w124 300 ce-24
Collapse
X
-
Originally posted by GrujaSa ovim spontanim pobacajem od haube mene bi bilo sramota da se negde pojavim...
Koja je cifra?
U principu, dobar 300CE-24V vredi izmedju 5 i 6 hiljada po mom misljenju. Obzirom da auto na slikama najcesce izgleda bolje nego uzivo, ne znam sta da ti kazem za ovaj. Na slikama je prilicno jadan, narocito spreda. Koliko vidim, levo krilo je uhvatila korozija i ne verujem da je prva farba na autu. Gotovo sam siguran da je udaran od napred. Cak su i kvake ofarbane u boju auta. Iznutra se ne vidi puno osim da je oko pepeljare nesto krpljeno i lepljeno. Mislim da se moze naci dosta bolji 300CE-24V od ovog, ali ako je neka primamljiva cena, mozda vredi razmisliti. Pod uslovom da odmah zamenis haubu.
Grujo, ti si car!!! Kakav komentar!!!!MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
dobro napred se iz aviona vidi da je udaran, ali ne mora da znachi da je sta strasno moze biti samo da je lose hauba uradjena.
Da ova maska ide inache, vidis i farovi da nisu klasika ali to je fabricko isto tako.
Koliko je to para prvo ? tih 300 imas da biras bukvalno i mozes da obaras cenu do mile volje jer koje god sam ranije inache zvao za taj model, svi su bili dodji pa cemo se dogovoriti jer se prodaju jako dugo i ne nalaze kupca cesto. Realno za ovaj je jedno 4500evra i mirni svi. i to bih rekao kao max, pod uslovom da nije bio napred otkidan. ali gume su mu prednje kriminal teski...
Comment
-
-
Originally posted by milannikA ima dosta 124-ki i 190-ca sa ovakvom haubomTo neka fabricka varijanta ili neki after market?
MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
au u kakvom sam ja neznanju bio, znachi ne verujem, moj komsija je do skora vozio na cg table amg w126 coupe, i imao je takvu masku pa sam sa tim povezao sto sam masu puta vidjao i na w124 i 190kama .. kako je ovo odvratno,tek kad sam se sada u farove zagledao, uzas !!
Comment
-
-
Da ova 124-ka je dugo vozena u Nisu.Vozio je moj komsija sa Delijskog visa,jedan turcin koji drzi butik u podzemnom! Taj auto je bio takvo groblje da smo se svi krstili! To je ona prica:das zadnju kintu za auto,zaduzis se u pm,i opet nemas dovoljno nego kupis naj veci krs,al' da izgleda! i onda nemas dinara za odrzavanje nego teras dok se ne raspadne,jednog dana odjavis tablice i auto tako trune na trotoaru mesecimaElem ova 124-ka je prodata,kako tako sredjena,ofarbana u svetliju, odvratno ruznu boju koja nema veze sa mercedesom i kasnije prodata van Nisa,al je i dalje groblje!!!!
Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Homer J. Simpson
Comment
-
-
Originally posted by mishioau u kakvom sam ja neznanju bio, znachi ne verujem, moj komsija je do skora vozio na cg table amg w126 coupe, i imao je takvu masku pa sam sa tim povezao sto sam masu puta vidjao i na w124 i 190kama .. kako je ovo odvratno,tek kad sam se sada u farove zagledao, uzas !!
@jonicalfa
Cisto da znas (ako nisi znao) da ovaj motor ima K-glavu tako da je u kombinaciji sa plinom, potencijalni izvor problema!MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
Nudi mi se u vrednosti do 4000 posle ovoga cu razmisliti - hvala
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=73194
Comment
-
-
na osnovu slika vredi to je i realna cena, e sad ja bih ti savetovao da ako si vec zainteresovan debelo precesljas ceo auto, od papira, do limerija, motora, i svega ..
dzabe ti i ako je za 4000evra ako nije bio cukan vec udaren do bola, farban lose ceo i sl.. ako me razumes a to sa slika ne moze niko da ti kaze
Comment
-
Comment