eto dileme, molim za misljenje, ali brzo!!!
punto mjtd 1.3 ili clio 1.9D?
Collapse
X
-
Po motorima koje si dao,to su dva totalno razlicita dizela,13mJTD je najsavremeniji comonrail dizel,sto ce reci nesto skuplje odrzavanje za njega,dok je 1.9d iz renoa klasican dizel starije generacije,robustan i otporan ali bucan.
E sad koje godiste,cena,i ostalo....?
Comment
-
-
Ja bih uzeo Punto.(\__/)
(='.'This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/
Comment
-
-
definitivno punto,za to koliko ima snage i kubikaze ide ko svinja. bas sam pratio jedan tako i ziv sam se cudio i sto je najbitnije ne stekce tako ko sto je gore receno. za malo skuplje odrzavanje imas prilicno toga. a i lepsi je bar po menikad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
Comment
-
-
punto 1.3 cest problem sa turbinom!!!
klio u ovom slucajuSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
mislim da sam se malo precenio, punto je dosta skuplji ako valja. imao sam neku ponudu za 4300, ali auto je u ocajnom stanju. sad razmisljam i o cliu 1.5. problem je sto sam novcano limitiran(naravno), tako da cemo videti. u igri je i bravo JTD, ako ima za te pare. imam jednu ponudu al je presao 200000, pa ne znam...
Comment
-
-
koliko kesaSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
Comment