika razlika u jacini a trosi vise od 1.4 e sad tvoj je izbor,za mene je 1.4 sa 98ks sasvim dovoljno.

Mada ako budes ugradjivao plin onda druga prica.

Probaj jedan i drugi pa odluci
        Reno Clio 2 1.5 dCi 2004

Comment

• CannoN
          CBC Senator XXL
          • 15.09.2007
          • 485
          • Beograd

Nije samo do konja - 1.6 ima povoljniji obrtni moment i rastereceniji je a cisto sumnjam da spektakularno vise trosi od 1.4.

Comment

• CrazyFrog
            CBC Član
            • 05.05.2008
            • 37
            • Beograd-Dobanovci

Sad je na njemu da odluci...
            Reno Clio 2 1.5 dCi 2004

Comment

• MARKO K
              CBC Početnik
              • 12.05.2008
              • 7
              • BEOGRAD

Ok ljudi,hvala vam.U svakom slucaju probacu sa 1,6 motorom, posto sam sa 1,4 vec probao i zaista lepo ide pa cu videti.

pozdrav, javljam se nadam se uskoro sa novostima i nadam se fotkama

Comment

• Alexa-bg
                CBC Početnik
                • 14.05.2008
                • 5
                • Beograd

Ja gledam do nekih 8000e da uzmemo megana dizela.

Gledao sam da uvezemo nesto npr iz Nemacke.
                Nasao sam neki oglas, ali mi nesto sumnjivo.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... eNumber=40

Izvinjavam se ako je ovo zabranjeno, ali nemam nikakve koristi od toga, nikoga ne reklamiram, samo bih hteo da cujem misljenja, pa ako smeta, izbacicu link iz posta.

Sta mislite o toj varijanti?
                Znaci neki 1.5dci ili 1.9dci

Comment

• nenasan
                  CBC Član
                  • 15.10.2007
                  • 73
                  • Šabac

Evo jedan Šapčanin da ti kaže komentar.
                  Ono na sajtu mobile .de je jedna obična sirotinja.
                  Prvo ja ne gledam Reno ispod dinamik opreme(moje mišljenje),drugo hajde da je biserno bela(čitaj metalik ),nego je ona prava LKW šugava bela boja,auto ima samo dva sedišta i košta one pare a ima autentik opremu,znači nema ispod te opreme,e a auto čak ni klimu nema pa ovo je šampionski.

Comment

• CrazyFrog
                    CBC Član
                    • 05.05.2008
                    • 37
                    • Beograd-Dobanovci

Bilo bi dobro kad bi znao nekog coveka ko se bavi uvozom automobila,ima jedan lik kod mene u kraju uvozi automobile po narudzbini i svi koji su uzeli auto od njega su zadovoljni...

Vozio sam megan 1.5 dci i super ide mogu ti reci a 1.9 dci je jos jaci...

A sto ne pogledas kod nas u oglasima neki da nadjes,malo jos da dodas kesa?
                    Reno Clio 2 1.5 dCi 2004

Comment

• Alexa-bg
                      CBC Početnik
                      • 14.05.2008
                      • 5
                      • Beograd

@Sapcanin:Nisam mislio konkretno na njega, posle sam i video da nema zadnju klupu...
                      Nego uopste na taj sajt.
                      Nasao sam neki kao decembar 2004, presao manje od 50000, klima, navigacija, pomoc pri parkiranju, ne trosi puno, 1.9dci, ono, neka cuda, a 4000e tamo.
                      Sad da li je to sve Ok, ne znam.

Pa to, kesh je uglavnom najveci problem.
                      Mislim da bi bilo dobro da nadjem neki tamo, pa da iscimam rodjaka iz Nemacke da ode da vidi kakav je i to, i ako valja, da ga dovozimo ovamo.
                      Mislim da bi izaslo jeftinije nego da ga kupujemo ovde.

Sad vozimo lancera 2.0 glx. Bez turbine.
                      Ono, voleo bih da bude startan, ili bar startniji od njega, i da ide fino.
                      Ne treba mi da divljam, ali da nema problema pri preticanju, da moze da primi gas, i na otvorenom da postigne neku normalnu brzinu.
                      Gledam 1.9dci, ali ako bude bolja ponuda za 1.5dci, mozda dodje i on.

Comment

• nenasan
                        CBC Član
                        • 15.10.2007
                        • 73
                        • Šabac

E opet moram da reagujem,ali dobro ne namerno.
                        Taj auto brat bratu u nemačkoj vredi 7-8000 da si rekao italy pa neki ne dovršen lizing to je ok. ,ali u nemčkoj nema šanse.
                        OPet jedna mobile kvaka,ako nema broj telefona ,ime placa i već sve ostale reference onda je to lažna info.kojih na žalost ima puno,veruj mi.
                        Za nas iz Srbije kažu da smo loši a ne znate možda kakva bagra postoji tamo.
                        I da tnaš ako hoćeš neki ekstra auto izaći će te više nego da kupiš ovde ,pri tom moraš da imaš rodbinu preko da spavaš negde jer ni tamo se auti ne kupuju baš tako lako kao što neki pričaju.
                        Pouzdano znam da ovi šabački placevi ne muljaju ništa jer to su sve postali milioneri i oni nemaju račun da rade sa falš autima pre će neki sitini preprodavac to da uradi.E sada kako oni imaju povoljne automobile?
                        Pa tako što recimo kupe po 50 - 100 automobila pa dobiju 10% popust a to ti je u proseku na sto auta 10 džabe(banalizujem ali je tako nekako) dalje oni kupuju od lizing kuća aute koji su vraćeni staro za novo,a plaćaju iznos koji je preostao da se lizing zaokruži što je i te kako povoljno i kada uzmeš u obzir količinu i navedene privilegije velikog kupca a to sigurno nismo ti i ja.
                        Tkođe ti auti su prešli od 25000-50000 godišnje jer sve zavisi kakav je lizing ugovor potpisa
                        Takođe sitni prodavci su u stanju da kupe taxi auto i da ga vešto maskiraju,itd.Drži se neke velike firme jer kroz neko vreme kod njih možeš da menjaš staro za malo novije naravno ako je kod njih auto prvi put kupljen.
                        Primer u BGD(veliki plac renoa"I. M.")laguna 12000 u Šapcu (veliki plac itl.)9000-10000 pa ti gledaj.

Comment

• Alexa-bg
                          CBC Početnik
                          • 14.05.2008
                          • 5
                          • Beograd

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

To je taj oglas, i ima sve to, ali verujem da je udaran, ili tako nesto.
                          Sumnjivo mi da ga prodaje za te pare...

Imas mozda link do I.M.-a?
                          ili mozda adresu, ili znash gde je?
                          Da prespavam, ne mora, imam rodbinu u nemackoj, tako da bi iscimali njih da odu da vide kakav je i tome slicno, pa ako valja doterali bi ovde.
                          Opet kazem, ti oglasi su mi sumnjivi, ali ima ih za oko 6000.
                          Pa treba videti da li to valja, i da li bi sve sa carinom i porezom bilo skuplje nego da ga uzmemo ovde.
                          Pa onda odluciti gde da uzmemo.

Ovo je jos sve malo povrsnije, pa nadam se da cemo biti uskoro pri nekom takvom keshu, a trebalo bi, pa cemo onda ozbiljnije pogledati.

Comment

Working...
                          X