Ne znam, nesto mi punto nikada nije bio dobar izbor i ako je popularan mislim da mnogo bolje prolazis sa bravom koji otprilike isto kosta a mnogo vise nudi...ista prica se ponavlja i sa stilom.
e zamisli kad me pitao "a sta mislis da uzmem golfa dvojku dizel 1.6 uradjena generalna remontovan trap, ima kuku, bele boje, presao 170000... '88 za 2200 evra"
h
Cim te on pitao za golfa, taj ne zna ni kako izgleda baleno
U swifu nema potrebe za 1.3,veruj mi,oratk ga ima u 1,0 verziji,auto stvarno ide odlicno,po gradu mu niko ne moze nista...
A Bravo/a za 3k evra da valja ima ,ali u Italiji,kod nas slabo...
@ bakara
Hmmm.nije Puntu jaca cena,pogledaj ostale automobile te klase i godista,tipa Corse,Pola,Fieste,Clia... Punto je jeftiniji...I cenovno i za odrzavanje...Tipa zupcasti za Punta je cini mi se 600 dinara...
e zamisli kad me pitao "a sta mislis da uzmem golfa dvojku dizel 1.6 uradjena generalna remontovan trap, ima kuku, bele boje, presao 170000... '88 za 2200 evra"
h
a breee, nasi ljudi se nikada nece opametiti... a burazer ga forta da kupi mercedes 190d iz 1985 godine
dobar je swift, jeftin je i za odrzavanje... samo da je bar 1.3cc
Bolje golfa, kako ce posle da nadje delove za japanca nekog - em skupo, em nema, em se stalno kvari, em ces da truje forum sa temema " gde da nadjem deo".
Ipak, golf je golf, a jos ako ima kuku, sunce da ga ogreje.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
ma ljudi su poludeli... vise se cene mali automobili od velikih npr toyota corolla i toyota carina ne mogu da se uporede po kvalitetu i opremi a opet je carina kao bolji auto jeftinija a corolla koja je klot(nista od opreme) kosta po 3000 kao nekada golf... mislim da su nase golfadzije ipak presle na corolle..
dok sam gledao halo oglase, naleteh na hondu accord '88 za 3000 evra... pa ko je ovde LUD ??? dokle bre vise te cene i ko to uopste kupuje??
kapiram da neko kupi "povoljno" i onda mu se slomi koplje da nega da mora da odradi motor, trap, limariju i gume i onda on pokusava nekako da izvuce pare uracunavsi sve + registraciju... jbg kad si pojeo G.O.V.N.O. koje si kupio, prica je gotova...
Originally posted by sri98
Originally posted by JAPANX
h
a breee, nasi ljudi se nikada nece opametiti... a burazer ga forta da kupi mercedes 190d iz 1985 godine
dobar je swift, jeftin je i za odrzavanje... samo da je bar 1.3cc
Bolje golfa, kako ce posle da nadje delove za japanca nekog - em skupo, em nema, em se stalno kvari, em ces da truje forum sa temema " gde da nadjem deo".
Ipak, golf je golf, a jos ako ima kuku, sunce da ga ogreje.
gde si video belog golfa bez kuke?? pa golfovi su izgradili sve one kuce na altini i plavim horizontima
a posle kao baba ga vozila, uciteljica, zime nije video... bio auto za pijac
Punto je jeftiniji...I cenovno i za odrzavanje...Tipa zupcasti za Punta je cini mi se 600 dinara...
Slazem se, nego sam hteo reci da ni za bravo nije nista skuplje a ipak je bolji auto...
Slazem se da je bolji,ali za 1k evra razlike minimum(koje JAPANX-ov zet verovatno nema),opet Punto dolazi u obzir.I ja bi pre Bravo-a sa 2.0 HGT-om,ali nema se "vremena"...
A tesko da ce da kupi dobrog golfa za 3k evra,oni su bar 3.5-4 k...
Ovaj Clio uopste nije los(mada kilometraza je smanjena 100% i ne svidja mi se prednji kraj kako igleda(a i cini mi se da je bio van))...A za Mareu nema sanse,mozda ide 5-ica umesto 3-jke u ceni...
clio nije los, mozda ga uzmem u obzir.. marea CAO! nekako mi bzvz
ovaj toledo, nisam imao dodira sa njim, valjda je to nesto kao shkoda(wolksvagen)
peugeot lepo izgleda... samo mislim da oni malo vise provode vremena po servisima nego na putevima... mekano je to za prosecnog bosanca, ne treba njemu udobnost
po meni je onaj 405 ok, bar ovako izgleda da je ocuvan... mislim, pre bih njega kupio nego Baleno...
Clio ne mora da znaci da je vracen, mozda je koriscen u nekom malom mestu, da nije mnogo vozen... komsinica ima Colt 1.3 (pre ovog najnovijeg) i prelazi manje od 8k godisnje...
Comment