VW Corrado:)) ili...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BiT
    CBC Početnik
    • 21.08.2008
    • 5
    • Banja Luka

VW Corrado:)) ili...

Pozdrav svima, ovo mi je prvi post! Posto sam pratio forum vec neko vreme zakljucio sam da se moze dobiti dobrih saveta u vezi automobila!
    E moj problem je, imam budzet od 4000 eura za kupovinu automobila, ali se ne mogu odluciti koji!
    Inace zivim u gradu(Banja Luci) i prelazio bi otprilike 10 000-15 000 km godisnje!
    I tako ja pocnem traziti, naravno kao i svi, gledam Corse, Puntice, Brav(o)e, ali nema tu neke hemije izmedju mene i auta!
    I onda jednog dana neki dan naidjem na VW Corrado, dalji komentar nije potreban! Pocnem traziti i nadjem jednog VW Corrado 1.8 G60 ,90god. 6500 KM(3350 eura), nazovem coveka kaze auto u extra stanju, jedini problem sto je u Sarajevu, ne mogu tako lako ispucati pare za put i gorivo ako ne valja! Nadjem jos jednog, prodan, i danas vidim jedan ima G60 3000 eura, 90. god, ali isto 3 sata voznje!
    I sad me zanima da li neko ima iskustva sa Corradom, sto se tice kvarova, da li ima delova? Da li mu pasu delovi drugih VW i sl?
    Auto bi bio samo moj, a posto sam mlad covek, nemam zenu, decu, tako da mi ne treba auto sa puno prostora! Sto se tice potrosnje(mnogo me zanima koliko trosi), posto imam pare, odmah bi ugradio plin, tako da bi onda valjda bilo podnosljivo!
    Problem je u tome sto mi zdrav razum govori, to je staro auto a uz to i retko, nema delova! Ali ljubav na prvi pogled se desila!
    Pa me sad zanima da li da pazarim Corrada ili je pametnije uzeti nesto novije(Punto, Clio, Corsa)?
    U obzir nikako nisam ni uzimao Audi, Bmw, Mercedes, Golf(marka za sebe), Alfa Romeo, Peugeot, Citroen!
  • Dren
    CBC Senator XXL
    • 24.08.2005
    • 1068
    • Sarajevo

Sa srecom, malo ih je bilo svakako, samim tim je dobrih jos manje, a kao "sportista", sigurno je vecina tjerana vise nego je lijepo...

Jos nesto, nisam siguran, a naci ce se ovdje i ljudi sa vise iskustava sa G punjacem na VW-u, ali obrati paznju i na to da li je ovaj sklop uopste funkcionalan na autu...

Sa srecom jos jednom...

Comment

• jonicalfa
      CBC Veteran
      • 14.10.2007
      • 128
      • Sm.Palanka

Ma dobar je to auto, ali tesko se dolazi do delova, vec sam naveo par zmigavaca i jedna maglenka mene je izaslo oko 120eur i to sam navodno dobro prosao, ja vozim 1.8 16v na plin, znam da su se mnogi pokajali koji imaju g60 jer je ugradnja sequent gasa oko 800eur tako da tesko izlaze sa potrosnjom oko 13-17lit gradske voznje

Comment

• Kanarinac
        CBC Senator XXL
        • 08.10.2004
        • 2870
        • BG,Weedikovac

Vec sam ti sve rekao.G60 bi zaobishao da sam na tvom mestu.Ako si bash reshio da uzmesh corrada onda idi ili na 1.8 16v ili na 2.0 16v.Dva najpraktichnija motora.Dosta pashe sa dvojke gti,potroshnja plina meni na 2.0 je izmedju 12-14 po gradu, a na otvorenom 10 maximum.
        Dakle sve ti zavisi kakav si u startu zueo,ako je kanta krv cesh propishtai dok ga sredish.

I love my

Comment

• Rocky G60
          CBC Senator XXL
          • 11.02.2008
          • 700
          • BGD - Dedinje

kako ja tek sad vidoh ovu temu
          sta si na kraju uzeo?
          vozite vagena,noge dizite na ramena...

Comment

Working...