Mitsubishi Space Star iskustva vs Citoen Xsara picasso

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Djukas
    CBC Početnik
    • 07.08.2008
    • 7
    • Sabac

Mitsubishi Space Star iskustva vs Citoen Xsara picasso

Interesuje me kakvi su utisci o ovim automobilima,posto sam u fazi kupovine automobila.Vidim da se preko mogu naci za nekih 5000-6000 hiljada 2001-2003 sa nekih 100000-150000 km(ukoliko su km tacne)
  • Dren
    CBC Senator XXL
    • 24.08.2005
    • 1068
    • Sarajevo

Sa Citroenom ces imati manje problema oko nabavke dijelova nego za Space Star, koji je prilicno rijedak, posebno na Balkanu...

Mada je u principu vaznije da uzmes auto koje je u boljem stanju... Ali time i nisam otkrio neku Ameriku... Oko automobila iz 2001 na zapadu sa samo 100.000 km budi oprezan, malo ih je takvih, posebno dizela...

Comment

• mitsubishi
      CBC Početnik
      • 14.08.2008
      • 1
      • beograd

Vlasnik sam mitsub.spacestara 1.3.Auto je izuzetan,bez ikakvih kvarova.Sipas gorivo,menjas ulje i to je sve.Nisam imao nikakavih problema sa njim.Dovezla ga je moja sestra iz Italije(bio je njen i zetov)Ja sam ga uzeo od njih sa 82.000.Do sada sam presao 15.000.Delova ima u Velautu.Cene su u proseku korektne.U Velautu su malo bezobrazni prema musterijama ali su mnogo bolji nego u Delti.(imao sam Punta).
      Sto se tice auta moja topla preporuka.

Comment

• nnad
        CBC Veteran
        • 16.01.2008
        • 171
        • pancevo

kupi li space stara? imam priliku da pazarim jednog sa dizel motorom pa me zanima kakav je auto i kakvi su im motori. pozdrav

Comment

Working...
        X