Bio u subotu u Aranđelovcu,prodaje lik ovaj auto http://www.mojauto.co.yu/polovni-auto/233653 ,auto nije loš što se tiče enterijera,jedino što su mu zadnja sedišta u drugoj boji.Problem je motor,kad mu daš malo jači gas nema komaraca u blizini tj izbacuje crn dim,kaže mi on to je normalno za dizela naravno poverovao sam mu svaki dizel puši,ali ovaj kao neka askona dizel Videćemo šta ima još,možda iskoči još neki povoljan,neću da se zalećem.
Auto u extra stanju, poseduje servisnu knjizicu od prvog dana, 2 kljuca. Cena je na ime kupca, placen porez mi carina.
Ha, nego ja ti savetujem da mu das 4800, a da ti ostanu pare ako je potrebno za osvezavanje motora, znaci karike malo i to, stvarno ne znam u kakvom je stanju, mozda bi bilo najbolje da ga snimis
Auto mi je nekako jeftin Jesi li siguran da nije lupan?
Nije lupan rekao bih,mada ko zna,malo je samo matirao.Potrebno je zameniti sve 4 gume za početak+registracija+redovni servis=preko 6000 eur.Kad sam ga pitao za cenu,on kao eto 5650 eur,naravno nisam krenuo u ozbiljnije cenkanje,jer me nije interesovao auto,upravo zbog motora,takođe misli da je godište lažirano,naravno i to treba proveriti.Tako da nije baš jeftin.To im je cena,dati za takav auto preko 5200/300 je stvarno mnogo,mada vidim da ih je sve više na ulicama,jbg jeftiniji su od putničkih za nekih 700-1000+ eur.Ko voli nek izvoli.Verovatno ću odustati od toga,sem u slučaju neke baš dooobre ponude.
Najbolje vanove i najskuplje sam video na placu V8 u Beogradu. Od skora mislim da nemoze ni da se registruje kao VAN ako nema zatvorene zadnje prozore.
Van je 99% slucajeva tehnicki besprekorno odrzavan. Firme sigurno ih salju na sve redovne servise i menjaju sve u ovlascenim servisima.
Ok je to cena. Na silkama izgleda lepo. I kilometraza je OK.
To sto dimi ako je crno onda je verovatno od naslaga i prljavih dizni. To moze da se ocisti... bilo skidanjem i ciscenjem sdizni, bilo ako sipas aditiv za ciscenje u gorivo.
nije tacno da nisu presli ispo 250...
ima ih i sa 150-170... a to nije nikakva kilometraza za nekoga ko prelazi 20k godisnje.... Off odsekao Dora
Da, sve se bojim da u inostranstvu dizel vanovi prelaze po 20000km godisnje Toliko prosecan stanovnik Beograda prelazi godisnje u ovakvim uslovima, a ti vanovi se i kupuju da bi se godisnje prelazilo po 40-50000km. Pomnozi to sa 5-6 godina starosti i da vidimo koliko je to na kraju
Sve u svemu, batali tu kupovinu bivsih vanova ili se pomiri sa tim da vozis auto od 250 i kusur hiljada km, pa se iskalkulisi koliko je isplativo.
... komsija je doterao 206 iz Fr, 2003., van, sa 127000. on je otisao tamo i kupio ga, tako da je prava kilometraza...
a, ja vozim auto, isto HDI, i ima preko 310k, i nista mu ne fali...
znaci, da je presao i 250k, on da ga vozi jos 3-4 godine bice ok motor...
Ako mislis da samo mi Srbi petljamo i vracamo kilometrazu, onda si vise nego naivan. Sta, taj tamo (odnosno ta firma) koja je vozila dizel van automobil je prelazila 25000km godisnje??? Ma vazi Toliko bre prelazi svaka susa u BG, a ne dizel van koji u inostranstvu sluzi za firmine potrebe, pa vi ko da ste pali sa marsa.
Nisam ja ni rekao da ce nesto da mu fali sa 250000km, nego samo da se dobro preracuna prilikom kupovine i da ima u vidu da je auto presao minimum toliko.
Vanovi se kupuju i na licitacijama a ne samo od turcina, srbina ili bugarina. Dolaze sa servisnom istorijom. Postoje (neverovatno ali istinito) i vanovi koji su stvarno malo presli. Neke stvari se nemogu sakriti...
Na licitacijama se kupuje 50tak automobila i bas nemislim da ce se telekom francuske baviti spustanjem kilometraze ili pranjem patosnica...
Comment