Razmisljam se ozbiljno da uzmem Seat Alteu 2.0Tdi Stylance, 2007g, 6000km presla iz Weltauta ( ovl. prodavac Porsche-Bg-Ada) Auto je to malo km vozio sluzbenik iz Porschea. Cena bi bila oko 18000e. Za 1000e manje ima isto tamo ista prica, samo 1.9Tdi, Stylance, sa bi-xenon. Sta mislite o autu, ceni? Svidja mi se veoma look ovog auta, ali je plastika, cini se, dosta tvrda, mada sve to deluje lepo uklopljeno...Link: http://www.weltauto.rs
Seat Altea za sve pare
Collapse
X
-
Cena jeste fina ali si dobro primetio - Seat je ubedljivo evropski auto sa najgorom obradom u kabini tako da je VW i Skoda uvek bolja kupovina od Seat-a. A da ne pricamo ako razmisljas o prodaji auta - VW i Skoda mnogo lakse nadju kupca... Ni Golf vise nema neku perfektnu kabinu (cini mi se da je MKIV imao najbolju) sto se obrade tice ali Seat je blagi uzas.
Ja licno nikada ne bih kupio Seat kada bih morao da biram nesto iz VW grupacija (i da su iskljuceni Lambo, Bentley i Audi).
-
-
Znam - Seati su mi u pocetku bili interesantni zbog dizajna ali me je uvek enterijer hladio. Ali ako je auto da lepom popustu ja mislim da nemas sta da razmisljas. Ne znam sta ima o dopreme ali kontam da taj 2.0 TDI ne mozes naci ispod 22000 nov tako da ovo moze da bude dobra kupovina.
Sa tom kilometrazom auto je najverovatnije bio test vozilo mada ma kako da su ga vozili nisu mogli nista da mu urade na 6000 km - taman ti je neko ucinio uslugu i razradio motor umesto tebe.
Comment
-
-
Comment
-
-
U odnosu na ono sto si dosad vozio, taj auto ipak ima dizajn ! Unutrasnjost mu je ipak na visini klase, mozda i malo bolja s obzirom da je Stylance jaci paket opreme...
Jedino mu je plastika centralne konzole meni malo prejeftina... Glatka i suplje zvuci na kucanje i dodir, ali je onoliko koliko sam je ja vozio izgledala dobro uklopljena... Ukoliko ti taj dio nije toliko odbojan da ga ne mozes gledati (nije toliko ruzan na pogled, dodir je drugo...), ne vidim da bi sve ostalo trebao biti problem... Volan je koza ili plastika ? Plastika volana u novim je Seatima malo gruba, fino je naborana, pa ne klizi, ali je malo podebela i tvrda, nije neugodna, ali mozda sam malo vise ocekivao (Leon TDI, obicni)... Nakon par dana navikavanja je sasvim OK, ali je koza puno, puno ugodnija...
Ne mislim da ti je daljnja prodaja u ovom momentu toliko bitna, jer ces je ako je kupis tako mladu voziti bar 3-4 godine, a Seati ce biti sve prisutniji i medju "VW-fanaticima", pa i u monovolumen opciji, tako da Altea za par godine ne bi trebala da bude puno jeftinija od ostalih u klasi... Savjet, ako nadjes (noviji model=teze naci) Altea-u XL, to je jos bolja stvar, ima dosta vise mjesta unutra, toliko da je Toledo vec skoro uzaludan model...
Sa srecom !
Dodatak: Koliko vidim na onom web-site-u koji si stavio, daju neku garanciju, 6 mjeseci, cini mi se... Trazi da ti daju u najgorem slucaju garanciju kao razliku potrosenih mjeseci, tipa za nov je 24 mjeseca, a auto je staro 7 mjeseci, jos 17 mjeseci garancije, a ne samo 6 (ako sam ja dobro shvatio onu stranu, a na brzaka sam je "preletio")... Jos bolje ako bi ti dali svih 24 mjeseca... U BiH za VAG program pocinje mogucnost doplate garancije sa 2 godine na 4, pa pitaj da li slucajno planiraju ponuditi nesto takvo... Nek' vide da si vruca musterija, ali da neces izbrojati pare samo "onako", iz zatrka, jer onda nemaju potrebu da te "stimulisu"... Neckaj se, budi neodlucan, reci da svi kao nesto nude, pa da nisi pametan sta odabrati, itd... Mozda upali...Upotrijebi i argument da ako ti daju pravu garanciju na auto, dolazices na redovni servis samo kod njih, a ni to im nije nebitno, a tebi bi bilo skoro pa svejedno gdje ces...
Comment
-
-
Pa i ne razmisljam bas o prodaji, jer bi sledeci auto definitivno bio kod mene jedno 6 godina. Garancija nije 6 meseci, nego do isteka fabricke garancije. prenos auta je njihova takodje. Evo je 2.0Tdi.
