Najbolja varijanta za 7500 Eura

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Lolek
    CBC Početnik
    • 12.06.2008
    • 4
    • Bijeljina

A sta je sa alfama, generalno gledano nekako su mi sumnjivo jeftine.
    Da li je to zbog skupih delova ili ..?

Comment

• Dragon
      CBC Senator XXL
      • 15.11.2006
      • 963
      • Beograd

Bolji auto od Stila, kao uostalom i Lybra.

Medjutim, te jeftine uglavnom zahtevaju veca ulaganja, tako da pre bilo kakve kupovine treba neko da je dobro pretrese. Imas dosta tema na Alfa formu...
      Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• bojanTI
        CBC Senator XXL
        • 04.01.2006
        • 870
        • Pancevo

E Alfa... Nema poredjenja, bar ne uspesnog, daleko je Alfa ozbiljnija od FIAT-a, ali realno nije za svakoga i ne volim da ljudima govorim da je kupe, pogotovo 156, ili 147, dok 145 i 146 umeju biti jako slicne sa Bravom, pa je to razlog sto ih cesce preporucujem ljudima kao dobru kupovinu.
        Za 7500 mozes naci dobru 156, malo stariju od tog Stilo-a, ali opet je to potpuno drugaciji automobil, predlazem ono sto uvek kazem, sedi i provozaj, verujem da ces sve vrlo brzo shvatiti, da ti sada ovde pricam sto puta ispricane price, nema potrebe ni svrhe. Idi pogledaj neku dobru, pa sam proceni.
        Alfa je veoma konkretan auto i temperamentan, sto se mene tice takav mora da bude da bih ga ja vozio, a ako to zelis i ti onda nemoj mnogo da razmisljas.
        Sto se tice cene delova, pozovi ove brojeve pa pitaj za delove za 156 i za Stilo, vrlo brzo ce ti sve biti jasno. Naravno pitaj za 1.9 JTD i za 1.8 benzinac, te motore imas i u 156 i u Stilo-u.

Auto Stil 011/2766343
        AP Sport 011/3242-403
        In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• iwcham1979
          CBC Senator XXL
          • 17.07.2007
          • 741
          • Nis
          • Seat Altea 2.0Tdi

Za tu lovu, ovo je moj favorit bez konkurencije:

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=50528

Elantra je odlican auto, veoma pouzdan, siguran, solidne zavrsne obrade, npr. neuporedivo bolji od Stila....

Comment

• neshaoct
            Banovan
            • 18.08.2007
            • 1754
            • Beograd, Rakovica

@ iwcham 1979

Oko sigurnosti :

Ova Elantra iz oglasa ima dva vazdusna jastuka.
            Svaki Stilo ima 6 vazdusnih jastuka kao standard [ dva prednja multi-stage, dva bocna, plus dve vazdusne zavese ]
            Kasnija godista [ 2004. + ] su siromasnija sa standardnom opremom, ali je i tada minimum bio 4xvazdusni jastuk

Elantra ima samo 3 zvezdice
            ''The Elantra did not perform well in tests: its airbag and seat belt did not safeguard the driver adequately. What’s more, his knees were also poorly protected and as a result he risked knee and leg injuries...''

''Front impact
            The airbag deployed but the driver’s head and chest hit the steering wheel. These results indicated a risk of injury and the driver might suffer worse harm if the circumstances were different. Testers also found hard areas beneath the fascia that could injure the driver’s legs and knees. The clutch pedal was driven a long distance rearwards by the impact, presenting a risk to his lower limbs. What’s more, the force of the impact moved his seat upwards and outwards, slackening his belt and increasing his chances of suffering serious injuries as a result..''
            http://www.euroncap.com/tests/hyundai_e ... 1/104.aspx

Stilo ima 4 zvezdice
            '' Front impact
            The dual stage airbags, belt pretensioners and load limiters worked well with the strong, stable body...

Side impact
            Impressive protection includes seat-mounted thorax airbags and a head curtain airbag which also protects those in the rear...''
            Find Euro NCAP latest ratings for recently tested vehicles sorted by publication date, star rating and make with standard equipment or safety pack

Dakle, tvoj stav o Elantri kao sigurnijem autu od Stila nema veze sa realnoscu...

A, ono ''neuporedivo bolji od Stila'' ipak vise nemoj pisati....smesno je...

Comment

• iwcham1979
              CBC Senator XXL
              • 17.07.2007
              • 741
              • Nis
              • Seat Altea 2.0Tdi

nNisam rekao sigurnijem, vec pouzdanijem i kvalitetnijem overall

Comment

• ljubamih
                CBC Član
                • 28.12.2007
                • 49
                • A'dam

Imas ovu lepu 307 u Belgiji, da li si razmisljao da uvezes auto ili da ti ga neko uveze? Belgijanci imaju jake veze sa Francuskom i male poreze na nove automobile....

