Ovako, prvo da se predstavim iako znam da nije mesto za to.Zovem se Bogdan iz Novog Sada sam i za forum sam cuo nedavno i ajde sada da postavim koje pitanje posto stvarno ne znam sta mi je pametno da uradim...
Dvoumim se izmedju Honde Prelude 1983 god. 1.8 ccm lepo izgleda na slikama ima alu felne kazu da su vlasnici iste vec nekih 15 god. da je prosle godine kompletno radjen motor ali da se nema vise para za odrzavanje iste i mora na prodaju...
Imao sam priliku dok josh nisam dobio dozvolu da vozam Hondu prelude automatik i svidela mi se kako ide i sve to....Nije ni cena neka extra dobio bih je za nekih 1000 eura...Nema plin a pretpostavljam da trosi bash dosta ...To je vec mali problem posto bih odmah ugradio plin...A sada ona druga Honda CRX 1986 god. 1.5 ccm nije uopste lepa na oko kaze mladic da je ubacen motor drugi...bolji noviji....Nisam imao prilike da se vozam...ima plin...Kazem na njoj bi se trebalo poraditi...Bar to sto se vidi spolja...cena ista 1000 eura....
Trebala bi mi pomoc oko odlucivanja izmedju ova dva modela...da li uzeti crx koji sam po sebi ima lepsu liniju (bar meni) pa ulagati u nju...ili uzeti prelude ubaciti plin i skupljati za registraciju sledece god
Koje su prednosti i mane jednog i drugog modela...?Cena registracije?Cena ugradnje plina u prelude?Koliko trosi plina?........Sve sto znate a moglo bi da mi pomogne da odluim....Molio bih Vas da mi napishete....
Hvala unapred
Dvoumim se izmedju Honde Prelude 1983 god. 1.8 ccm lepo izgleda na slikama ima alu felne kazu da su vlasnici iste vec nekih 15 god. da je prosle godine kompletno radjen motor ali da se nema vise para za odrzavanje iste i mora na prodaju...

Trebala bi mi pomoc oko odlucivanja izmedju ova dva modela...da li uzeti crx koji sam po sebi ima lepsu liniju (bar meni) pa ulagati u nju...ili uzeti prelude ubaciti plin i skupljati za registraciju sledece god

Hvala unapred
Comment