Fiat Stilo 1.8; 133ks

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BrackoNe
    CBC Član
    • 13.05.2008
    • 55
    • Stara Pazova

Fiat Stilo 1.8; 133ks

Poz svima,
    interesu je me šta mislite o ovoj ponudi da li da se kupi ili ne...
    Naime, nudi mi se Fiat Stilo 1.8; 133ks; novembar 2003; 6 jastuka; auto klima; ABS; ESP i koje već sve elektronike; elektro podizači i retrovizori; centralna sa fab. alarmom; putni računar; 5 vrata; felne nisu alu; bela boja karoserije; 102.000km; ocarinjen; (puni paket opreme bez kože) nije lupan; izađe me 5.800€.

E sada, kruže priče da je beli stilo 1.8 iz Italije bio pandurski, pa sada ako jeste verovatno je njakan. Sada imam Punta MK1 1.1 + gas, pa ako ne moram ne bih ga prodavao nego bih i njega zadržao... Može li ko da me posavetuje vezano za Stila?
    Ma moj punto juri i 200, do duše nizbrdo...
  • starac vujadin
    CBC Senator XXL
    • 27.08.2005
    • 2617
    • Stari grad

Beli, sa 5 vrata - moguce je da je bio pandurski. To je solidan motor, mada 1.6 vazi za bolji.

Dobar 1.8 ce se tesko naci, ali srecom ponekad ima i neki stvarno odlican kao ovaj.

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=53683

Comment

• mishio
      CBC Senator XXL
      • 29.05.2007
      • 1204

pandurka ako je, onda znaj da se one menjaju na 250000km ..

mislim da to nije dobra kupovina jer prosli pijac je bio stilo 2002 nazalost, 1.8 znachi dynamic oprema, pravih 65000km presla jer je ovde 4godine vec, auto je u vrh stanju za 6800e i to registrovan sve, znachi 6500e i da vozis, a ima kozni volan, sve unutra kao novo nema ogrebotina itd ..

Comment

• neshaoct
        Banovan
        • 18.08.2007
        • 1754
        • Beograd, Rakovica

Re: Fiat Stilo 1.8; 133ks

Originally posted by BrackoNe
        ...Fiat Stilo 1.8; 133ks; novembar 2003; 6 jastuka; auto klima; ABS; ESP...5 vrata; felne nisu alu; bela boja karoserije; 102.000km; ocarinjen; (puni paket opreme bez kože) nije lupan; izađe me 5.800€.

E sada, kruže priče da je beli stilo 1.8 iz Italije bio pandurski, pa sada ako jeste verovatno je njakan...
        SIGURNO je taj bio Policijski...
        Cak je 5.800 previse skupo za njega...
        Prodavali su se oni i znatno jeftinije... [ 500-1.000 eura manje ]

edit :
        mada je taj koji ti se nudi verovatno sredjen, u smislu da su mu pokrpljene rupe na krovu od nosaca sirene, rotacije...pa je zato i skuplji...

Comment

• BrackoNe
          CBC Član
          • 13.05.2008
          • 55
          • Stara Pazova

Pandur, a?

Blah, sada sam se ubedačio...
          Razmišljam ako je pandur barem ne verujem da je kraden, ali zato su se svi na njemu redali u 4 smene kao na kurvicu...

Znači ne kupiti?

Comment

• neshaoct
            Banovan
            • 18.08.2007
            • 1754
            • Beograd, Rakovica

...ne znam...
            Tvoje pare, tvoja odluka...
            Ipak, vidis razliku u ceni izmedju tog Stila koji ti se nudi, i onog iz Oglasa koji je postavio ''starac vujadin''...

edit :
            Evo ti tema koja ti moze pomoci :

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

pandurski su sa digitalnom klimom i nacin na koji ces da provalis da li je bio pandur jeste da nema radio tj tu gde b trebao da bude maska je isbusena kao i vratanca za frizider su takjodje busena. kad otovris friz unutra su montirani pinjaci za baterije za motorolu i lollypop. jedini nacina d ase to skine je da se iscece zid, znaci ima rupe. dalje, vozacevo sedite uglavom pocepano od prangije a suvozaceva stranica na vratima izgrebana od pendreka. rez. tocak je uglavmom ganc nov kao i dizalica i kljuc(nikad koristeno. ako je krov sredjen onda nema nicega na njemu. za tu kintu bi auto trebao da bude tip top tj da mu je sve sredjeno, da je ispoliran i uradjen servis. mene je moj bez sredjivanja krova sa registraciom kostao 5300e. jedine mane su im to sto su grebani i cukani , motori su uglavnom ok posto su servisi radjeni na vreme. sve u svemu ok, prevoz za te pare... e da ja imam problem sa lezajem kompresora klime. zaribao je verovatno posto klima nikad nije ukljucivana. auta su dosla iz milana dakle sever italije.
              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• BrackoNe
                CBC Član
                • 13.05.2008
                • 55
                • Stara Pazova

