Koliko moze da vredi gore navedeni automobil, s tim da na automobilu treba da se radi nesto oko motora (nema kompresiju na petom cilindru), zadnje desno krilo za farbanje, malo sajtne popustile, vozacevo sediste pocepano i otisle opruge, ne registrovan i ne vozen dve godine.
Automobil ima od opreme:
Servo, klimu, abs, sistem protiv proklizavanja, alu felne 15", cb, alarm, 4 x podizaci, el.siber, cd muzika, plisana sedista, naslon za ruku.
Ne razumem se u Mercedese pa bih zamolio za pomoc u vidu koliko realno vredi kad je u voznom stanju, koliko je ugradnja plina, da li je skup za odrzavanje, itd. Naravno da me zanima i predpostavka sta bih moglo da bude sto se tice tog petog cilindra (karika, ventil, ...). Ja sam nesto gledao i velika je razlika u ceni od 3.000 do 4.500eura
Model je sa ovakvim felnama i u ovoj boji (nije ovaj na slici)
Unapred zahvalan, Sale
Automobil ima od opreme:
Servo, klimu, abs, sistem protiv proklizavanja, alu felne 15", cb, alarm, 4 x podizaci, el.siber, cd muzika, plisana sedista, naslon za ruku.
Ne razumem se u Mercedese pa bih zamolio za pomoc u vidu koliko realno vredi kad je u voznom stanju, koliko je ugradnja plina, da li je skup za odrzavanje, itd. Naravno da me zanima i predpostavka sta bih moglo da bude sto se tice tog petog cilindra (karika, ventil, ...). Ja sam nesto gledao i velika je razlika u ceni od 3.000 do 4.500eura
Model je sa ovakvim felnama i u ovoj boji (nije ovaj na slici)
Unapred zahvalan, Sale

Comment