poz svima.... nazalost nisam uspeo da ubedim caleta za alfu ali sta je tu je.... budzet je 7500. sta kupiti?? stila, golfa, octaviju karavan(caletov pik), i slicno, ali samo benzinci.
doslo vreme za kupovinu....budžet 7.500€
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Za tu lovu mozes da nadjes lepo ocuvan Stilo i da biras motor koji ti najvise odgovara, ako imas pik na benzinca onda preporucujem 1.6 16V. Fiat Stilo je najbolji odnos cene i kvaliteta po mom misljenju, a troskovi odrzavanja su manji u odnosu na ovaj spisak auta koji si naveo. Dizajn je neuporedivo lepsi, a s obzirom kada se pojavio prvi Stilo linija mu je jos uvek aktuelna.
Ako zelis sportsku verziju, onda Stilo Abarth 2.4!!!
Comment
-
-
Octavia. Veci je auto od Golfa i najlakse ces naci od svih neki primerak da je u ok stanju, posto su sve vecinom kupljene kod nas pa je jos uvek moguce iskopati neku od prvog vlasnika, redovno servisiranu, po mogucstvu garaziranu
Comment
-
-
Opet - zavisi koji je u kom stanju. Ali ako ti treba auto koji ce biti "jedan i jedini" kao sto pretpostavljam izmedju Golfa i Octavije ja bih birao Octaviju. Bolje izgleda i ima veci gepek a sve ostalo je isto...
Comment
-
-
Ima jedna bela na placu na vozdovcu, 1.8T 4x4, da le neko zna da li je skupo odrzavanje?? problemi sa turbom? a takodje za iste pare ima astra bertone turbo.... oba auta 2001... i da dodam fiat punto 1.3 MJ, 2004. ???Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
Alfa Romeo je srce i dusa...
Comment
-
-
...Stilo karavan je najveći karavan u toj klasi...
Skoda Octavia Combi
Wheelbase : 2578 mm
Fiat Stilo Multi Wagon
Wheelbase : 2600 mm
Jedino što ćeš Stila MW uglavnom nalaziti sa dizel motorom, a ti bi hteo benzinca...
Benzinca Stilo 2.4 ipak nemoj uzimati u obzir kao prvi pik...previše je skup auto za održavanje, registraciju...
Ako budeš razmišljao o benzincu u Stilu, onda je najoptimalnije 1.6 16v.
Malo jače od 100KS, pouzdan motor.
Prvi sledeći jači je 1.8 16v ( 133KS ), ali se on ne ugrađuje u Stila od 2004. godine, ima drugačiju elektroniku nego bilo koji drugi Stilo, i određeni problem sa varijatorom je izvestan kod polovnjaka.
Comment
-
-
vozio sam oktaviu karavan nekih hiljadu km, auto stvarno lepo ide malo trosi, dizel, jedino sto mi je nekako sva mekana, i papucice i oslanjanje. sad verujem da je kod ove 4x4 to drugacije???? stila nisam imao priliku da vozim.Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
Alfa Romeo je srce i dusa...
Comment
-
-
Octavia A4 i Golf 4 su ista auta različitog dizajna i imena.
Gledao sam nedavno novu Octaviu A4 koja se prodaje po imenom "Octavia Tour" i iskreno ja to ne bih kupio, takvu novu.
Ali ako nadjes poštenu ponudu, da nije vagovski precjenjena možda i može biti dobitna kombinacija. Računaj da pozadi ima jako malo mjesta za auto iz te klase, spolja izgleda dosta veća.
Comment
-
-
Originally posted by nemkebgneko obrisa one duzine hehe
viewtopic.php?t=35773
Počni da koristiš opciju '' View posts since last visit '' pa ćeš onda pronaći sve aktuelne teme...
Comment
-
Comment