Lancia Y - 1.2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • PerkeNS
    CBC Član
    • 09.03.2008
    • 71
    • Novi Sad

Lancia Y - 1.2

Treba mi jedan savet. Mozda budem obavio kompezaciju tako sto cu uzeti ovaj auto pa da ga prodajem. 2001, presao oko 85k km, 1.2 benzin, klima, abs, servo, air bagovi, 44kw i reg. godinu dana.

Gledam na netu i tu su oko 4000e. Mada kada pogledam nema ih puno, par kom., izgled auto i nije nesto, ne znam kolko su trazeni, kolko su zahvalni, sledi smanjenje carine tako da ne znam ni u opste kolko je trenutna potraznja za kolima jer je ostalo manje od mesec dana da stupi na snagu smanjenje carine.
    Zamolio bi vas da mi kazete kolko bi mi se isplatilo ovo zezanje.

p.s. izvinjavam se modovima ako sam promasio deo foruma.
  • boki1982
    Banovan
    • 16.03.2008
    • 273
    • Beograd
    • Fiat stilo JTD

pa mesto si promasio sigurno mozda da si otvorio ovde
    http://www.cannonballforums.se/index.php?f=271 ili u OFFu ali da ti odgovorim dok te nesa ne prebaci

dosta salona vec automobile prodaje za carinu manje ako dolazis cesto u bg mozes i da vidis reklame po gradu(postoje verovatno i u NS),a sto se tice placeva skoro sam ih obilazio oseca se i kod njih neka manja cena ali ne nesto drasticno a to povlaci i manju cenu kod fizickih lica a sto se tice konkretno tog modela meni je ok sad ne znam kako se pokazao

Comment

• mikisxy
      CBC Senator
      • 25.09.2008
      • 238
      • beograd

mala Y je odlican auto,dosta delova se gadja sa puntom,nije kvarljiv auto i dosta kvalitetno odradjen.svi koji su ga kupili imli su samo reci hvale.u kakvom je stanju konkretno taj auto i isplati li se kombinacija to bi trebao ti da vidis sam,nije bas za savetovanje sa strane

Comment

• PerkeNS
        CBC Član
        • 09.03.2008
        • 71
        • Novi Sad

Hvala na odgovorima. Razmilsicu sta cu uraditi...
        Inace juce sam u novimama procitao da smanjenje carine od 1.Jan. nece za sada biti zbog ekonomske krize.

Comment

Working...
        X