Sta da pazarim do 10k eura?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zlocesti
    CBC Veteran
    • 24.06.2008
    • 116
    • Beograd

Sta da pazarim do 10k eura?

Znaci nema pojma .. sta da uzmem ..
    nesto razmislajm izmedju a3. 320d golf 4 tdi....

jedini uslov je da auto ima 4/5 vrata .. i da je dizel ...

pa ajde pomozite ...
  • nidza
    CBC Senator XXL
    • 16.04.2008
    • 496
    • nbgd

Što ne bi uzeo nešto dosta novije, još ti ostane i kusur za žešći godišnji?

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=61627

Ima i Golf 5, ali benzinac i jedan Megane DCI karavan 2004. godište koji deluju zanimljivo. Možda do kraja dana bude još zanimljivosti na sajtovima.

Ja bih na tvom mestu proširio marke koje gledam, i da auto bude što bolji i noviji. Imaš fin budžet, bez žurbe samo.
    Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

ne brate bolje uzmi alfu... sad ce dodje bojanTI da ti kaze sve sta i kako...
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Corsa
        CBC Senator XXL
        • 22.09.2005
        • 450
        • Beograd

Pa i bolje je da uzme Alfu 147 jtd,nego nekog Golf 4 ili matorog BMWa ili Audija...
        Ima i par interesantnih benzinaca po oglasima (recimo Honda Jazz od prvog vlasnika ili Celica GT), ali ako covek nece...
        Mozda ovo http://www.polovniautomobili.com/aut...i.php?id=61542[/url]

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

pa i ja to kazem. bolje alfu ili stila... prava kupovina...

Comment

• overspeed
            CBC Senator XXL
            • 24.05.2005
            • 2779
            • Kosovska Mitrovica

Oookejjj, 4/5 vrata, dizel... Nisi nam dao bash puno "materijala" za prichu, ali ako vec reche da su samo to uslovi, ovo bi na primer mogle da budu interesantne opcije:

PS. Nemoj me pogreshno shvatiti, ali za taj kesh ne mozhesh naci dobar 320d a da vredi nechemu, chak ni one iz prve godine (1998) proizvodnje. Da je u pitanju bezninjara, onda OK, mogao bi da nabodesh lepu 318i-icu na primer, sa solidnom opremom, ali dizela za 10 soma nemoj ni da trazhish... Za Audi ne zhelim da shpekulishem, ali 90% od ovoga shto sam napisao za 320d definitivno ce da vazhi i za A3 TDI. To je taman ona kolichina novca kad dodjesh "na dohvat" visoke klase, ali samo toliko da mozhesh da se dokopash samo nekog losheg primerka i onda zavrshish u problemima. Moj ti je savet, da ako hocesh A3 TDI ili 320d ili ushtekash josh neku kintu, ili dizhi kredit, ili "dizhi" auto Shalim se, ovo trece ne preporuchujem

Inache, za te pare imash sasvim dobar i shirok izbor diesela novijih godishta, neke od ideja sam ti dao a ti nastavi da "cheprkash" po oglasima

Pozz
            http://www.bmw.tv

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

moze dobar A3 za te novce

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=58862

ovde nema greske 100% - svajcarac

Comment

• zlocesti
                CBC Veteran
                • 24.06.2008
                • 116
                • Beograd

alfu sam i hteoda uzmem ali sestri se nesvidja .. pa t to je.. problemje sto ne kupujem auto samo za mene .. nego to mora da bude i porodican .. i da seshi odgovara ... jbg kad drugi daju pare tako mora biti ( ))

Comment

• IgorBGD
                  CBC Član
                  • 01.04.2007
                  • 74
                  • Novi Beograd

Ja bih ipak dodao jos malo za bembaru, mada i za 10000 imas recimo

Comment

• overspeed
                    CBC Senator XXL
                    • 24.05.2005
                    • 2779
                    • Kosovska Mitrovica

Igore, ako bi neko "jedva chekao" da choveku predlozhi bembaru to bih bio ja

Medjutim, treba biti realan, i opet kazhem, tek sam nedavno nakon 7 meseci potrage konachno kupio auto i odlichno znam kakva je aktuelna situacija na trzhishtu, znam kakve su cene, znam koliko para mozhe da ti kupi kakav auto... Prema choveku sam bio iskren jer ponavljam, E46 diesela za te pare, da ichemu vredi, ne mozhe da nadje a da ga ne bude nakon 3 dana ochekivalo neprijatno iznenadjenje, ogromni vanredni troshkovi/ulaganje, odnosno uopshteno recheno - problemi sa autom.

Npr. ovaj prvi link koji si naveo - mislim da dati 10 soma za "nov" auto bez klime je totalna besmislica. Tim pre shto ulazimo u takav pariod/klimatski ciklus kad i 35 stepena "u hladu" postaje normalna pojava Dakle, ovo i mozhe da bude solidan auto, ali je "kvaka" sa tom niskom cenom u nedostatku klime. Po meni, sasvim dovoljan razlog za zaobilazhenje, ako vec trazhim auto sa 10 soma u dzepu...

