L200 nov 25.000 sa zatvorenim tovarnim prostorom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikola_VUK
    CBC Senator XXL
    • 20.09.2005
    • 317
    • Podgorica - Novi Sad
    • Mercedes vaneo 1.7

L200 nov 25.000 sa zatvorenim tovarnim prostorom

Hoce drug da mi kupi L200 nov, da li neko ima iskustva sa tim kolima?
  • Dren
    CBC Senator XXL
    • 24.08.2005
    • 1068
    • Sarajevo

Pa ako hoce da ti kupi, prihvati, nije lijepo druga odbiti...

Izvini morao sam...

Za sta mu treba, dakle namjena ? Ko i ostali pick-up-i, kao koza je, lagan nazad, pa skakuce kad je neopterecen... Meni licno se takvi koncepti ne svidjaju, osim ako nekome trebaju za bas neku konkretnu namjenu... Cijenu mu ne mogu komentarisati, jer ne znam kako se inace krecu, to ce morati sam...

Comment

• nikola_VUK
      CBC Senator XXL
      • 20.09.2005
      • 317
      • Podgorica - Novi Sad
      • Mercedes vaneo 1.7

Zanimalo me je vezano za motor, odrzavanje koliko je kvalitetan, pretpostavljam da je radjen na platformi Pajera ili tako neceg..

Comment

• djukic
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2005
        • 2526
        • Beograd

Nov L200 sa zatvorenim tovarnim prostorom za 25.000? sumnjam.

Cena Toyote Hilux sa otvorenim tovarnim prostorom i cetiri sedista u CITY varijanti (malo sminke, klima, alu felne, pragovi) kosta 31.000E sa 3.0 D4d motorom.

Cena L200 sa otvorenim tovarnim prostorom i cetiri sedista u lux varijanti (isto kao i hilux) je takodje 30.000E.

Doplata za poklopac tovarnog psotora ide od 4.000E za Toyotu.

Motori i jednog i drugog su jako izdrzljivi, rastereceni i namenjeni za maltretiranje.

Inace Hilux pa donekle i L200 je omiljeno vozilo svih terorista u svetu (dobro amerikanci za svoj terorizam koriste Hamera ).

L200 ima fensi zadnji prozor koji moze da se spusti da mozes da dohvatis stvari iz tovarnog prostora.

Ja bih licno uvek uzeo Toyotu 2.5D4D...

P.S. cene gore su sa PDV-om koji ako auto kupujes za firmu moze da se odbije po kupovini.
        https://t.me/pump_upp

Comment

• Eon
          Moderator
          • 10.03.2005
          • 4225
          • Beograd-NBG-44
          • Superb 2.0 4x4 DSG

U ovom slučaju Toyota, nikako L200. Mozda je malo lepši od napred, ali ja verujem Toyoti. Zašto?!

Definitivno se vise Toyote upotrebljavaju po celom svetu za ovakve vrste poslova, te samim tim sam siguran da su i pouzdanije. Takodje, za toyotu je ovde bolja podrska. Mislim da je to dovoljno!
          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• nikola_VUK
            CBC Senator XXL
            • 20.09.2005
            • 317
            • Podgorica - Novi Sad
            • Mercedes vaneo 1.7

Ova cena je bila pre dva dana, mnogo mi se svideo poklopac jer lici na one kod relija Paris-Dakar, spista se prema kraju bas onako fensi izgleda, samo sto nisam imao nikakve predstave o njima a i nema nesto mnogo testova na internetu.

Comment

Working...
            X