Ma ne da su iz iste familije nego je isti motor sa drugacijom glavom , klipovima i karterom . Mada isto mi se hvata da li ugradio njega ili zetec , meni je isti posao . Sama ugradnja u auto je trajala jedno 3 sata , sa sve pavljenjem nosaca i to je bilo dosta brze nego njegovo vadjenje iz eskorta u mehanicarskoj radionici i sa cetiri coveka na raspolaganju .
Potrosio sam jos 3 sata na prepravku izduvne grane za Rwd konfiguraciju i jedno 4 sata na proveru i prepravljanje el . instalacije ( spojiti 8 zica za anpajanje ecu-a , benziske pumpe i svih potrosaca na motoru ) .
Dohc se ugradjivao samo sa mt75 menjacem a da mozes da ga spojis na neki drugi to stoji . Samo onda nemas jednog donora , nego skupljas delove po otpadima a to brije usi . Ili vrtis oglase , i gledas sta ce da upadne za malo para . Ja pazarim menjace za 50 e , zadnje osovine od siere za 20 e ili 1000 din itd... Otpad jednog coveka je blago drugog
Znaci najbezbolnije resenje je, kupim stranca Sierru ili Scorpia sa DOHC motorom i sve moze da se prepakuje bez nekih velikih cimanja i prepravki?
Mada koliko vidim slabo kod nas ima da se nadje DOHC Sierra, tako da dolazi u obzir najverovatnije i SOHC. Koliko taj SOHC ima KS? 120? Vidjam raznorazne cifre da se vrte po oglasima i po netu.
Taj SOHC je pozntiji kao OHC motor ili ti pinto . Ima 60 ks kao 1.3 , 75 ks kao 1.6 , 88ks 1.6 GT ( taj mi je omiljeni ) , 90 ks 1.8 , 101-115 ks kada je 2.0 . Lako mozes da izvuces jos 10-15 % snage obradom kanala u glavi . Isto tako ugradnja tog motora je samo odsrafljivanje i zasrafljivanje .
Za dohc moraju i neke prepravke ...
Koji su motori od gore nabrojanih najzastupljeniji i najzahvalniji po pitanju kvaliteta i istrajnosti? Markedjani pomenu da neki tip motora bas i nije za preporuku zbog loseg sistema ubrizgavanja.
Jel' zna neko kolike su realne cene solidnih Taunusa kod nas? Vidim da se po oglasima vrte od 300e pa do 2000e i vise.
Jel' postoje neke razlike u mehanici i uopste u bilo cemu drugome izuzev motora kod Taunusa od 1.3l pa do 2.0l?
SIERRA 2.0, '90, limuzina, 4v, crvena, odlična, švajcarska, odjavljen.
SIERRA karavan 2.0, '92, 4x4, stranac, klima, odlična, 850 €.
SIERRA karavan, 2.0B, '92, stranac, beli.
SIERA kavan 2.0b dohc 1992. bele boje poseduje centralno servo šiber stranac cena 580 €.
To je samo ove nedelje... a svake nedelje se pojavi neka
Ja sam ti pomenuo da izbegavas Pinta sa EFI ubrizgavanjem...
Zasto... zato sto taj motor ima ubrizgavanje Bosch L-jetronic koji ima protokomer... i plus nema lambda sondu... sve u svemu vrlo komplikovan sistem i nepouzdan
Dok npr DOHC motor ima MAP senzor (kao npr vecina japanaca i francuza) i nema protokomer... i tu nema sta da zeza ili radi ili ne radi
Ovako da rezimiramo... ako hoces sto jeftinije da prodjes i da sa sto manje muke ugradis motor u Taunusa... i da ti odrzavanje motora bude jeftino...
Idi na Pinta sa dvogrlim karbom...
Ako zelis da imas Taunusa sa modernim i pouzdanim motorom i da pritom ide lepo i trosi manje nego Pinto... ali i skuplji za odrzavanje od Pinta...
Idi na DOHC varijantu...
Btw... Pinto (SOHC) sa dvogrlim karbom ima 105ks,Pinto sa EFI ima od 105 do 115 ks (daj boze da je jedan potpuno ispravan) a DOHC sa EFI ubrizgavanjem ima zdravih od 115 do 122ks
Sve ovo sto pisem su 2.0 motori
Evo mene je ohrabrilo to sto je Van uspeo da nakaci N9 menjac (petostepeni menjac koji je isao na sve matore fordace sa zadnjom vucom ) na RS-ov motor koji je fakticki isti kao i DOHC...
I zbog toga cu sledece godine da idem na ubacivanje DOHC motora u Cortinu... moderan motor u starom autu
U suštini,
svi bismo mi ovde hteli da napravimo nekog resto-mod bajatog Forda. =]
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
Zvao sam coveka, kaze, prvo vlasnik je njegov deda, auto je u veoma dobrom stanju, radjena limarija pre 2-3 godine, motor 1.6l ali je on ubacio karburator od keca kako bi manje trosio s'tim da ima i originalni karburator koji je ispravan. Od ulaganja ima gornja kugla levog tocka i akumulator. Idem kasnije da ga pogledam, pa reko ako neko moze da kaze nesto o njemu ukoliko ima neki info.
Comment