Shto se ovog drugog tiche, "chak odavde" mi ne mirishe na dobro jer naravno da niko ne kupuje dizela koji je kao nov koshtao 30-ak k evra da bi prelazio 15-16 k km godishnje Mislim, get real Imaj ovaj bar 2x tu kilometrazhu, a to znachi turbina zrela za servis/zamenu, lezhajevi najverovatnije, leteci zamajac ionako hronichan problem... Gledam ovu cenu, a vec mi se "javlja" koliko bi to izashlo nakon detaljnog "pretresa" auta.
                    Sem toga, ako je ovaj auto duzhe vreme kod ovog vlasnika, tek ga onda ne bih nikad kupio jer chovek koji dozvoljava da mu ne rade shtopke (ili su u pitanju obe sijalice, ili tzv. "brake light switch" prekidach - a najverovatnije ovo drugo ), i koga mrzi da dospe technost za pranje vetrobrana (na sve ga to lepo upozorava elektronika, na instrument tabli mu je sve lepo "nacrtano"...) - teshko da je obracao pazhnju na mnogo bitnije stvari shto se auta tiche. Ako nije hteo da "pukne" svih 100 dindzi i dospe technost za pranje vetrobrana, mogu tek da zamislim koliko je i kako ulagao za redovno odrzhavanje...
                    U svakom sluchaju pametnome dosta

Btw. Ako je hteo da radi styling, pitanje je zashto je nasprejao samo zadnje shtopke... A sasvim sluchajno istovremeno ne rade bash ti zadnji shtopovi, ili prekidach koji ih regulishe. Hmmmm...

Sve shto bih JA sa ovog auta su feluge
                    http://www.bmw.tv

Comment

• zlocesti
                      CBC Veteran
                      • 24.06.2008
                      • 116
                      • Beograd

: hvala na tako detaljnom odgovoru ..

u sustini ... da se ja pitam kupio bi ili audi s3 koji je malko iznda te ene

ili hondu civic type r.... sto jeponovo nesto malko iznad te cifre....

posto sada vozim yuga .. ali samo da znate kakvog ali se moima smucio .. dizu neku kredu i hoce porodican auto .. i tu sam sada ja ..katastrofa...

reko sam alfa mi se mnogo svidja .. ali je svi kod men pljuju ..

fiat mi se limariski u opse nesvidja .. i ne bi ga uzimo u obzir...
                      neko mi rece seat?? kao vw motori dobar ovo ono .. NE znm nikada se nisam vozio...

Sto se tice bembare .. ma kone voli bembaru .. ali kao sto rece kolega odrzavanje ovoono .. ma kantastrofa ....

audi ima jaku cenu ..... cek sam nasao i nokog golfa 1.4 b za 11.200 ... ali tomi je mnogo slabo...
                      zamisli da uzmem auto koji ide sporije od yuga pa samorio bi se ko majk a

Tako da sam ono skroz u nekoj dilemi zabludi .. nisam pametamstvarno

Comment

• subicd
                        CBC Senator XXL
                        • 20.06.2008
                        • 463
                        • Novi Sad

Ja bih ti preporucai Passata B5, pravi porodicni auto. Prostran u svakom pogledu, gepek takodje ogroman, odrzavanje nije bas previse jeftino ali moze da bude sa neorginalnim delovima. Potrosnja TDI motora mislim da ne treba da se pominje kao ni pouzdanost. jedini problem je sto se do 10.000e moze naci onaj model pre restilizovanja i to veoma dobar, a onaj B5.5 je malo teze uklopiti u tu cifru, treba bar jos 500-1000e.
                        Ili mozda A4, mada je on manje prostran na zadnjem sedistu.
                        Ovaj mi bas deluje ocuvano, ali je karavan.
                        http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=61581

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

niej G4 1.4 toliko spor sa svojih 75ks no ako si vec pomenuo seata uzmi u obzir LEONA... meni se licno mnogo dopada kako izgleda a verujem da kvalitet ne manjka. A3 ti i nije bas porodican auto vec onako momacki da ti i sveca deljete ako oces bas bas limuzinu C5 ili Laguna ili 406 su pravi izbor. za te pare mozes da im biras boju.

pozzz

Comment

• Marcus
                            CBC Senator XXL
                            • 19.10.2007
                            • 631
                            • Novi Beograd - B62

Meni je za te pare sasvim solidan seat leon.... skroz je ok, uklapa se u cenu, ima 5v ( nisam ni siguran da postoji ta verzija leona sa 3v? )...

Al postoji stvarno veliki izbor koji ti ostavlja mesta da dobro izaberes... samo polako i nesto ce se vec pojaviti sto ti odgovara...

Comment

• zlocesti
                              CBC Veteran
                              • 24.06.2008
                              • 116
                              • Beograd

pazi bre:0 ja sam momak deckic.. netreba menz a decu i tako to.. nego kaa idem negde da mogu kevu i caleta da smestim na 3 i 4 vrata

jel u juga nemogu ni da udju .. em sto su sedista od honde em sto su zakacuna skroz do kraja em sto je auto spusten .. znaci karavani ne dolaze u obzir... ja bi nejradije neki osrednji auto .. da vuce na sportaka .. a da ima 5 vrata ..
                              a golfa sam gledao 5 ne 4 ... i brate yugoom ga derem ako hoces ...
                              gde to da uzem .. mozda neki 2.0 tdi .. ali tu je cena vec preko 15 000

Comment

Working...
                              X