Honda Prelude vs. Honda CRX

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • invisible4u4ever
    CBC Član
    • 30.06.2008
    • 23
    • Novi Sad

Honda Prelude vs. Honda CRX

Ovako, prvo da se predstavim iako znam da nije mesto za to.Zovem se Bogdan iz Novog Sada sam i za forum sam cuo nedavno i ajde sada da postavim koje pitanje posto stvarno ne znam sta mi je pametno da uradim...

Dvoumim se izmedju Honde Prelude 1983 god. 1.8 ccm lepo izgleda na slikama ima alu felne kazu da su vlasnici iste vec nekih 15 god. da je prosle godine kompletno radjen motor ali da se nema vise para za odrzavanje iste i mora na prodaju... Imao sam priliku dok josh nisam dobio dozvolu da vozam Hondu prelude automatik i svidela mi se kako ide i sve to....Nije ni cena neka extra dobio bih je za nekih 1000 eura...Nema plin a pretpostavljam da trosi bash dosta ...To je vec mali problem posto bih odmah ugradio plin...A sada ona druga Honda CRX 1986 god. 1.5 ccm nije uopste lepa na oko kaze mladic da je ubacen motor drugi...bolji noviji....Nisam imao prilike da se vozam...ima plin...Kazem na njoj bi se trebalo poraditi...Bar to sto se vidi spolja...cena ista 1000 eura....

Trebala bi mi pomoc oko odlucivanja izmedju ova dva modela...da li uzeti crx koji sam po sebi ima lepsu liniju (bar meni) pa ulagati u nju...ili uzeti prelude ubaciti plin i skupljati za registraciju sledece god Koje su prednosti i mane jednog i drugog modela...?Cena registracije?Cena ugradnje plina u prelude?Koliko trosi plina?........Sve sto znate a moglo bi da mi pomogne da odluim....Molio bih Vas da mi napishete....

Hvala unapred
    Rezultati uzivo fudbal
  • 1nsane
    CBC Senator XXL
    • 28.05.2007
    • 388
    • Umcari - Grocka

Ako zaista ne mozes vise da se ispruzis za neku mladju hondicu, onda ipak uzmi CRX (naravno prvo kod majstora da je lepo pretrese i proveri). Ipak ces njega lakse srediti nego loode, koji je jos i "matik". Mada ti je moj savet da se strpis i skupis jos malo kesha. Evo skoro se prodala jedna luda 1989. 2.0 4WS, sa klimom za 2500e. Ja je gledao za boorazera, ali njegovi ni da cuju (mnogo ks za klinca).
    NO BRAIN
    NO PAIN
    1_N_S_A_N_E

Comment

• invisible4u4ever
      CBC Član
      • 30.06.2008
      • 23
      • Novi Sad

Ljudi, imam josh jedno pitanje, poshto sam nashao josh jednu hondu crx 1988 god 1477ccm 74kw , spolja je u ok stanju nije neshto extraaa ali lepo izgleda , zanima me zna li neko koliko izadje ugradnja gasa u taj automobil i shta josh da pogledam kada odem tamo?Poshto sam vec bio i lik ga je upalio i kada sednem na vozacevo mesto cuje se neko zujanje iza mene kaze mi momak da je to neka pumpa i da ona treba tako da se cuje stalno.Da li je to tacno i da kada je otvorio haubu rece kako je sredjen motor kompletno prosle godine ali se sada cuje kao neko lupkanje nista spec. tj. meni nista spec. posto ne znam kako bi trebala da radi kad se to ne cuje, sta bi to moglo biti?
      Rezultati uzivo fudbal

Comment

• Corsa
        CBC Senator XXL
        • 22.09.2005
        • 450
        • Beograd

Napisao si na drugoj temi da ce ti ovo biti prvi auto.U tom slucaju bih izbegao CRX, jer vazi za grob na tockovima.Nasao bih neki pitomiji auto...
        To sto se culo kada si usao u kola je bila pumpa za gorivo.Za lupkanje i ostalo, neka se javi neko ko se bolje razume, jer moze biti puno toga.Za plin pitaj koji ti tip uredjaja treba, pa lovi cene po servisima...

Comment

• invisible4u4ever
          CBC Član
          • 30.06.2008
          • 23
          • Novi Sad

Prvi moj licno moj ali vozim vec dve godine....jel to za pumpu ok?
          Rezultati uzivo fudbal

Comment

• sri98
            Admin od Trpeze
            • 24.10.2004
            • 7262
            • Republic of Konjarnik
            • Toyota Corolla E 210

Specificni modeli (sportski) se uvek kupuju uz konsultacije uzivo sa nekim ko se dobro razume u njih ili uz posetu seriseru.

