prodam stila , kupim Punta i Seicenta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Darth Malak
    CBC Senator
    • 26.05.2008
    • 207
    • Beograd

prodam stila , kupim Punta i Seicenta

Ok

zbog potrebe za dva automobila razmisljam da prodam stila 2003 karavan i da kupim nekog punta za sebe a za zenu seicenta .

e sad koja preporuka za punta , nesto gledam neko sporting ali me zanima jtd, benzinac koja kubikaza itd
  • ranko
    CBC Član
    • 25.06.2007
    • 86
    • Sremcica City

mislim da za 6500-7000 za kolko mozes vec da prodas stila mozes samo da razmisljas o kupovini 2 van-a i to bela...

Comment

• Darth Malak
      CBC Senator
      • 26.05.2008
      • 207
      • Beograd

ma dodam jos - kredit

kakav je punto jtd 1.9 ili mozda benzinac 1.2 ?

potrosnja , servis , generalno o motorima itd ?

Comment

• chikavili
        CBC Senator XXL
        • 11.02.2008
        • 732

1.2 8v ili 1.9JTD - prvi jeftiniji za odrzavanje, drugi bolji

Comment

• Darth Malak
          CBC Senator
          • 26.05.2008
          • 207
          • Beograd

Znaci 1.9 jtd

posto je za stila reg. oko 23000 , koliko je za tog Punta ?

Comment

• BaneT
            CBC Senator XXL
            • 09.12.2005
            • 562
            • Beograd

pa tu je negde

Comment

• chikavili
              CBC Senator XXL
              • 11.02.2008
              • 732

20-tak hiljada.

Comment

• nidza
                CBC Senator XXL
                • 16.04.2008
                • 496
                • nbgd

Evo sutra registrujem ovo moje sokoćalo po drugi put, batice iz Dunava kažu 21500 sa tehničkim. Mogu da ti kažem tačnu cifru tek sutra u toku dana, ali računaj da te čeka isto što i mene.
                Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• Darth Malak
                  CBC Senator
                  • 26.05.2008
                  • 207
                  • Beograd

fala,fala

Comment

• nidza
                    CBC Senator XXL
                    • 16.04.2008
                    • 496
                    • nbgd

Za dlaku pa sam pogodio, izađe 21100 dinara, od čega je 800 tehnički koji traje začas, sa sve merenjem gasova - zanimljivo kakve sve krševe puštaju kroz tehnički, setim se samo mog starog jugića, a ovde mere gasove.

edit: za te pare su mogli barem klimu jednu da ugrade u MUP-u gde stoji ubogi svet i ponižava se u onoj vrućini i vlazi. Katastrofalno iskustvo na NBGD, sramota za opštinu i žitelje. Ne znam u čijoj je nadležnosti, ali bruka nad brukama, tretman kao da smo stoka u oboru. Ne pamtim kad sam se toliko uznojio i ugušio, GSP u špicu malo dete za onaj ambijent.

Comment

• FiatDriver
                      CBC Član
                      • 04.05.2008
                      • 39
                      • Beograd

@ nidza
                      Pa ne moras da cekas tu i da se smaras, postoji hiljadu onih agencija za registrovanje kola... samo im das dokumenta i dodjes sutra po njih, bez da se cimas i smaras...
                      FIAT = Fabbrica Italiana Automobili Torino = FIAT

Comment

• ranko
                        CBC Član
                        • 25.06.2007
                        • 86
                        • Sremcica City

heheh.... ne mora ni to... odes lepo na cukaricu i 2 saltera a rade do 8h....

ja sam prosli put registrovao u stanici narodne milicije u Savskoj ... jes da ima 5 saltera ali koza do koze ( da se ne uvredi niko ) ali taman dodjem na red a riba kaze koleginicama : Idem ja da kupim markicu jel hoce jos neko... MOLIM!!! ej da sam registrovao citroena naj*** bi joj se *** samo tako pa nek me apse ....

generalno je najbolje naci par stanica koje su relativno blizu i gde je guzva zaobilazis... a cuo sam da je u majke jevrosime skroz opusteno...

i nemojte da dozvolite da vam ser* da kao ne mozete da registrujete bas tu kola... mozete bilo gde

Comment

• Darth Malak
                          CBC Senator
                          • 26.05.2008
                          • 207
                          • Beograd

Milana Rakica !!! Bas tamo i zivim i jeste jedna od najgorih ali zato odem kod Djakovica , platim , ostavim licnu + saobracajna , dobijem neku potvrdu i vozim do sledeceg dana kada me lepo pozovu i kazu gotovo jes da sam platio usluge 1000 din. ali mislim da vredi , i onako zbog posla mi je frka da izlazim na duze - priroda posla jbg-a

nema potrebe citirati ceo post koji je neposredno iznad

Poruku izmenio: neshaoct

Comment

• ranko
                            CBC Član
                            • 25.06.2007
                            • 86
                            • Sremcica City

heheh extra,....

ps. nije tacno da mora prva u opstini prebivalista...

ja sam iz sremcaje i tek uvezenog stila sam registrovao u Savskoj! a savska nije cukarica ???

Comment

• nidza
                              CBC Senator XXL
                              • 16.04.2008
                              • 496
                              • nbgd

Originally posted by oktopod
                              prva registracija mora tamo gde zivis, produzeci mogu bilo gde
                              ne ici u Milana Rakica, najgora stanica

on topic, 1.2 16V je po meni mnogo bolje resenje od 1.9jtd sem ako ne ciljas na max obrtni momenat na 2500 kod jtd a ne na 3500 obrtaja kod 16V
                              skoro isto trose, a delovi su jeftiniji za benzin, kad podvuces crtu skoro isto....a registracija me izasla 12800 i nesto
                              Dezinformacija, niti troše isto niti je ovom max tork na 2500, nego na 1500rpm. Kod JTD115 je na 2000rpm. Drugar moj vozi punta 1.2, troši ipak više (ne mnogo, ali uštedi se razlika u registraciji) od daleko težeg Stila sa JTD. Moment ti tu još dođe totalno besplatno.

BTW, Stilo sa 1.2 vs JTD, ja ne znam da li je iko probao? Ne spašava ga ni 6 brzina, taj auto je živi leš.

Comment

Working...
                              X