Citroen Xsara vs Renault Megane

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • majstorbob
    CBC Početnik
    • 30.07.2008
    • 1
    • bg

Citroen Xsara vs Renault Megane

Pozdrav svima!
    Evo ovako, planiram da kupim jednog od ova dva francuza, u pitanju su Citroen Xsara ili Renault Megane I , 2001-2003. god., samo limuzinske varijante sa 5 vrata, benzinci.
    Koji biste mi od ova dva autića preporučili i zašto?
    Koji benzinski motor bi bio najbolja solucija pod uslovom da bi auto bio vožen 70% u gradu i 30% otvoren put?
  • malivuk406
    CBC Senator XXL
    • 04.04.2007
    • 490
    • Nbg

Xsara, 1.6 16v 110 konja, ubacis plin i miran si... bar po meni...

Comment

• MOSLER
      CBC Senator XXL
      • 27.05.2005
      • 1064
      • Niš

U principu koji god da uzmes od ova dva neces pogresiti, s` tom razlikom sto se Xsara nije pravila u limuzinskoj varijanti
      I sam sam vlasnik Megana hatchback varijante sa 5 vrata. Za cetiri godine dosta sam presao i slatko se navozao a da pri tome ni jedan kvar sem redovnog odrzavanja nisam imao.Jedina nazovi mana je kod mog auta motor 1.9d koji je suvise slab za neku ozbiljniju voznju.Zato naravno idi na varijantu 1.6 kao sto je i @malivuk406 pomenuo ili eventualno ako nadjes neki ocuvan DCI. =]

Comment

• malivuk406
        CBC Senator XXL
        • 04.04.2007
        • 490
        • Nbg

za Xsaru je preporuka ili taj 1.6 16V, ili 2.0 HDi... neces pogresiti ni u jednom slucaju, samo zavisi sta bi ti...
        sa Meganom nisam imao dodira, pa ne bih da pricam nista... znam samo za DCi da nisu nesto preterano pouzdani... (na osnovu par primera u okruzenju)

Comment

Working...
        X