Isplati li se kupovati vec "tuned" auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • drug_clan
    CBC Početnik
    • 28.05.2008
    • 7
    • Novi Sad

Isplati li se kupovati vec "tuned" auto

Brat me nagovara da kupim "tunovanu" 2006 mada ja nisam u godinama kada bi mi tako nesto pristajalo da vozim.

Dobra stvar je sto je prilicno povoljna cena koju traze. Mada sa obzirom na moje iskustvo moguce je da to bas i nije toliko povoljno kao sto se meni cini na prvi pogled.

Da li je neko imao iskustva sa slicnim kupovinama? Da li ovo vredi 7000 eura?

Peugeot 206
    Godište: 2003.
    Motor: Dizel 2.0 hdi

http://www.izaberiauto.com/main/search/ ... lTUnpsMQ==
  • Williams
    CBC Senator XXL
    • 07.02.2006
    • 556
    • Beograd- Cerak

Ako je to ova, http://tinyurl.com/5tk3vq, od "tuninga" nije nista uradjeno. Uradjen je stajling, po meni malo neukusan i preteran. Sa njegovih 90ks, verovatno mu je dusa vadjena od strane nekog vozaca-pocetnika. Moje subjektivno misljenje.

Comment

• dfast
      CBC Senator XXL
      • 26.05.2005
      • 1302
      • Hoofddorp NL /Bgd

Ovaj auto je potpuno stock 66kw, znaci nista nije tunovano
      Ako mislis na spoljni izgled tj ove spojlere i farove, to je vec stvar ukusa.
      Ako je auto dobar za svoju kilometrazu koja nije velika a svidja ti se estetski onda ne vidim razlog da ga ne uzmes. Stvar ukusa sto bi rekli.

Comment

• sasha015
        CBC Veteran
        • 29.02.2008
        • 153
        • LOznica
        • Hyundai i-20

Ovaj body kit nije opste jeftin.....To zna da kosta leeepo...ali je malo vise preterano.....lici na betmobil Koliko vidim muzika je izvadjena....jbm ti auto od 7000e bez cd plejera Sala...Kao sto rece neko gore,plasim se da je i dusa motora izvadjena....ovo je za preskociti.....

Comment

• Laki GSi
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2006
          • 2426
          • Beograd-Vozdovac

Kad kupujem kola takva uopste i ne pomisljam da gledam.
          Ja nemam komentara za ovakva kola jer ako polazim od toga sta bih ja radio da sam na necijem mestu ovaj bih automatski preskocio.
          Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• iwcham1979
            CBC Senator XXL
            • 17.07.2007
            • 741
            • Nis
            • Seat Altea 2.0Tdi

Auuu, slatko sam se ismejao. Ovaj auto je vasar

Comment

• deker1
              CBC Član
              • 03.07.2008
              • 19
              • Beograd

video sam ovaj auto uzivo.. nisam mogao da odolim da ne udjem u njega..

pitanje je zasto ovaj auto nije mogao naci drugog kupca u Italiji nego je dosao kod nas.. i verovatno da je auto zestoko vozen..

ali.. s'obzirom da znam da gazda tog placa ne uzima "leseve" i da ce ti dozvoliti da ga odvezes kod mehanicara na kanal.. povedi i majstora sa sobom.. dobro neka ga pogledaju i kupuj ako ti se toliko svidja..

srecno!

Comment

• drug_clan
                CBC Početnik
                • 28.05.2008
                • 7
                • Novi Sad

Originally posted by Williams
                Ako je to ova, http://tinyurl.com/5tk3vq, od "tuninga" nije nista uradjeno. Uradjen je stajling, po meni malo neukusan i preteran. Sa njegovih 90ks, verovatno mu je dusa vadjena od strane nekog vozaca-pocetnika. Moje subjektivno misljenje.

Toliko o mom poznavanju "tuned" automobila . Nisam znao da se radi ovakve fabricke verzija automobila. Kada bolje razmislim kontam da je tesko kupiti napucan auto a da mu nista ne fali. Ko bi lud trosio vreme i novac na tako nesto i na kraju ga prodao.

Comment

• deker1
                  CBC Član
                  • 03.07.2008
                  • 19
                  • Beograd

majstore.. uvek imas one ljude koji prodaju auto da bi kupili bolji..

ako si u fazonu da vozis ovakav auto isproveravaj ga, obaraj cenu i "divljanje" moze da pocne..

Comment

• Nikolaj
                    CBC Veteran
                    • 20.05.2008
                    • 120
                    • Kragujevac

Kasno je za divljanje sa ovim autom.njemu je vec dusa u nosu.onaj sto je bio prvi vlasnik,sigurno neki napaljeni klinac,verovatno je svima zeleo da pokazuje kako ide njegova ljuta maKina,pa ti je moj savet zaobidji ga u sirokom luku.

Comment

• mishio
                      CBC Senator XXL
                      • 29.05.2007
                      • 1204

ja ruzniju 206 nisam video

Comment

• ToNcA
                        CBC Senator XXL
                        • 31.01.2006
                        • 868
                        • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                        • Mazda 6 2.0d

Slazem se. "Stock" verzija je neuporedivo lepsa! 206-ici lepo stoje spojleri ali ne kindjurenje!

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• gt nebojsa
                          CBC Senator XXL
                          • 11.05.2007
                          • 348
                          • Preljina,Cacak

Ma daaaaaaj...
                          Ovo je bre ODVRATNO.Dzabe da ti ga daju ima da ulozis jedno 2000e da lici na auto...
                          Tri scoop-a na krovu,cet'r izduva,niklovane ratkapne...Ovo je za temu Vidju stajlinga.
                          Mis'im nemo' se ljutis, ali ovo je bar na prvi pogled za izbegavanje.
                          Toyota Čačak

Comment

Working...
                          X