A problemi tipa "nesto lupka" se ne mogu resiti putem neta bilo da se radi o yugu ili ferariju
            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• marinac
              CBC Senator
              • 13.03.2006
              • 277
              • Beograd
              • Alfa 156 JTS

Daj nemojte da trujete coveka za grob na tockovima i takve gluposti. Auto kao i svaki drugi auto sa tom konjazom, ko nema mozga zavrsice kako zavrsi sa svakim autom. meni je licno crx bas momacki auto, dok je lude totalno drugaciji fazon od crx-a. Mada ti mogu reci da uzmes od ta dva koji nadjes bolji, jer ces uzivati i sa jednim i sa drugim.

Comment

• invisible4u4ever
                CBC Član
                • 30.06.2008
                • 23
                • Novi Sad

A zn a to upovinu uz nekog ko zna ali ja nemam nikoga ko se razume (((( ima li neki servis u ns-u da znate da bi ga pretresli i rekli valja ne valja, ili neko od Vas voljan iz NS-a za neku kintu da se provoza i ispregleda ga totalno .... Plizzzz pomagajte jako mi se svidja uklapa mi se i u kesh koji imam i sve ali se bojim sta da ga uzmem i on totalno rikne za mesec dana ... znam ja da je to polovan auto mator 20 god ali mislim da moze josh neko vreme da sluzi ako je iole pristojan uz ne jako velika ulaganja.... majke mi zaljubio sam se u sam izgled crx-a josh kad sam seo ma imacu ga kad tad
                Rezultati uzivo fudbal

Comment

• 1nsane
                  CBC Senator XXL
                  • 28.05.2007
                  • 388
                  • Umcari - Grocka

Imas dobar servis za honde u NS covek se zove Robika ( nisam bio kod njega ali cujem da ga mnogi hvale). U svakom slucaju, poseti nas maticni forum http://forum.hondaclub.co.rs/ pa tamo pitaj sve sto te zanima. Ima dosta hondasha iz NS na forumu, a i jedan od sponzora kluba je iz NS pa mozes sve odgovore da dobijes na jednom mestu + ako je taj CRX iz NS ili okoline, male su shanse da ga ne znaju (pogotovu Robika).
                  NO BRAIN
                  NO PAIN
                  1_N_S_A_N_E

Comment

• Corsa
                    CBC Senator XXL
                    • 22.09.2005
                    • 450
                    • Beograd

Originally posted by marinac
                    Daj nemojte da trujete coveka za grob na tockovima i takve gluposti. Auto kao i svaki drugi auto sa tom konjazom, ko nema mozga zavrsice kako zavrsi sa svakim autom. meni je licno crx bas momacki auto, dok je lude totalno drugaciji fazon od crx-a. Mada ti mogu reci da uzmes od ta dva koji nadjes bolji, jer ces uzivati i sa jednim i sa drugim.
                    Ja sam napisao za grob na tockovima, jer poznajem par ljudi koji su se izokretali, isprevrtaili sa CRXom,a da pri tome nisu bili neki napaljeni klinci, niti neiskusni vozaci.Za nekoliko njih sam i cuo da su imali slicne situacije.Inace, ko nema mozga moze da napravi tesko sra.nje i u mnogo slabijem automobilu...
                    Inace, bas treba imati srece i zabosti neki iole ocuvaniji primerak automobila za te pare, a od toga ipak najvise zavisi.

Comment

• Aiko1992
                      CBC Početnik
                      • 14.10.2010
                      • 2
                      • Mladenovac

Re: Honda Prelude vs. Honda CRX

U redu Corsa je u pravu ako nema ni gram mozga i sa obicnim yugom ce da zavrse fatalno A mene za Prelude samo zanima kakva je za odrzavanje msm da nije preskupa? A inace po meni su japanski motori zakon

Comment

• JAPANX
                        CBC Senator XXL
                        • 10.08.2006
                        • 2159
                        • Beograd

ne bih dao preko 500 evra za te automobile

sto se tice popravke, ne isplati se ulagati osim ako je neki ludilo ocuvan primerak sto ga vozila baba iz svajcarske do pijace jednom nedeljno u sta ne bih rekao cim su ima sahranjeni motori

moj savet je ZAOBIDJI

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Shvatate li vi da odgovarate u temi staroj 2.5 godina i da je ta honda davno nestala a pokretač teme otišao u Australiju?
                          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                          X