To bi sve bilo fino da se može naći Ascona za 1000 evra. I mene interesuje Ascona ( naravno C ), i nigde se nemože naći ispod 1300-1400 evra, a da je ispravna....a ako mislite na Asconu B, to se tek nemože tako naći lako, a ako se i nađe, ukupna ulaganja da se dotera u normalno stanje će prelaziti tu cifru od 1000 evra.
Doslo vreme da se trazi prvi auto.
Collapse
X
-
Ispada da sam subjektivan, ali trazi dobar yugo 55.
Pusti se svih tih starijih i vecih auta koji su svoje "odradili" u Njemackoj, Italiji, pa dosli na Balkan...yugo se moze naci, ali ocekuj manje vise stalna sitna ulaganja i neke popravke. Reno 4 je manji auto. Ja sa 195cm ne moram gurnuti sjediste u yugi do kraja, ali daleko od toga da je yugo sampion udobnosti i dobrog polozaja, pogtovo volana.
Comment
-
-
Pre svega da se zahvalim svima koji su ucestvovali u temi i naj tacin pomogli mi da napravim pravi izbor.
Odlucio sam da, ne kupim nista.
Upisao sam neku skolu i u toku nedelje trebalo bih da se zaposlim u taksi sluzbi.
Ipak je bolje sacuvati se za nesto kvalitetno i vrednoSloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
Znam da necu, ali bolje da imam tu nekih 15 000 mesecno nego da nemam ni to.
Dok ne zavrsim skolu, okej je skroz.
Inace, Smederevo ima koliko sam se raspitivao tacnije 4. taksi sluzbe koje traze vozace, samo se pojavis i to je to.
Nije ni Smederevo nesto posebno da ti treba iskustvo, bilo ko moze da radi.Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
Imam bar pet drugova koji su taksirali za privatnika.
Svi su posle par meseci bili u dugovima.
Za tih 15000 moras da vozis najmanje12h dnevno i vikendom.
Moras unapred da das kaparu od 300e za nedaj boze ako udaris nekog ili neko tebe. Gazdu ne interesuje ko je kriv.
Tim drugarima i sad posle godinu dve stizu kazne koje nisu tad placali.
I uvek ima novih klinaca kao ti zeljnih voznje.
Znam da neces odustati dok ne osetis sve to ali razmisli.
Pocetnik si nemas jos rutinu da vozis bez zamaranja a jos treba da uzimas putnike i naplacujes prevoz.
Razmisli koliki je rizik voziti toliko.
Gazde se sluze svim mogucim trikovima da ti odbiju od plate.
Vozio si preko ogranicenja 10% od plate.
Comment
-
-
Alekre ,bravo.
Uhvatio si pametan redosled, radi nesto prvo neko vreme ( taxi bi za tebe ipak bio iskusenje ) bice onda i parica , da se nesto skromno kupi od nekog poznanika ili rodjaka, ma sta bilo dok ne izucis voznju, a u medjuvremenu uzimaj od caleta. Pokusaj bez njegove tenzije da vozis sam, tako ces najbolje nauciti. Imaj razumevanja, roditelji su takvi zbog brige. Ja sam mnogima pokazivao bez uzbudjenja, ali kad je moja cerka polozila , vristao sam i hvatao volan, kao u tvojoj situaciji, i ti ces tako jednog dana
Comment
-
Comment