Sta reci za FIAT stilo 1.9jtd

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bonapartacar
    CBC Početnik
    • 15.05.2008
    • 8
    • Novi Sad

Sta reci za FIAT stilo 1.9jtd

Pronaso sam stilo 1.9jtd koji nameravam kupiti za koji dan pa bih zamolio vlasnike i sve koji su imali iskustva sa istim da mi kazu koju rec. Ovako izgleda : http://www.izaberiauto.com/main/sear...RUbTlTUnpsMQ==

Kazu da je presao samo 72000 km i da je uvezen iz Italije, cena 8300 €. Vredi li to ovih novaca?
  • BRABUS
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2004
    • 2399
    • London

Potrazi malo po forumu, mislim da je tema o kupovini Stilo-a najcesca na forumu...

npr:

Comment

• bolenbgd
      CBC Član
      • 23.11.2007
      • 60
      • stilo jtd kaaaravela

nemoj jos da planiras kupovinu
      bila je najava smanjenja carina
      sacekaj jos malo
      >>DAHAR<<
      "Never trust anything that bleeds for 5 days and doesent die"

Comment

• STILISTA
        CBC Veteran
        • 17.12.2007
        • 182
        • BEOGRAD

Originally posted by bolenbgd
        sacekaj jos malo
        slazem se sa Boletom!

Comment

• bonapartacar
          CBC Početnik
          • 15.05.2008
          • 8
          • Novi Sad

Originally posted by bolenbgd
          sacekaj jos malo
          Koliko mogu da se oslonim na to smanjenje carine s obzirom na trenutne politicke prilike. Evo cekam na novi pasos vec pola godine da ne bih vadio ponovo stari i dosao sam u situaciju da moram da putujem a pasos mi istice za koji dan. Isto sam se oslonio na to da ce biti pasosi u januaru-februaru.

Comment

• comi 1342
            Moderator
            • 28.09.2005
            • 1126
            • NS
            • Giulietta ,PUG 106,

To za smanjenje carine niste pažljivo pročitali, radi se eventualno o
            2009-oj, ako Fiat preuzme Zastavu, a ostane da važi SSP.Iz današnje
            perspektive jednake su šanse da Takuma Sato pobedi u Monaku, pre će
            biti da će Velja Selja da dozvoli preregistraciju krševa (nemoj neko da se
            oseti prozvanim, sve što nije bar euro 3 je katastrofa zy okolinu i naša
            pluća).
            To za 72 000 km neka ti potvrde servisnom knjižicom i proverom kod
            ovlaštenog servisa da se uporede podaci iz knjižice i evidencija kod
            servisera. Rčunaj da je prelazio minimum 30000 godišnje, inače ne bi kupili dizela.
            "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
            "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• STILISTA
              CBC Veteran
              • 17.12.2007
              • 182
              • BEOGRAD

nema veze sa Fiatom i Zastavom nego oko potpisivanja ugovora sa EU
              o pridruzivanju!
              jedna od mera su i smanjenje carinskih dazbina tacnije trebaju da budu na nivou unije to znaci negde oko 6 do 7 procenata a ne 20 koliko je sada!

Comment

• neshaoct
                Banovan
                • 18.08.2007
                • 1754
                • Beograd, Rakovica

...samo sto ce se postepeno smanjivati, a ne odjednom...

Cuo sam i ja Dinkica kako govori o spustanju carine na 10% vec od 2009., ali sam isto tako cuo i kako niko nije hteo iz Ministarstva kasnije da potvrdi tu vest...

Objasnili su u jednoj emisiji otprilike ovako :
                Prve godine se spusta za 20% od sadasnjeg nivoa...
                1/5 od sadasnjih 20% je 4%, tako da u prvoj godini carina pada na 16% [ a, ne na 10 % ]...i tek se u ukupnom preriodu od par godina dolazi na 10%...a kasnije i na manje od toga...

