Ako nije primio neki jaci udarac i ako je limarijski zdrav, vredi te pare. Treba pregledati motor naravno i trapove. Ako budes imao prilike, upali ga hladnog na benzin i provozaj malo da vidis kako radi. Ne bi smeo da stuca, da se trese gusi u voznji i sl. Pogledaj zadnje amortizere posto ima regulaciju nivoa, da nisu procureli. Ukoliko su neispravni, truckace zadnji kraj po neravninama. Jedan kosta oko 300 eura, ali moze da se prepravi zadnji trap i da se stave klasicni amorti.
w124 300 ce-24
Collapse
X
-
Jos samo jedna stvar, i 2.3 motor bi trebalo da ima K glavu zar ne?
S obzirom da vec ima plin to bi moglo da napravi ozbiljnu frku - ako vec nije - te stoga dobro obrati paznju i kako ide na benzin!Transaxle u krvi...
"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana
Comment
-
-
Ima i 2.3 K-glavu.
@jonicalfa
Razliciti su kriterijumi za dobar auto, pa recimo da solidan 124 kupe moze da se kupi za 4.500-5.000 eura, ali da bi bio odlican ili perfektan, mora da se ulozi bar jos 2.000 eurica. Necu da ulazim u to da li se isplati ulagati pare u tako star auto i sl. ali ako je striktno hocu 124-ku kupe, ne interesuje me mnogo da li ce me na kraju izaci 6 ili 8 hiljada, samo da bude onakva kakvu ja zelim!MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
Definitivno cu ga pazariti, vlasnik kaze da je uvezao motor i zamenio sa nekih 45000 i bio je u njemu 300 ce 24v zbog troskova registracije je izvadjen kaze da nije lupan prva je boja kod njega je dve godine sutra ga gledam, imam atest na plin to je pri registraciji na 2300 usteda uostalom provozacu ga sutra kaze da radi i na benzinu i plinu, ugradjen je u kg mislim da su ok majstori, ovaj deo srbije uglavnom kod njih radi gas. Moozda cu promeniti haubu videcu. Nisam imao ni na kednom autu 17-ice kazite mi posto su iste naravno polovne i do koje visine mogu da guram na ovom modelu-mozda bi ih zamenio za 16-ice verujem da za svakodnevnu upotrebu ivicnjaci lose ulice i put u provinciji Sm.Palanka, bi mi bolje odgovarale
Comment
-
-
Pazario sam mecku, bila neka razmena, i najzad kod mene je u dvoristu. Mislio sam da ce sa 17-icama da bude tvrdja ali ne ok je gume su 235/45 klima radi, podizaci ok, centralna alarm, plin-ima papire treba da se ide na atest.Sedista koza solidna nigde pocepana, instrument tabla radi ok osim km/h sata zakovao se i ne mrda, kako da to odradim.da li je na sajlu ili...Grejaci u sedistima rade.U principu svi znamo sta je dobar mercedes.Bar 5500 pa na gore.Jebi ga nisam imao za bolji a i nece na sajam.Posto su gume ili bi neko menjao za 16-ice sa boljim gumama ipak se auto vozi u provinciju a putevi ovde nisu bas...Sve u svemu ako budem nasao povoljno drugu originalnu haubu zamenicu je - a mozda se nekom i svidi ovakva pa se zamenimo. Motor 2.3 bio je 3,0 ce 24v ali zbog registracije i bla bla...
Comment
-
-
Hvala na lepim zeljama, da budem iskren i ovo je klasa za mene, sto se tice finansija, felne bi zamenio za ove koje su mi u ponudi pod uslovom da su gume bas dobre, i da li poklopci idu neki na ovaj model.Cini mi se mozda gresim da bi trebalo da ih bude.
Comment
-
-
da se ne ljuti niko, menjam ih samo iz razloga sto ne bi kupovao gume, stoga ako neko hoce da da sa boljim gumama 16-ice a da mu odgovaraju moje, rado cu mu izaci u susret.A slike cu postaviti tek sutra u haosu sam nekom zaboravio sam da ih slikam jutros
Comment
-
-
Vec sam negde to napomenuo, volim da ih menjam a ako usput ostane neki dinar (citaj euro) jos bolje.Auto je dobar...a sto se tice felni najverovatnije ce ostati jer mi je jevrem ustupio extra gume za napred 225/45 a u toku nedelje mozda mi stignu povoljno iz nemacke 235/45 za pozadi
Comment
-
Comment