Nameravam da kupim ovaj auto Fiat Punto Sporting 1.2 16v 80KS 2002 godiste 6 brzina,zanima me po cemu se ovaj Punto razlikuje od standardne verzije i kakav mu je motor jel jeftin za odrzavanje?
Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Collapse
X
-
Po meni je sporting samo sto to pise pozadi.Inace osim par sportskih detalja nista tu vise nije sportsko,tako da zaboravis ideju da je to neka jurilica.Sve to ti govorim iz iskustva sa autom sa istim motorom koji je tezi oko 50 kg od tog.Inace odrzavanjenije nista skuplje a dobijas kud i kamo ugladjeniji i jaci motor od 8v.Zbog extra snage potrosnja nije povecana u normalnoj voznji a auto bolje reaguje.To je po meni pravi pristojan motor za tu karoseriju.I'm not beautiful,but I'm stupid
-
-
Auto je uvezen iz Italije tako da cu ga prvo proveriti u servisu,meni je samo vazno da znam dali je taj motor dobar da se ne kvari puno i da nije skupo odrzavanje (u odnosu na standardnu verziju).
P.S Da napomenem da mi nisu vazne performanse tog Punta vec mi se svidja enterijer, nekako mi je lepsi od obicnog.
Comment
-
-
Originally posted by oktopod...pa aj sutra mozda dodjem, ja sve ocu al nesto zaboravim il sta ti znam...
Intera...
p.s. Vid' ga Vuk sto je promenio avatar...
Comment
-
-
Originally posted by neshaoct...ima 6 brzina bokija....6 brzina...
To utice...
Punto sa tim motorom je brzi od tvog Brava 1.2 16v za oko 1s...a, jos ce sa menjacem sa 6 stepeni prenosa bolje povlaciti, i biti jos brzi...I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
Originally posted by oktopodBokija, ide bolje, nemoj se puvas dzabaI'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
imao sam prilike da probam 1.4 16V i mislim da je to prava mera, ima 100ks shto je sasvim ok za tezinu, fino povlachi, ne fali mu snage, razlika u potroshnji je mala tako da je moj predlog 1.4
e da ovaj koga sam ja vozio je sporting i ima extra opremu i potpuno je drugachiji od 1.2 unutra, naravno neuporedivo lepshi
Comment
-
Comment