Mercedes W124 2.6 '88

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mx5 sale
    CBC Veteran
    • 20.12.2007
    • 129
    • beograd

Mercedes W124 2.6 '88

Koliko moze da vredi gore navedeni automobil, s tim da na automobilu treba da se radi nesto oko motora (nema kompresiju na petom cilindru), zadnje desno krilo za farbanje, malo sajtne popustile, vozacevo sediste pocepano i otisle opruge, ne registrovan i ne vozen dve godine.
    Automobil ima od opreme:
    Servo, klimu, abs, sistem protiv proklizavanja, alu felne 15", cb, alarm, 4 x podizaci, el.siber, cd muzika, plisana sedista, naslon za ruku.
    Ne razumem se u Mercedese pa bih zamolio za pomoc u vidu koliko realno vredi kad je u voznom stanju, koliko je ugradnja plina, da li je skup za odrzavanje, itd. Naravno da me zanima i predpostavka sta bih moglo da bude sto se tice tog petog cilindra (karika, ventil, ...). Ja sam nesto gledao i velika je razlika u ceni od 3.000 do 4.500eura
    Model je sa ovakvim felnama i u ovoj boji (nije ovaj na slici)
    Unapred zahvalan, Sale

• Vlada_nbgd
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2005
    • 1066
    • Novi Beograd/Topcider
    • ford focus sport pack

Po meni vredi jako malo,kako si ga opisao taja auto je skapao skroz.Ako nisi automehanicar savetujem ti da ga zaobidjes jer pored pobrojanih stvari fali njemu ko zna sta jos sto ces primetiti tek kad ga osposobis za voznju.
    FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Durango
      CBC Senator XXL
      • 01.02.2006
      • 590
      • Zemun, Srbija

Po ovome sto si gore opisao vredi plafon 3.000 eura. Mada kao sto rece Vlada_nbgd, ko zna sta tom autu jos fali. 100% ima jos dosta toga pored ovog sto si naveo. Moj savet ti je da mu ubacis 2.0 ili eventualno 2.3 motor jer ti se ovaj sestak uopste ne isplati da radis. Za 124-ku bar ima polovnih delova kao drva, tako da je nije problem dovesti u red!
      MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• mx5 sale
        CBC Veteran
        • 20.12.2007
        • 129
        • beograd

Trazi mi 2.500 eura, da li moze da se ubaci 2.0 diesel i da se zadrzi klima.
        Predpostavljam da moze da se ubaci motor ali mora da se menja menjac, diferencijal, itd.
        Proverio sam u agenciji registraciju za njega, verovali ili ne malo vise od 50.000 dinara, tako da ako ga uzmem sigurno ga necu registrovati na taj motor.

Comment

• Durango
          CBC Senator XXL
          • 01.02.2006
          • 590
          • Zemun, Srbija

Pa to je ok cena. Ne moze klima na 200D. Tek od 250D. Ne znam da li si imao prilike da vozis 200 dizel, ali ja ti ne bi preporucio tu varijantu. Mnogo je trom i veliki je napor voziti ga i preticati na otvorenom putu! Za 2.6 je ista registracija kao za 3.0, a ovaj drugi je mnogo temperamentniji uz gotovo istu potrosnju!
          MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• Vlada_nbgd
            CBC Senator XXL
            • 11.09.2005
            • 1066
            • Novi Beograd/Topcider
            • ford focus sport pack

A da napravis ti racunicu za pocetak(izvini ako vec jesi):
            2500eur+drugi motor koji ce verovatno morati i da se carini+veliki servis+ruka majstora+sredjivanje limarije+sredjivanje trapova+nove gume+gomila sitnica=mnogo.Mislim da bi za te pare mogao odmah da kupis korektnu 124orku i resis sebe maltretiranja.Opet to je samo moje razmisljanje
            FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

Working...
            X