Da li neko može da mi pomogne oko kupovine,imam dilemu između Maree i Brave.Cene su im tu,približne pa bih želeo da čujem iskustva bivših i sadašnjih vlasnika oko motora i vešanja.Imam drugara koji je baš zadovoljan,ali....on je od 2004 od kad je uvezao auto prešao 12000 km tako da i nije baš kompetentan.
Marea ili Brava
Collapse
X
-
Znam da je Marea veća od Brave,ali i Brava ima peta vrata i može dobro da se iskoristi.Marea mi izgleda moćno,jako,robusna je...Brava,čini mi se je kao zmija,može svuda da prođe...Kažem čini mi se zato što nisam vozio ni jednu ni drugu.Do sad sam imao Golf 3 td,pa me drugari zezaju da nisam normalan,ideš-kažu-s konja na magarca.
Comment
-
-
Kao što je već neko pomenuo sve zavisi za šta ti auto treba,mada su u suštini veoma slični.Lično vozim bravu i prezadivoljan sam,mada imam i par poznanika koji su imali iskustva sa mareom i sve se svodi na to da je komfornija za nijansu.Nećeš pogrešiti bilo za koju soluciju se odlučiš,samo da auto bude u dobrom stanju
Comment
-
-
Originally posted by neshaoctZnaš da je Marea karavan...
U sustini to su dva ista auta, sa istim medjuosovinskim rastojanjem, razlike su zanemarljive, s tim sto marea ima za nijansu bolju zavrsnu obradu. Sad ce pola foruma da skoci, ali drugari su u pravu, sem ako ne uzmes Mareu 2.0 HLX
Comment
-
-
Eh drugari...Da sam njih slusao i dalje bi mislio da je zemlja ravna ploca... =]
Svidja mi se Brava, iskljucivo bela...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
A jel ti kupujes auto za sebe ili za drugare?Nikada,ali nikada nisam ni pitao ni slusao druge koji auto da kupim.Za moje pare kupujem ono sto se meni svidja,a isto tako nikome ne naturam moje misljenje o nekom autu.U ovom konkretnom slucaju,ja bih se odlucio za mareu
Comment
-
-
Ja to bas hteo da ti predlozim, probaj pre nego sto bilo sta odlucis. Budi strpljiv u potrazi.
Ako naletis na dobar dizel...JTD su odlicni motori.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
Comment