Marea saveti za kupovinu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Miha
    CBC Veteran
    • 16.06.2006
    • 150
    • Beograd

Re: Marea saveti za kupovinu

Koliko kljuceva se dobija sa novom Mareom i da li ide Code kartica ili jok..?
    Ajmo iskusni vlasnici Fiata, kod mog starog Opela ima samo jedan kluc .
    Ne snalazim se sa ovim novim auto tehnologijama.
    Jedni nude dva kljuca, jedni 3...niko ne pominje karticu, a zakleo bih se da sam negde na forumu video sliku 3 kljuca+code kartica...
    Pozz
    ex. Kadett 1.6 SV, 90 ks
    Astra G 1.6 16V 2003g.

Comment

• kole
      CBC Član
      • 05.06.2008
      • 66
      • zrenjanin

Ja sam imao dava plava ključa, kao i sada, sa karticom na kojoj je bilo dva koda elektronski i mehanički. Neko spominje i crveni servisni ključ.

Comment

• Miha
        CBC Veteran
        • 16.06.2006
        • 150
        • Beograd

Ovo mu dodje odgovor na moje pitanje...
        Pozz
        ex. Kadett 1.6 SV, 90 ks
        Astra G 1.6 16V 2003g.

Comment

• bugs bunny
          CBC Veteran
          • 24.10.2008
          • 167
          • Beograd, Medak III, Aranđelovac

Evo i ja da Vam pomognem, Marea koju sam ja vozio do okt.2008 pa je oduzeta a inače je 06.1997 je bila odlična uzeo sam je sa ELX opremom 1.6 16v 1600m3 u junu 2007.Dok sam je vozio bila je odlična promenio sam samo gume i pločice, ugradio sam plin sekvent (360E) boca od 50l umesto rezervnog točka i trošila je oko 11l, po meni Fiat ima samo 2 dobra motora i to: 1600 BENZIN i 1900 JTD ako kupuješ samo ta dva gledaj i OBAVEZNO obrati pažnju na godište (pogledaj na EPERU po broju šasije) da ne bi došao u moju situaciju.Uz Mareu sam dobio 3 ključa (dva plava i crveni servisni(kod)) plus kod karticu, bez toga je ne uzimaj.Ako budeš imao mogućnosti (finansijskih) gledaj da uzmeš sa ELX opremom i obavezno kupi 4 čelične felne sa zimskim gumama.U ELX opremu spadaju: Podizači stakala, Alu felne, centralna brava, tonirana stakla 5%, grejači retrovizora, klima.Za 16 meseci koliko sam je vozio odlično se pokazala i za te pare bolji auto nećeš naći a i sa tom opremom, a to što drugi pričaju ne obaziri se mnogo odnosno jedini "problem" možeš a i nemoraš da imaš je sa elektronikom. Ulje i redovan servis radi po servisnoj knjižici i navozaćeš se kao čovek.

Pozdrav svima.

Comment

• Srdjan
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 2416
            • Bajina Basta/Beograd

Znam da postoji problem podmladjivanja automobila, ali jos nisam cuo da je nekom oduzeto vozilo zbog toga. BTW. Kako ugradi sekvent za 360eur?
            Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• bugs bunny
              CBC Veteran
              • 24.10.2008
              • 167
              • Beograd, Medak III, Aranđelovac

Greška u brzini sam otkucao sekvent, nije nego je multipoint pošto imam metalnu granu.
              A što se tiče toga što si prvi put čuo za oduzimanje vozila imaš temu na Fiat lancia klub srbija forum, opšti deo pa OFF a tema se zove pomoć oko oduzimanja vozila pa pročitaj ako imaš vremena.Do sada je bilo u poslednjih par godina 4-5 velikih oduzimanja vozila a inače to je cifra oko 7000 vozila DO SADA.
              Pozdrav svima.

Comment

• alexa05
                CBC Senator XXL
                • 23.07.2006
                • 1769
                • Smederevo
                • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Za sada Marea ostaje u drugom planu. Ostajem u Opel familiji. Kupljena Opel vektra b karavan 2.0dtl i za predjenih 300km utisci fantasticni! Pozdrav!
                EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• Miha
                  CBC Veteran
                  • 16.06.2006
                  • 150
                  • Beograd

Ovaj, kako da kazem, i ja ostao u Opel kuci.
                  Pazario Astru G karavan 2003 1.6 16v. Auto je od prvog vlasnika, kupljen u Beoautu, garaziran....ima sve sem koze na sedistima...i utisci su odlicni.
                  Gledao dosta Marea i Stila, ali nisam nasao neki za koju bih bio siguran da je OK. Zanimljivo da mi se vise dopadao entrijer i polozaj u Marei nego u Stilu iako bi covek ocekivao obratno od novijeg modela, ali dobro, zato me Astra kupila odmah. Auto je izleteo slucajno i kupovina zavrsena za 24 sata. Jos sam u prenosu i preregistraciji, pa postavljam slike... Pozdrav
                  ex. Kadett 1.6 SV, 90 ks
                  Astra G 1.6 16V 2003g.

Comment

Working...
                  X