Comment

• robby
                  CBC Član
                  • 13.03.2007
                  • 17
                  • Sabac
                  • A180cdi

Ja sam posle 4 Opela presao na stila, znaci 3.vrata, 1.9JTD, 2003.god, presao 80 000km, izasao me sa registracijom i velikim servisom 8500e. Vozim ga 6 meseci, haubu ne dizem, sve sto sam citao za neke karakteristicne kvarove za njega, ja to za sada nisam primetio, sve u svemu sam prezadovoljan. Cinjenica je i da sam imao srece i da sam nasao jako solidan, da ne kazem i odlican auto. Ono sto ja znam ljudi da ga voze uglavnom su pozitivne ocene, ali je cinjenica da ima karavana i ovih sa 5.vrata koji ko zna koliko su presli pa i nije cudo da prave probleme.

Comment

• GoxNS
                    CBC Početnik
                    • 17.05.2008
                    • 1
                    • Novi Sad

Vozio Mareu JTD dve godine u sreći i veselju. Redovno servisiranje, ulje, kaiševi,... Od vanrednih kvarova jedino sijalica reg.tablice. Auto uvežen iz Italije sa ko zna koliko km. Sada ga je nasledio moj ćale, a ja uzeh pre mesec i po Stila JTD karavana 2005 god. sa 140 000 km, servisnom knjižicom i svom ostalom doc. Uradio mali servis, zamenio zadnje amortizere (gasni , 2780 din. kom.) i nadam se da će služiti kao i Marea.

Comment

• mashke
                      CBC Početnik
                      • 22.03.2008
                      • 4
                      • Sarajevo, BiH

Stilo

Prijatelju i ja sam isto pitao raju na forumu i na kraju sam ga kupio i mogu ti reci samo jedno udoban, na cesti lezi famozno, startan, prosjecna potrosnja od 6.5 - 7.5 litara . Ove suplje price oko kvarova su svakako suplje. Nema nikakvih kvarova za sada, hvala Bogu.

Da i moj Stilo je 1.9 JTD, 3 vrata. Odmah nakon kupovine promjenio sam zupcasti, spanere, filtere i ulje i to sve za nekih 220 eura, naravno ovdje u Sarajevu.

Moj misljenje je da se neces pokajati oko te kupovine, vjeruj mi prije nego sto sam kupio Stilo, pregledao sam oko 50-ak vozila tipa Golf 4 ili 5, Astre, Fokuse i to, ma ni blizu mu nisu po udobnosti, opremi i cijeni.

Toliko za sada ako imas pitanja tu sam da odgovorim!

Comment

• bolenbgd
                        CBC Član
                        • 23.11.2007
                        • 60
                        • stilo jtd kaaaravela

ja kad sam kupovao auto imao sam u planu xsaru megana ili stila a dolazio je u obzir i fokus

nisam zazalio sluzi me dobro a najvise mi se svidja njegova startnost
                        ima ok opremu ( a i ja se ne palim nesto preterano na opremu)
                        sve u svemu ok auto
                        sto se tice cene svrljaj jo spo netu prolutaj placevima ne zuri i nacices ono sto trazis
                        >>DAHAR<<
                        "Never trust anything that bleeds for 5 days and doesent die"

Comment

• bonapartacar
                          CBC Početnik
                          • 15.05.2008
                          • 8
                          • Novi Sad

Re: Stilo

Originally posted by mashke
                          Prijatelju i ja sam isto pitao raju na forumu i na kraju sam ga kupio i mogu ti reci samo jedno udoban, na cesti lezi famozno, startan, prosjecna potrosnja od 6.5 - 7.5 litara . Ove suplje price oko kvarova su svakako suplje. Nema nikakvih kvarova za sada, hvala Bogu.

Da i moj Stilo je 1.9 JTD, 3 vrata. Odmah nakon kupovine promjenio sam zupcasti, spanere, filtere i ulje i to sve za nekih 220 eura, naravno ovdje u Sarajevu.

Moj misljenje je da se neces pokajati oko te kupovine, vjeruj mi prije nego sto sam kupio Stilo, pregledao sam oko 50-ak vozila tipa Golf 4 ili 5, Astre, Fokuse i to, ma ni blizu mu nisu po udobnosti, opremi i cijeni.

Toliko za sada ako imas pitanja tu sam da odgovorim!
                          Moze li se znati koliko si ga platio i koje je godiste? Imam neku sansu da ga kupim u BiH pa me interesuje odnos cena u odnosu na Srbiju.

Inace hvala svima na detaljnim informacijama.

Comment

Working...
                          X