Vozila sa proverenih placeva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • drug_clan
    CBC Početnik
    • 28.05.2008
    • 7
    • Novi Sad

Vozila sa proverenih placeva

Ima li neko da preporuci neki auto plac kod koga je u skorije vrijeme pazario neko vozilo ili mozda zna gdje mogu na netu da pogledam sta se nudi na trzistu.

Najradije bih kupio francuza ali u obzir dolaze i drugi proizvodjaci. Ima li neko iz Sapca ko poznaje tamosnje dilere posto sam cuo da tamo ima najvise placeva.

Hvala svima i nadam se da se ne ljutite sto odmah u prvom postu pitam nesto .
  • bonapartacar
    CBC Početnik
    • 15.05.2008
    • 8
    • Novi Sad

Na srecu nisam iz Sapca ali sam pre 3 vikenda bio tamo sa istom namerom i mogu ti reci da sam prijatno iznenadjen. Svi su bili maksimalno ljubazni i utrkivali se da mi daju sto vise informacij. Cini mi se da imaju bas veliku konkurenciju medju sobom pa su morali da poprave usluge.

Imas ovde www.izaberiauto.com dosta vozila sa Sabackih auto placeva pa pogledaj mozda nadjes nesto sto ti odgovara.

Comment

• jaksa
      CBC Senator XXL
      • 23.10.2004
      • 701
      • Novi Beograd, SC

Odgovor na pitanje iz teme je "ne".

Comment

• Williams
        CBC Senator XXL
        • 07.02.2006
        • 556
        • Beograd- Cerak

Meni se cini da je onaj V6 plac ok, ali su jaci sa cenama.

Comment

• nidza
          CBC Senator XXL
          • 16.04.2008
          • 496
          • nbgd

Ima malecki plac na Vidikovcu, pored auto servisa Gaga Ford, tamo sam ja uzeo moj autić. Sve što je bilo tamo je stvarno bilo jako lepo. Sa polovnim stvarima nema garancije, ali kapiram da vlasnici manjih placeva više vode računa o klijentima.

U svakoj varijanti otvori 4ore oči, kupovina polovnog automobila je mnogo zahebana stvar. Najvažnije je da gledaš da nije lupan auto i da je enterijer dobar, sve ostalo se da popraviti uz neku cifru - enterijer isto, ali je pakao, a slupan od slupanog auta nema više ništa.
          Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• r1cer
            CBC Senator XXL
            • 22.01.2006
            • 363
            • Beograd

na v-6 placu se oduvek diče time kako njihova vozila sigurno nisu bila havarisana i da oni nisu vraćali kilometražu.

Comment

• buldozer
              CBC Veteran
              • 24.03.2006
              • 151
              • Beograd

Kolega i njegov prijatelj su pazarili kod njih cetiri automobila, i ni sa jednim nisu imali problema, pa ti sad vidi.

I za njih sam cuo da su korektni. Daju garanciju samo za Renoova polovna vozila (mislim da je 6 meseci, ako uradis mali servis kod njih).

I poslednje, iz danasnjih novina:

Porše počeo prodaju polovnih vozila sa garancijom

Beograd - Auto kuća Porše SCG u dva prodajna salona u Beogradu i jednom u Novom Sadu počela je da prodaje polovne automobile uz garanciju od šest meseci ili na pređenih 10.000 kiliometara. Kako je na konferenciji za novinare kazao rukovodilac trgovačke marke Veltauto koja će se baviti prodajom polovnih automobila Miroslav Konstantinović, u ponudi je oko 120 polovnih automobila različitih proizvođača, čija se cena kreće od 3.150 do 95.000 evra.
              U ponudi su polovni automobili domaćih vlasnika, a najjeftiniji je "zastava 101", dok je najskuplji auto "audi S8". "Veltauto kupcima daje garanciju, kao i sve informacije u vezi sa stanjem automobila jer se vozila prilikom otkupa pregledaju na više od 30 pozicija, a pruža mogućnost i da se kupljeno vozilo zameni u roku od sedam dana bez ikakvih troškova", kazao Konstantinović i dodao da prilikom otkupa vozila od vlasnika ne postoji nikakva granica vezana za godište ili stanje automobila. Prema njegovim rečima, vlasnik automobila ima mogućnost i da svoje staro vozilo zameni za neko drugo polovno koje je u ponudi ili za novo, a Veltauto će mu ponuditi i uslugu finansiranja. Beta

Comment

• jevtic
                CBC Senator XXL
                • 26.11.2006
                • 729
                • beograd

takođe i mercedes-benz srbija prodaje polovna vozila marke mercedes, jeep ...

mislim da su to najsigurnije varijante, ako ne računomo varijantu kupovine vozila od prvog vlasnika, kupovina polovnih vozila od firmi koje već prodaju nova vozila pa usput prodaju i polovna, a
                ex - fabia 1.9 tdi
                golf 2.0 tfsi

Comment

• drug_clan
                  CBC Početnik
                  • 28.05.2008
                  • 7
                  • Novi Sad

Originally posted by bonapartacar
                  Na srecu nisam iz Sapca ali sam pre 3 vikenda bio tamo sa istom namerom i mogu ti reci da sam prijatno iznenadjen. Svi su bili maksimalno ljubazni i utrkivali se da mi daju sto vise informacij. Cini mi se da imaju bas veliku konkurenciju medju sobom pa su morali da poprave usluge.

