Interesuju me vasi predlozi za kola do 6000e, gledao sam dole neku temu..ali je zakljucana pa sam morao da otvorim novu! Gledao sam svasta..: Lagunu, Xsaru, Vectru, Astru G i Audi a4 na CG table za 5000 1.6, on me je dosta privukao samo nisam siguran jos u to sa CG tablicama! Zanima me ako neko zna koja je granica uvoza kod nas( cuo sam da je euro 3 standard) i koja su kola ispod 2001 euro 3??
Auto do 6 000e
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ispod 2001. mozes najcesce naci VW, ali nemas toliko para...
Za 6k bih razmislio o Laguni...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
-
-
Pa dobro..ali sta od te klase ispod da gledam? I ta laguna za 6k po meni uopste nije losa, samo ne znam kakva je za odrzavanje i to...A sto se tice VW ispod 2001, nisam siguran da li je golf 4 tdi euro 3 onaj 1997-9! Ujak mi je nudio da mi on dotera iz Slovenije jer su sad kao tamo jeftinije kola. Gledao sam sva ova kola ispod 2000 god. su bas jeftina pa me zato zanima!
Comment
-
-
VW sa 1.9 TDI PD 115ks je Euro 3 i mislim da se proizvodio od 1999., ali ga je teksko naci a pogotovu za 6000e.
Imas varijantu za Lagunu, 2003-2004. godiste da kupis u Engleskoj pa da prebacis volan. Tamo su Lagune oko 2500e, a prebacivanje volna je oko 1000-1500e. Pa ako si spreman na to eto ti nacina da dodjes do novijeg auta.
Ima i Aven****, ovih aktuelnih za oko 3500e ali ne znam de ces naci delove za prebacivanje volana za taj auto, kao i Hondi Accord.
Comment
-
-
Necu to da radim s volanom, vozio sam 406 od drugara takav i to nije isti auto uopste! Znam da VW tdi nema za 6000k, ali u Sloveniji je tdi 1998 3500-4000! Nije meni stalo da to bude VW ili Audi i da je sto noviji, mene zanima vase misljenje koji je auto po vama kvalitetan za te pare i ne ide lose..zanimaju me 1.6, 1.8 ili tdi neki..
Comment
-
-
Za taj novac zaboravi VW i Audi, a da ide dobro i da nije mnogo star, pogotovo TDI...
Kako ce to biti malo stariji automobil, svakako treba biti benzinac, e sad sta uzeti za taj novac, pitanje je...
Ja bih gledao 2001. Xsara, 2001. Bravo, 2001. Megan, 2001. Primera, 2001. Focus, 2001. 156, 2001. Astra i tako redom...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Pazi, sve zavisi od afiniteta, da li ti je potreban veci porodicni auto ili nesto manje sa 3 ili 5 vrata....sad su malo pale cene, tako da mozda i nije los trenutak da se pazari nesto.
Laguna moze da bude OK izbor, ako trazis limuzinu. Mislim da je benzin/plin dobra kombinacija.
Bojan ti je dao dobre predloge za klasu ispod...
Mozda bih ovde dao prednost Focusu.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
ne, ostao je jos lezaj kompresora da se uradi i to smo zato sto ih mrzi da idu do zemuna ili gde vec ima majstor da odnesu kompresor na remont. ostalo sve, krov uradjen, predji amorti zamenjeni, veliki servis, nov akumulator i nove 4 gume. za te pare nema takav i u takvom stanju.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Ja prodao ALFU 156 98-o god. i kupio ASTRU 1,7 TD 99-o god.
Auto je malo niza klasa, ali za grad je odlican,ako naravno preferirate gradsku voznju. Ako ste mladja osoba i izlazite cesto na auto put, a novac Vam nije neki problem, onda ALFA i samo ALFA jer je izuzetno lep i mocan auto
Comment
-
Comment