ma druze nema potrebe izvinjenjima i sl, jednostavno to je ponuda aktuelna i kao takvu je razmatram za te pare bih ja licno pre uzeo seat ibizu i sl, ali kao sto rekoh ponuda je samo ova.
Nego u koju klasu vozila spada swift po velicini, tj sta su mu konkurentni ? ne ide mi u glavu da je slicna klasa saxu ? deluje mi nekako mnogo vece i robusnije
Swift je u vecoj klasi, tj klasi 206, Clia, Yarisa, Punta.
U toj manjoj klasi Suzuki ima Splash. Jedino sto je Swift barem sto se gepeka tice tanak, sve drugo je sasvim korektno.
auto od 18god ? pa to je stari model ? ja pricam o novom, stari mi se nikada nije dopadao ne znam ni sam zasto.
Pa znam da pitas za ovaj aktuelni model, ali tu cene delova nisu nesto bitne jer je nov auto.
A ovog sa 18god. sam naveo cisto radi poredjenja cena delova.
e pa to mi je jedina muka, generalno auto mi deluje vece nego npr saxo, a rekao sam posle saxa da necu vise tako mali autic, jer sam masu puta morao ljude da saljem pesaka da se vracaju kuci ili sl jer je u saxo max max 4 osobe, mislim sa ovim swiftom ni ja ne planiram da putujem sa njim stalno i sl, ali opet da nema onaj hardcore hendikep malog auta, ali ako spada medju 206, punta i sl onda ok
Mali je i tu je kraj price, ako se uporedi sa Puntom 2 (moze jedva 3 devojke pozadi), onda je tu negde sve sem gepeka, i unutra je definiticno komotniji od tog Splasha, mada su i meni cudne ove dimenzije!?!
Meni se bas svidjaju njegove proporcije, k'o buhtla je (ali puna marmelade)...
Japanac, skoro nov, to ne bi trebalo da se kvari... Dosta se prodaje i na zapadu, ne znam da ima nekih konkretnih falinki... Velicina ti je tu negdje sa Polom, Cliom i sl. Saxo je bio "stara skola", nesto kao stari Swift... Generacijska solidarnost... A sto se prostora tice, bice ga i nazad za ne-daj-boze...
@Bax76:
i mene je zacudilo kada sam cuo u jednoj auto emisiji, iu odmah sam proverio.
pa, jel si primetio koliko se reklamira vise splash od swifta?
to nije bez razloga. ista su klasa, ali je splash noviji, moderniji, evropskiji i sl...
@mishio:
swift je definitivno mali auto. 4, eventualno 5 sitnijih osoba i to je to.
gepek cista 0.( ali tebi i nije potreban)
o kvalitetu swifta sve najbolje.
Žao mi je sto je propao posao sa SWIFTOM. Ja sam vlasnik jednog starijeg SWIFTA `95 god i imam planove da ga promenim! Razmisljao sam o VW Polo, Mazda 2 ali na kraju ipak je novi SWIFT taj koji ce krasiti parking ispred moje kuce!
Znam da je ovo stara rasprava i da verovatno niko nece procitati ovo,ali cu ipak reci.Ja sam od skora vlasnik jednog swifta,1.3 glx iz '84te god. Auto je u extra stanju,ide kao mala munja ,a trosi DO 6.5 litara benzina/100km !!! Znaci,extra po mnogim pitanjima za udobnost i vozne karakteristike,ali ogromna mana mali gepek.Trenutno sam u fazi pregovora oko ugradnje gasa u njega ( sto je jeftino,jeftino je).Jedino imam problem kuda sa rezervnim tockom? Razsmisljam o izradi spoljnog nosaca rez.tocka na zadnjem braniku.Imam mogucnosti da ceo nosac uradim od prohroma,tako da ne bude ruzan,ali se bojim da ne bude sve to pretesko za zadnju masku,jer je slab sa mestom za ugradnju istog. Ako neko ima iskustva sa tim, neka mi javi,zaista ne znam sta da radim sa rez.tockom.Inace,u pitanju je suzuki sa troje vrata i sa extra malim gepekom.Pozz.
Verujem da postoje, ne znam tacno kako se zovu, tanki rezervni tockovi. Ja imam takav na mnogo vecem automobilu. To mozes da gurnes gde hoces, pogotovo tako malu dimenziju kao na swiftu.
Comment