Da sam na tvom mestu ne bi se smarao sa ruznom hondom...A ti kako hoces ...svako ima drugaciji ukus...Meni se honda smucila od kada sam vozio CRV koja je trosila kao kamion...A enterijer kao da je 1975 godiste a ne 2000...
Sta posle VTI-a?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
To sto si opisao da hoces - tesko za te pare. Posle VTi-a ovaj accord nikako ne ide ali u verziji type R bi bio pravi naslednik. Ali ti resio da ne bude preko 2.0. A i kosta preko vise od tvoje cifre. Jbg. Iskreno, zahtevni zahtevi. Srecno u potrazi
@starac vujadin - postoji R sa 4 vrata i 2 litre zapremine. Posto sam prateci forum primetio da otprilike sve znas, volis da kritikujes i pametujes, da tvoja bude poslednja, ostavicu ti prostora da i ovde bude. Verujem da ces ga pronaci. No hard feelings !!!
Comment
-
-
Nije to moderator, ako mislis na ovo crvenim slovima napisano, to sam ja napisao. Evo promenicu u neku drugu boju.
Inace, neki ljudi su se interesovali za uvoz, kazu da je moguce i da bi neka cena bila u Srbiji oko 27.000 eura. Naravno sa sve desnim volanom. Ako su lagali mene - ja lazem vas.
Comment
-
-
Originally posted by veljabanditNije to moderator, ako mislis na ovo crvenim slovima napisano, to sam ja napisao. Evo promenicu u neku drugu boju.
Inace, neki ljudi su se interesovali za uvoz, kazu da je moguce i da bi neka cena bila u Srbiji oko 27.000 eura. Naravno sa sve desnim volanom. Ako su lagali mene - ja lazem vas.
Comment
-
-
imala je u oglasima Primera P11 GT 2.0 16V 150ks 99god full oprema za nesto preko 5000e
imala je cak i 17" prelepe bele felne, ali mi je relovala kao da ima ulaganja u njuKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Nije almera nego primera u koju je potrebno dosta ulaganja. Prodaje se par godina vec.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
sta konkretno ne valja na Primeri, posto sam je gledao samo na oglasima
ako mislimo na istu, svetlo plavu, iz Mladenovca sa PO ili PA tablicamaKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
Comment