Punto 1.7 TD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • malivuk406
    CBC Senator XXL
    • 04.04.2007
    • 490
    • Nbg

Punto 1.7 TD

ljudi, treba mi mala pomoc...
    burazera interesuje Puntic, 1.7 TD, oko '99, pa ono malo uopsteno o autu, motoru... nema mnogo o njemu na netu...
    neki problemi, kako se pokazao...

hvala
  • rstefan88
    CBC Član
    • 10.01.2008
    • 26
    • Beograd

Ja sam imao bas takvog i ja bih ga zaobisao. Meni je trosio dok sam ga smatrao ispravnim nesto preko 8 litara a isao je kao mrtav konj i to je bila penzionerska voznja. Po meni jako slab auto, a jako puno trosi, bolje nek juri nekog jtd a ako su mu oni skupi onda nekog punta benzinca neki 75 ili 90 i stavi plin i milina, ici ce kako treba, a vozice se jeftino, u svakom slucaju jeftinije nego sa TD i jeftinije je odrzavanje...

Comment

• kole
      CBC Član
      • 05.06.2008
      • 66
      • zrenjanin

Ima i 1.7TD 70KS

Comment

• HGT 2.4
        CBC Član
        • 18.05.2008
        • 58
        • NBG

ako je u dobrom stanju turbina, i ako je auto odrzavan (sto je retko) to je veoma zahvalan autic , ja sam pre za 55 on je keva nista ne crkava

Comment

• mikisxy
          CBC Senator
          • 25.09.2008
          • 238
          • beograd

nije bas proslavljen motor.stara generacija fiatovih dizela koji se nisu pokazali ni po trajnosti a ni preformansama

Comment

• yoopie
            CBC Član
            • 21.05.2008
            • 86
            • Novi Beograd

Još jedan glas za benzinca. Kolega je imao 55 sa plinom i troškovi vožnje su bili smešni, registracija u kategoriji juga. Stari Punto naravno ima metalnu usisnu granu pa je i ugradnja plina jeftinija nego za dvojku.
            Stoka iz Bloka

Comment

• malivuk406
              CBC Senator XXL
              • 04.04.2007
              • 490
              • Nbg

izvinite sto se nisam javljao par dana...
              ma fora je sto on ne bi benzinca, a performanse mu i nisu nesto bitne, treba mu auto od kuce do posla... zapao mu je za oko jer je jeftin autic, a relativno "mlad"... al izgleda da cemo da trazimo nesto drugo...

Comment

• Chila
                CBC Senator XXL
                • 18.07.2008
                • 401
                • Kos. Mitrovica

Za tu varijantu,kuca poso, gore pomenuta varijanta 55-ca - plin je majka mara!
                A ovolike kritike na 1.7 TD mislim da su malo preterane,sve zavisi od uslova koriscenja,odrzavanja i .... ali je cinjenica da je to jedan od slabijih motora iz fijata,ali daleko od toga da ne valja nista!
                Samo vas gledam ...

Comment

• zlox
                  CBC Član
                  • 18.11.2008
                  • 40
                  • Nish

znam da je moj komsija imao muke sa puntom dizel (98 valjda da ne lazem) i da ga je zamenio za benzinca.. po svim pricama ta starija varijanta fiat dizel motora je solidno losa
                  Stilo je kao zena : pruzice ti NEVIDJENA zadovoljstva i NEVIDJENE glavobolje

Comment

• Chila
                    CBC Senator XXL
                    • 18.07.2008
                    • 401
                    • Kos. Mitrovica

Solidno ili ne losa alli se ipak voze u velikom broju,ali ih i bije takav glas i sto je cudno od ljudi koji ih nikada nisu ni vozili,znam kad sam ja trebao da kupim auto svi su mi govorili bezi od fiatovih dizela a 80% njih nikada nije vozilo ni fiata a ni dizel!
                    Samo vas gledam ...

Comment

• rstefan88
                      CBC Član
                      • 10.01.2008
                      • 26
                      • Beograd

Ja sam vozio bas TD60 jedno dve godine 99 godiste i preporuka da se zaobidje posto ih je vreme vec uveliko zgazilo i mislim da su svi vec pohabani i da ce tesko dobro da rade. Jednostavno odnos ulozenog i dobijenog kod tog auta nije dobar. Ili nek juri JTD, ako mu je on skup onda benzinca...

Comment

• Chila
                        CBC Senator XXL
                        • 18.07.2008
                        • 401
                        • Kos. Mitrovica

Taj motor jeste tehnoloski prevazidjen,a i vreme ga je dobrano pregazilo sto jes,jes!
                        Samo vas gledam ...

Comment

Working...
                        X