Comment

• Corsa
                  CBC Senator XXL
                  • 22.09.2005
                  • 450
                  • Beograd

Ona Elantra je precenjena,a kilometraza je krajnje sumnjiva...

Comment

• iwcham1979
                    CBC Senator XXL
                    • 17.07.2007
                    • 741
                    • Nis
                    • Seat Altea 2.0Tdi

Kilometraza je nemoguca... Sad ce ona krs finta sto je pokusao jedan prodavac da uvalja. Pa nema servisnu... Jos nema km... za servis..

Comment

• driverGT
                      CBC Veteran
                      • 29.09.2004
                      • 154
                      • Zemun

Taj oglas za stila kojeg pominjete sam ja stavio pre par dana...Nije moj nego od druga i koliko znam nije lupan,mada nisam 100% siguran...I cini mi se sasvim ok...Znam samo da je prednji branik bio izgreban i da je ofarban...drugo nista..Mogu da pitam detalje pa da javim...ako je neko zainteresovan...Ovako auto lepo izgleda..

Comment

• kuntalo
                        CBC Senator XXL
                        • 02.03.2007
                        • 342
                        • Predgradje

Kao i za svaki korisceni automobil, nezavisno od raspolozivih para, treba "rastegnuti" izbor na vise marki, modela, pa ici na najsigurnije- opste stanje, servisnu i istoriju rabljenosti, da se poklope sve kockice, otklone sve sumnje, sta god pisalo na znachci. Tako bar ja shvatam proces kupovine polovnjaka.
                        E sad, svaka pomoc jeste dobro dosla, ali nikakav savet nece pomoci dok postavljac teme ne izlize djonove. Potraga moze potrajati, ali sam misljenja da je bolje da se plati stotinjak dinara veci telefonski racun i ode par cipela, nego neplanirana, nepoznata suma dodatnih troskova na razno- razna "zatezanja" i krpljenja.

K'o da sam nesto novo rekao, mozes misliti.

U svakom slucaju, moj konstruktivni (konacno!) doprinos raspravi:
                        Ukoliko novi Punto, ups!- Z10, ne zadovoljava potrebe, ili je kolegi clanu jorgan prekratak, mogu samo reci da se Elantra fantasticno pokazala u rent-a-car uslovima eksploatacije.

Veliki pozdrav!
                        Save the Panda!

Comment

• Lolek
                          CBC Početnik
                          • 12.06.2008
                          • 4
                          • Bijeljina

Originally posted by kuntalo
                          Kao i za svaki korisceni automobil, nezavisno od raspolozivih para, treba "rastegnuti" izbor na vise marki, modela, pa ici na najsigurnije- opste stanje, servisnu i istoriju rabljenosti, da se poklope sve kockice, otklone sve sumnje, sta god pisalo na znachci. Tako bar ja shvatam proces kupovine polovnjaka.
                          E sad, svaka pomoc jeste dobro dosla, ali nikakav savet nece pomoci dok postavljac teme ne izlize djonove. Potraga moze potrajati, ali sam misljenja da je bolje da se plati stotinjak dinara veci telefonski racun i ode par cipela, nego neplanirana, nepoznata suma dodatnih troskova na razno- razna "zatezanja" i krpljenja.

K'o da sam nesto novo rekao, mozes misliti.

Veliki pozdrav!
                          Mali post za Pro-se ali veliki za Noobove

Hvala na veoma korisnom postu

Comment

• driverGT
                            CBC Veteran
                            • 29.09.2004
                            • 154
                            • Zemun

Taj stilo koji smo pominjali je jedva prodat za 5700 evra.
                            Benzinac 2002 godiste...Odlican je...Ne znam zasto ga niko nije hteo..To su smesne pare...Izgubljeno je dosta na njemu ali sta da se radi...

Comment

• mrki
                              CBC Senator XXL
                              • 08.11.2006
                              • 550
                              • nis, serbia

sto ga je vlasnik prodao za te pare ako je bio ok.?
                              osim, ako je znao sta sve nije u redu i potencijalne probleme, pa je hteo da ga otkaci po svaku cenu...
                              ako znam sta imam i da to vredi, a da mi ne gori pod nogama za pare, nikada ga ne bih dao toliko ispod cene!

Comment

• driverGT
                                CBC Veteran
                                • 29.09.2004
                                • 154
                                • Zemun

Pa covek vozi druga kola...Alfu 156 dizel 2.4 litra...A stila je uvezao za prodaju iz italije .....Ali nije islo...Prodalo se mnogo drugih kola a stilo je i dalje cekao kupca...
                                A Alfa ide kao mecava....nisam verovao dok nisam provozao...Muka mi je bila posle...

Comment

Working...
                                X