VW Scirocco

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• VW Scirocco

Interesuje me sve o ovom automobilu, koje su mu mane, vrline, da li je povoljan za tuning&styling, koji motor je najzahvalniji, itd... U fazi sam kupovine VW Scirocca, pa molim za pomoc.... Unapred hvala
  • nemkebg
    CBC Senator XXL
    • 25.05.2008
    • 337
    • Beograd, Novi Sad

Ovaj...

Ovaj...

Ili mozda ovaj....

Toyota je mozak
    Aston Martin je lice
    Kadilak je stomak
    Alfa Romeo je srce i dusa...

Comment

Onaj prvi odozgo...

Comment

• bojanTI
        CBC Senator XXL
        • 04.01.2006
        • 870
        • Pancevo

Sciroco je ustvari Golf I, eto isto kao i danas, delo je Giugiaro-a i dan danas izgleda jako zanimljivo. Prva generacija je od 1974. a druga od 1982. u pocetku 1.1 1.4 1.6, a kasnije 1.3 1.6 1.8 i 1.8 16v koji je bio zamenjen sa 2.0 16v.
        Konkretno, sada bi problem mogao biti limarija i to bi trebalo da bude prva stvar za srediti, a tuning je nesto sto bi za ovaj auto doslo mnogo kasnije, verujem da je vecina u jako losem stanju, ne secam se da sam video neki odlicno ocuvan.
        Bilo bi najzanimljivije pronaci ovaj 2.0 16v, ali mislimd a se on radio samo za Americko trziste, ali i 1.8 nista mnogo losiji izbor, ukoliko mozes da biras, sto ne verujem da ce biti slucaj.
        Da ja kupujem ovaj auto, rasturio bih ga celog, zakrpio i zastitio, skupo ofarbao i nesto doterao u originalno stanje, a ponesto i unapredio, ali sve sa merom i ukusom naravno. Tuning Smiling bih zaobisao...
        In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• gt nebojsa
          CBC Senator XXL
          • 11.05.2007
          • 348
          • Preljina,Cacak

1.4 i 2.0 motori nisu nikada ugradjivanu u Scirocco,u stvari 1.4 VW nije ni imao do '91.,sem 1.4d.
          1.3,1.6,1.8,1.8 16v.
          Limarija je dosta dobra,hoce da propadnu lukovi ispod plastika,kao na Golfu.
          Skoro je decko u Cacku prodao Scirocco 1991. za 1600e?! A bukvalno je bio kao nov,uvezen pre 9-10 god. i oba dosadasnja vlasnika zive u istom mestu,i dobro su ga cuvali.Ali covek kupio Fabiju,zapelo para...i eto,dobio ga neko za 1600e...
          Sto se motora tice,ne znam koji bi bio dobar izbor.Zasto?Pa 1.3 1.6 su slabi za kupe,1.8 ima sa K-jetronic,i Piburg carb.,1.8 16v je k-jetronic i ke-jetronic,a zna se kako je to kod nas odrzavano...
          Toyota Čačak

Comment

Hvala vam na savetima, stvarno ste mi pomogli! Najvise bi voleo 1.8 motor sa 8 ventila, ali videcemo sta cu naci.

Comment

Working...
            X