Vidim da i ti prodajes tvoju????
Tojota supra
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by QwertyPoslednja slika je slikana u Begaljici,inace tu na tom mestu je put tako dobar da ja tuda bih razmislio sa dzipom da idem a kamoli sa niskim autom kao sto je supra...
Ovaj auto tesko da je odrzavan kako treba...
Prosle godine sam ja gledao u Bg jednu belu supru targu,89-god,rikno motor a uz njega je isla u cenu stranac crveni turbo ali nije targa,sve zajedno 3500e,a taj stranac je stvarno bio u odlicnom stanju,ova sto je nase table je bila vise/manje dobra...3SG(T)E EXPERT
MAN service
Comment
-
-
...targi ima vise komada kod nas, a ao nekog zanima dobra supra turbo ima jedna bela u oglasima bez koze, isao druga letos da je vidi pre nego j stigla u oglase i bila je u odlicnom-kompletnom stanju !!!
...a da automatik je i na nae table, prvi vlasnik u nasoj zemlju presla manje od 100k a drugi vlasnik uopste !
Comment
-
-
Re: Tojota supra
Ako ces da uzimas Supru onda kao covijek zagini, odradi kao crnac i uzmi sebi 95. godiste Twin Turbo model (2JZ motor).
ps Shvatam da kosta mnogo i da je tesko naci kod nas, al brate uzitak voznje u njoj je neopisiv. Ako budes imao prilike da se barem provozas, shvatices sta ti pricam.I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Comment
-
-
ja sam video jednu supru zelenu na strane table iz busa,bila je dole na putu od onog ribljeg restorana ispod pancevackog mosta i nisam mogao da verujem.Al tamo sto dolaze kola,juuuuuuu.Sve u svemu,jeziv auto isto tako i deluje uzivokad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
Comment
-
-
Pazite, da neko zaista zeli da vozi mk4 supru, dovukao bi stranca, kupio bi papire od mk3 3.0turbo, odradio sta treba i vozio bi je. Ako bi tog nekog sa mk4 suprom provalili sta je uradio onda bi jos bar 15% stanonvnistva nase zemlje ostalo bez auta......
Comment
-
-
Originally posted by BGILLEGALPazite, da neko zaista zeli da vozi mk4 supru, dovukao bi stranca, kupio bi papire od mk3 3.0turbo, odradio sta treba i vozio bi je. Ako bi tog nekog sa mk4 suprom provalili sta je uradio onda bi jos bar 15% stanonvnistva nase zemlje ostalo bez auta......
A pri tome, to da bi jos 15% ljudi ostalo bez auta mi nije nikakva satisfakcija.
Mislim, razlika u misljenju, idejama, naravno... ukusi, a o njima ne vredi raspravljatiwork in progress
Comment
-
Comment