Imas ovde www.izaberiauto.com dosta vozila sa Sabackih auto placeva pa pogledaj mozda nadjes nesto sto ti odgovara.

Hvala svima na informacijama. Pogledao sam dosta oglasa po netu i cini mi se da su ovi iz Sabca sa povoljnijim cenam od ostatka Srbije. Negde sam cuo da dosta placeva is Srbije uzima vozila iz Sapca pa ih preprodaje dalje pa je mozda to razlog sto imaju i povoljnije cene. Razgovarao sam sa nekima od dilera i bili su skroz korektni. Svidja mi se sto su sva vozila za koja sam se raspitivao a koja sam video na izaberiauto su bila jos uvek aktuelna a ne kao kod ostalih gde su od tri auto 2 u proseku bila vec prodata.

Planiram za koji dan da uzmem slobodno pa da se prosfrckam do placeva i konacno kupim nesto sto mi odgovara.

Comment

• fantom
                    CBC Senator
                    • 24.06.2005
                    • 218
                    • Subotica
                    • Fiat 500, StreetKa

Da se nadovezem na temu:-)
                    Zna li neko da li ima neki plac koji u svojoj ponudi ima i blago ostecene automobile ili vanove bez sedista tj. da treba da se nesto malo sredjuju ti automobili? Da se vidi njihovo "realno" stanje...
                    Nekada sam u Ns u Euro autu uzimao blago ostecene automobile, imali su takve ponude...
                    Old school...

Comment

• iwcham1979
                      CBC Senator XXL
                      • 17.07.2007
                      • 741
                      • Nis
                      • Seat Altea 2.0Tdi

Evo ja da preporucim EKABO iz Smedereva. Ja sam tamo pazario auto, i bila nevracana km i sve Ok. Posle je drugar uzeo 206 1.4Hdi pre oko god. dana i evo, extra je zadovoljan autom. Kupio sa 133000km, i tako je pri proveri i bilo takodje......

Comment

• sw.brick
                        CBC Senator XXL
                        • 09.10.2004
                        • 8141
                        • Beograd, barajevo-zemun
                        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Razgovarao sam sa nekima od dilera i bili su skroz korektni
                        telefonom, iz daljine ?

uh, sa trgovcima polovnih bih ja bio jako oprezan. gotovo ništa ne verujem u priče telefonom jer šta ljudi mogu da slažu a ne trepnu je čudo jedno, neprebrojivo mnogo puta do sada se dogodilo pri kupovini polovnog vozila, čak i od samih vlasnika.

nemam iskustva sa Šapcem već Beogradom, ali ja bih bio jaaaaako oprezan pre procene da li je prodavac korektna osoba ili samo glumi uz skrivene namere.
                        volvo
                        945 SE turbo lpg
                        344 GL lpg

Comment

• iwcham1979
                          CBC Senator XXL
                          • 17.07.2007
                          • 741
                          • Nis
                          • Seat Altea 2.0Tdi

Ljubazni, ugladjeni.... Okaci ti to macku o rep.... Nemamo mi od ljubaznosti nista. Sve su ljuuuubazni dok ne pitas da ti daju garanciju jedno 15000km na sve na autu, za pocetak. A da vidite sto mi je jedan ljubazan prodavao A4 2003g sa 130k km. Ma posten, ma ne bi on, ma jako tesko se danas zaradjuje, ma svega mi.... kad ono 250k km
                          Iz Sapca, pre skoro tri godine, jaaaako negativna iskustva!

Sto ce reci: Nista bez garancije 15000km, spremnost na proveru km i stanja u ovl. servisu i uvid u celokupnu dokumentaciju, servisnu knjigu u kojoj zadnji pecat nije star vise od max 3-4 meseca nazad od momenta uvoza. (I tu ljudi grese, jer ne uzimaju u obzir da na zapadu 8 meseci recimomoze biti = 100000km)

Ljubaznost... Kako sam ja bio ljubazan kad sam video da se covek sprema da da 13500e za Golf-a 4.
                          Jedino sam finiji bio na prvom sastanku sa prvom devojkom!!!!

Comment

Working...
                          X