Bmw e34 525 isplati li se

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • astragsport
    CBC Početnik
    • 17.11.2008
    • 2
    • Banja Luka

Bmw e34 525 isplati li se

Isplati li se bmw e34 525 24v,192 ks,1992go,havarisan u smislu da mu je pomotano 12ventila,za 1800 eur.oprema i stanje su ok,feluge,dobar lak,itd. Dal je ovo starudija koja ce me puno kostati,od popravka do registracije i potrosnje ili auto koji se moze prihvatljivo srediti? Malo prelazim pa mi potrosnja ne znaci.unaprijed hvala!
  • Vebe Bavaria
    CBC Senator
    • 30.08.2008
    • 237
    • Bg

Te 2.5 su neunistive masine..nema tu sta da se drnda i popravlj nego samo vozi ali opet gledaj ko ga je vozio ako je neko ozbiljniji onda nema problema.
    Samo eto budi spreman finasiski jer taj sestak bolesno guta benzin pogotovo ako volis da stiskas gas kako se dize obrtaljka tako se usijava rezerva i bezi od gradske voznje, na ravnom se i da preziveti.. gledaj zadnji trap, obavezno dobra sara zadnjih guma-zima stize a 2.5 nikako za led nije, gledaj temperaturu motora na satu mora da bude 12

Baci pogled na zadnje gume dali ih jede s coska po tome ces videti dali je zadnji trap raskrecen (on malo mora biti) tako je kod Bmw, ali ako je bas iskrivljen onda jede gume s coska i to nevalja.
    Kbo

Comment

• Hermes
      CBC Senator XXL
      • 14.02.2006
      • 1306
      • https://t.me/pump_upp
      • bemve

Najkrace: Kilometri sa tim autom uopste nisu jeftini, ali su divni.
      https://t.me/pump_upp

Comment

• Misko M
        CBC Senator XXL
        • 17.03.2007
        • 652
        • BG Vozdovac

ako je samo glava u problemu uzimaj to je dzabe !!!
        ne moze te preci 2500eu, a vredi preko 3500 sigurno !!!

Comment

• astragsport
          CBC Početnik
          • 17.11.2008
          • 2
          • Banja Luka

Imao sam iskustvo sa alfom 156 v6 isto 2.5,jako dobro auto,u gradu potrosnja oko 18 litara,pretpostavljam da je tu i ovaj 525.ne znam kako je vozen...

Comment

Working...
          X