FIAT PUNTO 1.2 SPORTING 2001

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TOGO
    CBC Član
    • 06.11.2007
    • 80
    • Beograd

Zato sam ti i predložio tu banku. Ja sam uzeo namenski kredit na 60 meseci za kupovinu polovnog auta. Nije bilo nikakvih posebnih uslova za iznos do 8.000eur

A što se tiče profakture, raspitaj se u tržišnoj inspekciji da li sme kao pravno lice da uslovljava sredstvo plaćanja
    Trka se poništava!

Comment

• Joca*KANADA*
      Banovan
      • 16.02.2008
      • 48
      • Montreal-beograd

Da je auto dizel i 2002-2003 tih 5500e bi bilo veeeeoma povoljno, ali posto je 1.2 i 2001. 5200 maximum!!!

Comment

• loodilo
        CBC Senator
        • 04.08.2008
        • 236
        • Beograd, Mirijevo

Originally posted by chikavili
        Originally posted by bokija
        Ja sam moj platio 4700e 2000 g.kapiram da sad moze i jeftinije ili 2001 za 5000e.Ipak,Bravo bolje lezi na putu,cak ni on nije za preko 160 a tek Punto koji je nesto manji.laksi i vislji?Sporting je lep auto za grad ali to je prejaka cena.Pa za 6500 vec imas Stilo.
        Razumem ja o cemu ti pricas, ali uzmi u obzir alu felne, sporting oprema, menjac... nije to bas obican punto.
        Slazem se u svemu sa chikavilijem! Oprema u Sportingu je vanserijska! Sta sve ja imam u mom kuuukuuu, svaki dan saznajem neshto novo, ali bukvalno 5200-5300 idealno!

Comment

• Henry
          CBC Član
          • 03.10.2007
          • 14
          • Beograd, Rakovica

Pre nego sto sam uzeo Bravo, probao sam i Punto sporting doduse 1.9 jtd.
          Slicna cena, isti proizvodjac ali dosta razlicit auto u odnosu na Bravo.

Bravo je veci, i bolji je osecaj u voznji na otvorenom, Punto je bas stvoren za grad. Sporting je bas dosta bolje sredjen u odnosu na obicnog Punta i posto ga ne trazis za prvi auto, nego treba da sluzi kao drugi auto u porodici onda se ne bih mnogo razmisljao. Da se bira jedini auto onda Bravo, a kada se bira drugi gradski - onda Punto.

Inace par detalja - CD charger i navigacija su mi useless totalno na tom Sportingu. Radije bih stavio pixlu ili sta vec tu inace ide umesto chargera. A umesto navigavije solidan MP3 koji mnogo bolje radi posao za muziku. Ostale dzidza bidze su ok

Takodje znam za taj plac a upoznao sam i momke koji ga vode. Generalno imaju malo vise cene ali kola bi trebalo da su im u boljem stanju. Ako u medjuvremenu nisu nista menjali onda i dalje uvoze samo kola iz Nemacke. Na sajtu mu je cena 5600e (http://www.bgautoplac.com/index.php?cid=82) i mislim da moze da ide bar za 5300e.
          Ne obra se bostan dok sljive ne popadaju.

Comment

• reaper_HGT
            CBC Senator XXL
            • 05.09.2007
            • 888
            • Beograd

kakav crni bravo, on je generacija pre punta, da ne pametujem mnogo...
            5600 je mnogo, 5000 je realno ako je bas bas dobar bez ikakvog ulaganja

Comment

• Darth Malak
              CBC Senator
              • 26.05.2008
              • 207
              • Beograd

Originally posted by TOGO
              Zato sam ti i predložio tu banku. Ja sam uzeo namenski kredit na 60 meseci za kupovinu polovnog auta. Nije bilo nikakvih posebnih uslova za iznos do 8.000eur

A što se tiče profakture, raspitaj se u tržišnoj inspekciji da li sme kao pravno lice da uslovljava sredstvo plaćanja

hvala 2x

Comment

• Darth Malak
                CBC Senator
                • 26.05.2008
                • 207
                • Beograd

Originally posted by Henry
                Pre nego sto sam uzeo Bravo, probao sam i Punto sporting doduse 1.9 jtd.
                Slicna cena, isti proizvodjac ali dosta razlicit auto u odnosu na Bravo.

Bravo je veci, i bolji je osecaj u voznji na otvorenom, Punto je bas stvoren za grad. Sporting je bas dosta bolje sredjen u odnosu na obicnog Punta i posto ga ne trazis za prvi auto, nego treba da sluzi kao drugi auto u porodici onda se ne bih mnogo razmisljao. Da se bira jedini auto onda Bravo, a kada se bira drugi gradski - onda Punto.

Inace par detalja - CD charger i navigacija su mi useless totalno na tom Sportingu. Radije bih stavio pixlu ili sta vec tu inace ide umesto chargera. A umesto navigavije solidan MP3 koji mnogo bolje radi posao za muziku. Ostale dzidza bidze su ok

Takodje znam za taj plac a upoznao sam i momke koji ga vode. Generalno imaju malo vise cene ali kola bi trebalo da su im u boljem stanju. Ako u medjuvremenu nisu nista menjali onda i dalje uvoze samo kola iz Nemacke. Na sajtu mu je cena 5600e (http://www.bgautoplac.com/index.php?cid=82) i mislim da moze da ide bar za 5300e.

sto se tice vlasnika , ako me secanje ne vara mislim da sam upoznao jednog od njih ali preko telefona samo i preko preporuke ali bilo je skoro pre 10-12 meseci i koliko se secam is price da uvoze kao sto kazes iz nemacke itd ok ako se pozovem na ortaka mozda i spustim na 5000-5300 itd jos samo kredit ( pare ) da obezbedim

Comment

• starac vujadin
                  CBC Senator XXL
                  • 27.08.2005
                  • 2617
                  • Stari grad

Ala ti prodaju kola, k`o iz pecinskog doba...stvarno bi mogla neka inspekcija da ih preceslja.

Comment

Working...
                  X