Ovako konkretno me interesuje koji je bolji od ova dva modela Audi a3 1.9tdi 105ks, gradska potrosnja ~7l, ili BMW 118d 120ks gradska potrosnja ~8l. Oba auta su 2005 godiste, audi a3 presao 110 000 km, a bmw 123 000. Takodje oba auta su odlicno ocuvana, redovno servisirana, nisu udarana i slicno... Ja sam do sada vozio opel-a, doslo vreme da se menja, i imam priliku da pazarim jedan od ova dva modela. Spoljni izgled mi je podjednako lep i kod bmw-a i kod audi-a; unutra mi audi deluje malo lepse i za nijansu bolje (instrumentalna tabla mi je daleko lepsa pa otud i ovo misljenje). Registracija je za audi jeftinija za 5000 din (ali to i nije neki presudan faktor vec samo mali + na strani a3-ojke). Pitam vas koji se razumete koji je bolji (105ks mi je sasvim dovoljno stoga ovih 120 ks na strani bmw-a nije presudan faktor), koji je zahvalniji za odrzavanje, cije cene delova su jeftinije (ako uopste i postoji razlika u delovima ove dve firma
). Ja dajem malu prednost na audi, ali ne bih da se pokajem (necu se pokajati sta god da uzmem ali...) i da dodjem u situaciju da kazem sebi "e trebo si bmw da uzmes!"
, pa pitam vas za savet. Hvala unapred.

Comment