opel astra bertone?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MAXX
    CBC Član
    • 14.05.2005
    • 18
    • PANCEVO

opel astra bertone?

da li neko ima iskustva sa astrom coupe bertone?

naime,bas mi se svidja vizuelno auto,pa razmisljam da to bude moja sledeca kupovina auta...mada ih jako malo ima u ponudi...

mene buni koji motor je bolji izbor,da li 1.8 16v sa 125 ks,ili turbo varijanta sa skoro 200 ks??.....da nije taj 1.8 malo slab motor za sportski kupe?

mislim,sto se specifikacija i performansi tice,ja bih najradije uzeo turbo,nije mi toliko problem ni potrosnja,vec da nadjem ocuvan i ispravan primerak,jer to bi ipak bili automobili 2000,2001,2002 godiste i to sportski kupe,koji ko zna kako je vozen i odrzavan od prethodnih vlasnika......a cuo sam da turbo koji zadje u godine i ne odrzava se kako treba,zna da pravi prilicne i skupe probleme kasnije....

dakle,na sta obratiti paznju kada se kupuje auto sa turbo motorom?....da li se nekako moze ustanoviti stanje motora,sta su slabe tacke itd?

i da,cisto informativno pitam,koliko bi bila registracija za taj turbo motor?

hvala
  • kaslerjd
    CBC Član
    • 22.07.2008
    • 11
    • nikolinci

astra bertone 1,8 16v

Mogu ti reci da 1,8 16v varijanta uopste nije los izbor.Ja je imam vec par meseci i mogu ti reci da se dosta dobro pokazuje pri sportskoj voznji,potrosnja joj je od 8 do 10l sto i nije tako strasno.Na putu je stabilna i dosta je startan auto s obzirom na kubikazu.

Comment

• ToNcA
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2006
      • 868
      • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
      • Mazda 6 2.0d

Ako neces bas da jurcas sa njim i ako ti je bitnije kako auto izgledao onda slobodno 1.8 16v. Vectra sa tim motorom se sasvom lepo ponasa (mada jeste malo lenj kada se na njega naviknes) ali je Astra dosta laksi auto od Vectre i trebalo bi da je taj motor sasvim solidono nosi. Sa Vectrom C sa tim motorom sam presao preko 70k i mogu da ti kazem da se lepo pokazao - pored povecane potrosnej ulja pri gazenju nije bilo nikakvih problema sa njim.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Marcus
        CBC Senator XXL
        • 19.10.2007
        • 631
        • Novi Beograd - B62

Ima na forumu par ljudi koji voze kupea, sacekaj njih da vide temu ili pitaj u opcs delu foruma...

Ja sam se vozio samo u astri turbo i ide sasvim solidno...

Comment

• Transporter
          CBC Senator XXL
          • 12.03.2006
          • 568
          • Avala BGD

Moj burazer prodaje Bertone sa Turbo motorom, auto je bez mane i u full stanju,Steinmetz oprema itd uvezena je i vrlo malo vozena kod nas... ako te zanima mogu da ti posaljem br.

evo nekih slika koje sam nasao

Comment

• mixeta
            CBC Početnik
            • 22.07.2008
            • 4
            • Novi Sad

evo iz oglasa, prodaje se vec neko vreme

http://www.nsautomobili.com/detalji_pol ... hp?id=6442

Comment

Working...
            X