honda akord 2004 2.2 CDTI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • -Miki-
    Moderator
    • 09.11.2005
    • 708
    • Valjevo
    • Honda Accord coupe cg4

Re: honda akord 2004 2.2 CDTI

Originally posted by cant_decide_what_to_drive
    Meni se ne svidja jeftina plasticna unutrasnjost, ko chrysler je u kabini.

I dalje sam veliki ljubitelj japanaca i ozbiljno sam se razmisljao o tom autu ali jednostavno posle 2 test voznje i poredjenja sa drugim automobilima za te pare, odustao. Mozda noviji accord jednog dana, posto vidim da su dosta uznapredovali sa izgledom i kvalitetom kabinskog prostora, ali sto se tog starijeg tice - u drugim autima tog ranga se jednostavno osecas bolje.
    Hmm delimicno se slazem s tobom ,izgled unutrasnjosti kod accorda je stvarno staromodan ali je veoma daleko od jeftine plastike kako ti to navodis.Sticajem okolnosti skidao sam vise puta sredisnji deo konzole (menjao sijalice) i desni deo konzole (zbog zamene polen filtera) ni pre ni posle zahvata apsolutno se nista nije culo,krckalo - zabice su ostale na mestima i nista nije slomljeno.Hocu da kazem da je ta ista plastika vrhunski uradjena i uklopljena a to nije odlika jeftine plastike.
    Sto se tice udobnosti sedista i ergonomije tu mu dajem 10-ku ,imao sam priliku da probam mnogo automobila i mogu da tvrdim da je u vrhu sto se tice "osecaja u voznji" ali dobro nemamo svi iste zahteve pa je to diskutabilno sta se tebi dopada,mada respect za tvoj izbor 156 je zaista odlican auto (udobnost,lezanje na putu,IZGLED,motor,enterijer...) ali u poredjenju kvarljivosti i kvaliteta celokupnog auta izmedju accorda i 156 uvek bih izabrao accord bez dvoumljenja (mada 156 djudjaro mi je 3x lepsi ali... )

Pozz
    Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

Working...
    X