Ona je presla 7000km, i na sajtu stoji 18990e, sto znaci 18000e. Ista takva 1.9Tdi, sa 20000km je 1000e jeftinija a ima bi-xenon-e pride. Mali problem je sto je meni maximum budzet 17000e, a 2.0Tdi sigurno nece da daju ispod 18
Comment
-
-
Relativno cesto vozim Alteu 1.9TDI (sluzbeni auto) i mogu da kazem sljedece:
- taj motor (1.9TDI 105KS) je definitivno preslab i nemoj da ga razmatras ako zelis da imas imalo dinamike
- voznja u rikverc je uzas zivi - auto je strasno nepregledan
- sve ostalo je manje vise OKZovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
E hvala. Ovi imaju park senzore bar. Je li mirdza, a unutrasnjost, komande, jel nije mnogo tvrd, kako odradjuje neravnine. Kako komentarises plastiku. Jes da je tvrdja malo, ali cini se da je extra uklopljena. Kako se sedi za volanom. Jel moze da se zavali covek kao u Ocatviji ili je onaj ala Scenic autobus polozaj neminovan?! Svi azpeli tvrd...tvrd. Ovde je odrao Dodge Caliber ko macku:
Comment
-
-
Ma ne sekiraj se za tvrdocu, zavisi s cim ga poredis... Kako si navikao na VW Golf-Skoda Octavia, nije ni ovo puno tvrdje, zavisi i koje su gume na njemu, ali to ti je to... Neravnine su ti takodjer slicne sa ovim vozilima, drzi kao i oni, mozda se malo vise naginje u krivinama jer je visi, ali mu je **** duze mirno, posebno s punim gepekom, jer mu je zadnji prevjes kraci (skoro nepostojeci) u odnosu na Octavia-u...
Plastika je relativno OK svega sto se tice, osim supljeg zvuka koji cujes kad kucnes u nju, i malog uvijanja (tankoca) kada je pritisnes prstom... Nista tragicno, ali moralo je bolje...
Sto se sjedenja tice, malo vise se sjedi, pa ne bih rekao da se moze bas "zavaliti" (ne znam kako se ti inace najmestis za sjedenje, ali ja inace sjedim skoro uspravno i ne daleko od volana, a nadam se da pod zavaljivanjem ne podrazumjevas polu-lezanje, daleko od volana, toliko tipicno za vecinu mladjih vazaca BMW-a, Golfa GTI, i ostalih "jurilica"...), ali nije osjecaj kao u starom Scenicu, sa prilicno polozenim volanom... Drugim rjecima osjecaj sjedenja je bio blizi Golfu, nego Scenic-u... I sjedista su bila odlicna, sa jakim bocnim osloncima na ovim modelima koje sam imao priliku voziti...
Comment
-
-
Sjedi se prilicno udobno (vozio sam 300-400km i nije problem) i mnogo je bolje nego u Golf IV (posjedovao) ali losije nego u Octavia II (takodje sluzbena). Sjedista su dosta uska u ramenom dijelu ali imaju dobro bocno drzanje kao i duzinu pod butinama. Enterijer me podsjeca na Alfu - "duboki" satovi, agresivne linije i sl - mada je plastika stvarno "beton kategorija". Ali nista ne kvrcka i ne skripi tako da nema veze
Sto se sjedenja tice, malo vise se sjedi, pa ne bih rekao da se moze bas "zavaliti" (ne znam kako se ti inace najmestis za sjedenje, ali ja inace sjedim skoro uspravno i ne daleko od volanaKomotno mozes da se nastimas u taj polozaj a i da se izvalis, mjesta nad glavom imam 15-20cm (pri mojih 182 i visoko postavljenoj fotelji) a volan je kao i kod ostalih auta - nema "kamionske" pozicije.[/quote]
Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Mislim da je ovaj auto vozio neko od regionalnih menadzera...nisam 100%siguran,jer Ada ima gomilu test automobila...
Tabla je definitivno najgori deo ovog automobila.Cela je od tvrde plastike,kod Leona je bar prednji deo table od mekse plastike.
Kao sto je vec receno,sedista su dobra,volan isto,cak i plasticni.Ne sedi se ko' u autobusu,ko u drugim minivenovima,vec malo normalnije.Nepregledna prilicno.
I cini mi se da su Seati losije ofarbani nego VW,Skoda.Na mestu gde se spaja prednje krilo i A stub postoji udubljenje gde se vidi,narociti na crvenoj i sl.boji;da je sloj boje tanji,cak se pri dnu nazire podloga.To je stvarno minus.
Sto se garancije tice,taj bi auto trebalo da je jos uvek u redovnoj garanciji,tj. od dana isporuke 2007. do istog datuma 2009.,bez ogranicenja kilometara.Kao kad kupis test vozilo,garancija tece od dana isporuke,tj.od kada je pocelo koriscenje vozila.Toyota Čačak
Comment
-
Comment