auto do 4500e?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vicenco
    CBC Član
    • 03.07.2008
    • 35
    • Zemun

auto do 4500e?

Prodao sam Punta i sad šta uzeti? Bitna mi je potrošnja ali i plin varijanta mi nije strana. Gledam cordobe i ibize 97-98 i nisu nešto na ceni,tu se kreću oko 4000e... Da li da razmišljam o nekoj almeri ili šta drugo? Ne očekujem ja za te pare nov auto ali opet ...

Gledao sam jednu cordobu i jednu ibizu ali ništa....?

Svi hvale japance ali njih baš i nema u oglasima?

Ja prelazim godišnje nekih 35000km, tako da sam dosta vremena u kolima. Potrošnja mi je naravno bitna (kao i svima) ali i prostor.. Veći auto=veća udobnost tako da u obzir može i neki karavan.. Ne bih hteo auto stariji od 97god....

1.Toyota carina...
    2.Seat Cordoba...
    3.Astra caravan..
    4.Nisan Almera...
    pa i rezervna varijanta

Ibiza,Polo....

Otprilike o tim autima razmišljam, vidim da nas ima više sa istim problemom tj sličnim parama ali šta uzeti?
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Pa najbolje daj oglas i tamo naglasi da zamena dolazi u obzir. Uostalom, veci "promet" se po tim oglasima i ostvaruje tako, trampom, doplatama i sl. nego isplacivanjem cele cifre u keshu...

Za diesel auto, narochito Fiata obzirom na pristupachnost i povoljne cene odrzhavanja tog brenda, mislim da se necesh puno nachekati a da vec budesh dobio ponudu kakva ti bude odgovarala. Mada nisi naveo kakv te auto interesuje...

Na auto placu teshko da ce ti neko iskeshirati lovu, bar ne onu koju ochekujesh. Ono shto je realnije je da na nekom placu ostavish auto i da ga tamo prodaju u tvoje ime. Naravno, za odredjenu nadoknadu... Ali u svakom sluchaju njih bi zaobishao (osim ako nemash nekog prijatelja/rodjaka ili shta vec ko ima plac, i ko ce to da ti odradi za dz). Mislim da je bolja opcija oglas, odnosno zamena auta sa tvojom naknadnom doplatom.
    http://www.bmw.tv

Comment

• Vicenco
      CBC Član
      • 03.07.2008
      • 35
      • Zemun

Kapiram... Mislio sam da postoji varijanta na nekom auto placu da dodjem dam moj auto i doplatim za neki drugi.. A što se tiče zamene nisam ništa odlučio, hoću auto sa 5 vrata a koji nisam pametan...

Comment

• Vicenco
        CBC Član
        • 03.07.2008
        • 35
        • Zemun

Da li postoji auto plac ili auto kuća koja radi sa polovnimm kolima kod kojih mogu da dovezem auto , oni ga procene na primer na 4000e i ja dodam 1000e i uzmem drugi auto kod njih za 5000e? Znam da je preko to normalna stvar ali mi je neverovatno da to nema kod nas!?

Comment

• DJORDJEVIC
          CBC Član
          • 11.08.2007
          • 80
          • Mladenovac

Verovatno ima i kod nas toga ali ti se ne ispati da to radis

Comment

• vujke
            Admin
            • 29.09.2004
            • 1673
            • Mladenovac
            • Daewoo Lanos 1.5SX

Magic Car u Vlaskom polju pre Mladenovca to radi, drugar tako pazario clia, ali 500€ ispod cene je dao svoju fiestu.
            while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• subicd
              CBC Senator XXL
              • 20.06.2008
              • 463
              • Novi Sad

Bas tako.
              Bolje idi na pijacu i prodaj ga ispod cene jer vishe ces dobiti, nego da menjas na autoplacu.

Inace mozes na skoro svakom placu da izvrsis zamenu, samo je pitanje da li ce ti odgovarati doplata.

Comment

• Vicenco
                CBC Član
                • 03.07.2008
                • 35
                • Zemun

Hvala,videću šta ću da uradim...

Inače svratio sam na neki plac i uzeli bi mog punta ali kad se preračunam meni daju 500e ispod cene, njihov auto 500e iznad cene tako da sam u minusu tj platio bi neki auto 1000e iznad realne cene.....

Tako da ću lepo da poranim u nedelju pa na sunčanje u Bubanj potok spustim cenu 200-300e i posle sam biram šta ću!

Samo ako ne padne ova kiša što je najavljuju već dve nedelje i pokvari mi plan.......

Comment

• J0HNNY
                  CBC Veteran
                  • 24.01.2007
                  • 196
                  • CZ - Centar Zemuna

Vicenco je danas prodao punta, i razmislja da uzme sledece :

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=63335

pa me je zamolio posto nema pristup internetu da vas pitam za misljenja o ovom autu ?
                  Na nesreću živimo u parodiji od zemlje i u jednom teško popravljivom džiberskom okruženju. Razjebani, osiromašeni i usamljeni.

Comment

• vujke
                    Admin
                    • 29.09.2004
                    • 1673
                    • Mladenovac
                    • Daewoo Lanos 1.5SX

Originally posted by Vicenco
                    A što se tiče zamene nisam ništa odlučio, hoću auto sa 5 vrata a koji nisam pametan...

while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• Vicenco
                      CBC Član
                      • 03.07.2008
                      • 35
                      • Zemun

znam...auto sa 5 vrata je i dalje u igri ali ovaj lepo izgleda i lepo bi bilo da bude na mom parkingu....a i cifra mi je prihvatljiva

Comment

• Vicenco
                        CBC Član
                        • 03.07.2008
                        • 35
                        • Zemun

Gledao sam cordobu otprilike to bi bilo lepo rešenje....
                        ali majstorova je uvek zadnja i bila je gledaj dalje,tako da gledam dalje...

Comment

Working...
                        X