PEUGEOT 307 - iskustva, saveti, informacije ...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • malivuk406
    CBC Senator XXL
    • 04.04.2007
    • 490
    • Nbg

pa pazi, ne mozes da ih ********s, al ako misle da si ozbiljan kupac, mislim da sve moze da se dogovori... mislim, nema nacina da te on natera da ti kupis nesto pre nego sto vidis...
    naravno da daju, ja sam moj vozio od sapca do bg-a kod majstora na proveru, samo platio probne table za taj dan i gorivo... i pranje posle...
    al sam odlucio da ga kupim, i nisam se pokajao... a sad cu opet kod njih da mi doteraju 2003.- '04... ionako ih skoro i nema u oglasima...

Comment

• LEZA
      CBC Senator
      • 10.08.2007
      • 280
      • Beograd

Ako krenem da postavljam pitanja odosmo mi u off, aj poslacu pp sutra ujutro, bas bih voleo sve da cujem tj procitam vazi?

Comment

• Nemke
        CBC Član
        • 15.10.2006
        • 18
        • Beograd

@LEZA pa nisam ga arcio u crvene jer nije ni mogao do njih pazi slazem se da je najveci pik snage pre crvenih, ali isto tako on treba da traje i traje, a nije trajao uglavnom, to za zadnji trap su rekli bas u servisu mom caletu i rekli su mu da ima dosta problema sa tim kao sto rekoh, i naravno sa ****nim kvakama

da se vratimo na temu. vidim da svi hvale taj 1.6 benzinac, tako da je verovatno to najbolji izbor za njega, muzika se da promeniti, ja znam coveka u bg koji bi ti to odradio, ali gubis displej..

P.S. fabrika koja zna da njeni proizvodi valjaju daju garanciju 3god, 4 god, pa cak i 7 god, ili 100k km.... fabrike koje znaju da se njihovi proizvodi kvare i da oni zaradjuju na servisima a ne na prodaji daju minimalnu garanciju od 1 godine, i u tih godinu dana ti relano sve odugovlace dok ti ne istekne garancija

Comment

• mishkom
          CBC Senator XXL
          • 07.08.2007
          • 591
          • N/A
          • N/A

Servisi na benzincu su na 30.000km, kod dizela ne znam ja menjam na 10.000ulje, filter ulja, na 20.000filter za vazduh, na 3godine antifriz, kocnice kad primetim da se trose, jednom sam se u zivotu zajebao kad sam slusao da se plocice menjaju na 25.000 ja skinuo, kad ono bolje nego nove, tad kad sam vec skinuo, stavio sam nove, a ove i dalje came u garazi... To je to, ne znam sta da ti kazem

Misljenje, ako verujes placu odes do njih dogovori se, isprobaj, kupi ili dodjes u bg, vidis u oglasima par automobila, zovnes malivuk406 dobijes besplatan prevoz on te odvede u servis, njemu poznat, pa kupis ako ti se svidi

Srecno u svakom slucaju, trebace ti

Comment

• Orlando
            CBC Član
            • 26.12.2006
            • 97
            • Beograd

Servis na dizelu je na svakih 20000km mada preventive radi nije zgoreg da se radi i na 10000km. Ništa mu neće faliti.

Sa ovim mojim sam prešao nekih 45000km za dve godine (1.4 HDi) i trenutno imam samo jedinu zamerku na auto, a to je što ima troje vrata. Kada dobiješ dete, ulazak i izlazak iz kola je malko zaje....
            Sve na autu besprekorno funkcioniše. Nikakvi problemi sa elektronikom se do sada nisu manifestovali. Samo redovni servisi, za sada.
            Ako kaniš pobjediti, ne smeš izgubiti

Comment

• mishkom
              CBC Senator XXL
              • 07.08.2007
              • 591
              • N/A
              • N/A

Pa sta... Meni se bas svidja to sto imam3oje vrata

A "mana" ako tako mogu reci je sto su velika vrata, korisno, li mozda neprakticno kad se parkiras...

Comment

• malivuk406
                CBC Senator XXL
                • 04.04.2007
                • 490
                • Nbg

pa cicnjenica da je karavan zakon kad dobijes dete... i kolica i sve ostalo lepo stane, bez da viri...

Comment

• Orlando
                  CBC Član
                  • 26.12.2006
                  • 97
                  • Beograd

Jes vala. Imaš pravo. Karavan je "keva".
                  A što se vrata tiče meni se ovako isto više sviđa kako izgleda. Jedino što nije baš praktično, a za uske parkinge pogotovo. Al nema veze. Ranije su se ljudi vozili u Fićama pa im ništa nije smetalo.
                  Ako kaniš pobjediti, ne smeš izgubiti

Comment

Working...
                  X