Odgovor

Originally posted by zverko
                pandurski su sa digitalnom klimom i nacin na koji ces da provalis da li je bio pandur jeste da nema radio tj tu gde b trebao da bude maska je isbusena kao i vratanca za frizider su takjodje busena. kad otovris friz unutra su montirani pinjaci za baterije za motorolu i lollypop. jedini nacina d ase to skine je da se iscece zid, znaci ima rupe. dalje, vozacevo sedite uglavom pocepano od prangije a suvozaceva stranica na vratima izgrebana od pendreka. rez. tocak je uglavmom ganc nov kao i dizalica i kljuc(nikad koristeno. ako je krov sredjen onda nema nicega na njemu. za tu kintu bi auto trebao da bude tip top tj da mu je sve sredjeno, da je ispoliran i uradjen servis. mene je moj bez sredjivanja krova sa registraciom kostao 5300e. jedine mane su im to sto su grebani i cukani , motori su uglavnom ok posto su servisi radjeni na vreme. sve u svemu ok, prevoz za te pare... e da ja imam problem sa lezajem kompresora klime. zaribao je verovatno posto klima nikad nije ukljucivana. auta su dosla iz milana dakle sever italije.
                Pozdrav Zverko i hvala na detaljnom odgovoru..!
                Evo ovako, po tome što si napisao, 100% je pandur, jer zaista u vratima ima punjač motorole, a sa strane (ispod vratanaca) stoje tri rupice koje me nerviraju... Rezervni točak nije ni pipnut, još ima one bodljice...
                Na krovu nema ništa, ispoliran je ceo. Jedino je bio originalni CD plejer kada sam prvi put došao, ali drugi put je bio skinut i stavlja mi neki JVC MP3 plejer, mada sam ja više za originalni. Šta mislite šta je bolje od toga dvoje?!

Evo par fotki:

Comment

• Miodrag
                  CBC Veteran
                  • 31.08.2007
                  • 184
                  • Sremska Mitrovica

je li u pitanju plac kod Sapca? pre mosta sa desne strane? :-)

Comment

• reaper_HGT
                    CBC Senator XXL
                    • 05.09.2007
                    • 888
                    • Beograd

u stila se bash i ne razumem ali imam taj motor u puntu i mogu reci da sasvim fino radi, treba samo da pazish da ti ulje UVEK na maximumu

Comment

• BrackoNe
                      CBC Član
                      • 13.05.2008
                      • 55
                      • Stara Pazova

Plac

Originally posted by Miodrag
                      je li u pitanju plac kod Sapca? pre mosta sa desne strane? :-)
                      Jeste pre mosta kod Šapca (Klenak), ali onaj sa leve strane, siva hala plavi krov... Tamo je "glavni pos'o" auto otpad, a ovo je sekundarno... Verovatno si mislio na onaj plac odmah pre mosta, ali bio sam i tamo...
                      Jesi li blizu tog mesta? Slučajno sam naišao dok sam ucrtavao GPS mape, i stao sam na otpadu da pitam imaju li štop svetlo za MK1 i vidim stila, pitam kakav je i mic po mic i eto nas...

PS. Vidim sada da si iz SM, ja sam često u RU jer mi je tamo devojka, a ja sam iz Stare Pazove...

Reaper, znači ti si zadovoljan sa tim motorom? A što da bude na maksimumu?!

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

mene je takav auto bez sredjivanja krova, sa registracijomi velikim servisom izaso 5300e. placen je 4500e na placu u Novom Sadu. Ako je taj ok, tj sredjen sve kompletno, probaj da spustis cenu i uzmiga ako ti se svidja. generalno su u ok stanju, svi presli oko 100k i svi su servisirani na vreme. ima nekih sitnih mana ali to je sve od stajanja posto izgleda dugo nisu paljeni. u svakom slucaju ok auto za te pare.

Comment

• BrackoNe
                          CBC Član
                          • 13.05.2008
                          • 55
                          • Stara Pazova

Veliki servis

JBG, ovde nije urađen "samo" veliki servis, a ostalo je sve više-manje sređeno...

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

veliki servis je oko 300e. napisah ti tamo pa ajde i ovde. trazi drugi kljuc. u NS na placu su svi bili sa dva kljuca i servisnom knjigom. nekima su krali kljuceve ali je prodavac svakom refundirao drugi kljuc ako je falio.

Comment

• r1cer
                              CBC Senator XXL
                              • 22.01.2006
                              • 363
                              • Beograd

Interesantno kako je većina automobila iz uvoza prešla od 98 do 103 iljade...

Comment

Working...
                              X