Nemam razloga da bilo koga provociram.
Menjati 307 za A6---DA ili NE???
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by iwcham1979Evo sta kaze moj prijatelj, inace sjajan strucnjak za 307....
"Priznajem da nikada ne bih bio dovoljno hrabar da uložim novac u polovnu 307-icu, a svoje tvrdnje o lošem kvalitetu ovog vozila potkrepljujem činjenicom da mi ih dovoze na raznorazne intervencije i popravke i da takvu količinu "zaguljene" elektronike koja usput crkava "kao dobar dan" ja nisam video ni u jednom automobilu te klase.
Tu je negde Fiat Stilo, ali je on sveukupno lošiji automobil od 307 tako da ga više neću pominjati.
Niko nije rekao da je nemoguće kupiti pristojan Pežo 307 koji neće praviti probleme, ali pitanje je koliki je to procenat zadovoljnih vlasnika.
Pa očigledno mali jer se 307 nalazi na dnu svih svetskih lista pouzdanosti i ono što sam doživeo u praksi sa tim vozilima mi je dovoljan argument da kažem da je u 80% slučajeva kupovina polovnog 307 velika greška!"
Nije u pitanju 307, vec pricamo o odnosu stariji i luksuzniji auto i mladji auto nize klase...Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Vala @ivcham opet pretjerujes...
Procitaj kako treba @overspeedov post i reci sta nije tacno u njemu ? Da se radi o automobilima 2 klase razlicitim ? Ti jako dobro znas da se odrzavanje tih automobila i placa po klasama, a ako ne znas, nemoj zivjeti u zabludi, da jednom kada zamijenis svog Seata sa A6, nece porasti troskovi "kako bog zapovjeda" odrzavanja istog (u odnosu na Altea-u)... Stvari oko registracije i poreza takodjer...
Jedino pokretac teme u stvari zna sta mu je vaznije, pa ce po tome i postupiti, a mi mozemo iznijeti nase misljenje i nadati se da cemo njime nekome pomoci, a ne odmoci...
Comment
-
-
Sto reche Dora -ala volem ovo X dugmence!!!!
Tema je da li menjati 307 za audija A6 i neka to ostane..svaki sledeci pokusaj razvijanja teme u drugom pravcu povlachi sankcije.ili srpski recheno "brisanje BRE""I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Originally posted by iwcham1979Previse dubokoumne za dreamclub.... Brate, ko poredjuje Alfu i V.A.G nije dotakao ni prag kratkoumnosti....Originally posted by iwcham1979Nemam razloga da bilo koga provociram.
Originally posted by iwcham1979Evo sta kaze moj prijatelj, inace sjajan strucnjak za 307....
"Priznajem da nikada ne bih bio dovoljno hrabar da uložim novac u polovnu 307-icu, a svoje tvrdnje o lošem kvalitetu ovog vozila potkrepljujem činjenicom da mi ih dovoze na raznorazne intervencije i popravke i da takvu količinu "zaguljene" elektronike koja usput crkava "kao dobar dan" ja nisam video ni u jednom automobilu te klase.
Originally posted by iwcham1979Kako nije kad se covek dvoumi izmedju BAS 307 i Audi!!!?? A ovo sto je moj prijatelj pisao i vrapci vec znaju. Nista novo. O kvalitetu V.A.G vozila, silnim kvarovima, nemojte, molim vas.... Koji silni kvarovi? Gde?! Gde god ima hardcore fanova, obozavatelja, ozbiljnosti ne moze biti, izgleda!
Dakle, lepo se sam preventivno iskljuci iz ove diskusije i njoj slicnih, jer na sledeci "objektivan" komentar zadrtih pristalica jedne grupe koji "objektivno" ubedjuju clanove druge grupe kako je auto A u poredjenju sa objektivno najboljim autom B - totalno sr**e. Ovakvih komentara je PUN forum, i rezultat svake takve price je zakljucana tema, u najmanju ruku, a ban zbog "objektivnosti" je daleko koliko i jedan pritisak dugmeta. A trenutno sam jako blizu takvom dugmetu, pa pazite sta radite, tolerancija prema ovakvom vidu diskusije i pravdanju mislio sam ovako ili onako - je NULA.
Pa izvolite budite objektivni.
Comment
-
-
Misa RS pobeze.
Miso, tog audija ceka veliki servis koji kosta oko 1500eur zato i hoce da ga menjaTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Ja cu ovo da zaključam, a želju ce ti mozhda ispuniti neko drugi...
Ne znam kojim si se razlogom i ukljuchio u ovu temu jer od samog pochetka ne prochitasmo nishta konstruktivno ili od pomoci Mishu. Samo gomila pristrasnih trabunjanja i provociranja na temu brendovi i trendovi koja ovde ne prolaze odavno... Sa takvim stavom idi na VG forum, evo dajem javnu reklamu. Upashce ti sekira u med, veruj mi...
Comment
-
-
Originally posted by iwcham1979Ej, ban odavde, plz!!!!!
Comment
-
Comment