stilo 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • chiki
    CBC Veteran
    • 19.04.2006
    • 158
    • Beograd

Vezano za suhpleh. I ranije sam pisao o tome, tj nakon sto sam kupio auto. Beoafrici stize s vremena na vreme isporuka iz Poljske sa par suhplehova. Ovo je obicno parce plastike, zali Boze para ne verujem da je proizvodnja skuplja od 2000 dinara. Kupio sam ga pa sad vi pogledajte sliku i recite da li sam se ...

AR 159 1.8 TBI
    C3 1.4i GNV

Comment

• bokija
      CBC Senator XXL
      • 25.01.2008
      • 640
      • Beograd

Cekaj malo,ja sam gledao za Bravo na epiru i to cudo pokriva komplet donji deo.ovo je nesto malo ko tange boze me oprosti Zar je na Stilu tako mali,mislim pleh Gde ti je ta Beoafrika?
      I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• chiki
        CBC Veteran
        • 19.04.2006
        • 158
        • Beograd

I ja sam se iznenadio. Deluje mi dosta mali, oni kazu a to i ja znam da postoje dva suhpleha sa strane. Oni prodaju/servisiraju talijanska vozila. Valjda znaju.... U cetvrtak idem da ugradim. Sta kazu ostali?
        AR 159 1.8 TBI
        C3 1.4i GNV

Comment

• neshaoct
          Banovan
          • 18.08.2007
          • 1754
          • Beograd, Rakovica

@bokija
          Kod Stila je ta zastita iz tri dela, a ovo je najveci, centralni deo...

@chiki
          Pretpostavljam da su ti prodali pravu stvar...

Comment

• Cruiser
            Tek je upao...
            • 04.05.2008
            • 23
            • Novi Sad

... shusPLEH a Poljaci ga naprave od plastike, al' dobro, cuti - nek ti chuva srce od prashine & vode..

Dal' uopshte mozhe da se montira ako nemash oba sa strane... i kako na visokim spoljnim temperaturama, josh ce vishe da 'oklopi' motor.. However, od vishka ne boli glava...

Comment

• chiki
              CBC Veteran
              • 19.04.2006
              • 158
              • Beograd

Pazi, od plastike je sigurno...verovatno je neka bolja. Kakav li je original? Jel bar lici?
              Gde li je nasa mala privreda? Zatajila?
              Da li je neko pokusavao da pronadje korube/blatobrane za stilo za zadnje tockove. One su od nekog specijalnog platna, lagane su, valjda i izoluju buku tockova... Imam rupu na jednom delu na strani iza zadnjeg tocka. Verovatno se nakupio sneg i zamrzlo je i onda je neko udario nogom i skinuo led ali i parce korube

Da, ne moze da se montira. Prakticno se ovaj srednji deo montira na bocne delove.
              AR 159 1.8 TBI
              C3 1.4i GNV

Comment

• bokija
                CBC Senator XXL
                • 25.01.2008
                • 640
                • Beograd

Sa plehom je bolje hladjenje.Vec sam piso o tome.

Comment

• Dragon
                  CBC Senator XXL
                  • 15.11.2006
                  • 963
                  • Beograd

Suh pleh je jedan od delova na kome se najvise zaradjuje. Vecina proizvodjaca automobila je valjda svesna da je to sr*aje lako polomiti, pa je bezobrazno skupo. Hvala bogu da ima aftermarket proizvoda koji imaju koliko toliko pristojne cene. Za vecinu novijih auta to parce plastike kosta oko 150 evra.
                  Konkretno za Mondea je bilo 13.000 dinara original,a mislim da je za Astru slicna cena.
                  Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• bokija
                    CBC Senator XXL
                    • 25.01.2008
                    • 640
                    • Beograd

Ma kad bi imao original iskopirao bi ga od debljeg plexiglasa i mirna Backa.Ovako jetruba jer nemam mustru.

Comment

• chiki
                      CBC Veteran
                      • 19.04.2006
                      • 158
                      • Beograd

Spomenem caletu da sam ubo suhpleh kad on mi isprica kako je na nasoj staroj Zastavi 128, 88 god. posle par godina ostao bez istog jer mu majstori nisu vratili
                      Mozda nasi plasticari skapiraju pa krenu da prave. Trebo sam pitati u Pazovi
                      Pre par meseci sam naleteo na auto otpad u Mrcajevcima kod Cacka koji prodaje iskljucivo delove za Fiat-a. Mislim da su tad imali suhhpleh za Mareu. Salju brzom postom. Telefon: 064 32 442 92
                      AR 159 1.8 TBI
                      C3 1.4i GNV

Comment

Working...
                      X