Moze li mi neko nesto reci o ovom modelu,izdrzljivost,potrosnja,delovi itd. E,da u pitanju je p10 model..Unapred hvala...
NISSAN Primera 2.0e GT
Collapse
X
-
Re: NISSAN Primera 2.0e GT
japanac kao i svaki drugi. dignes haubu da vidis sta ima kada ono paucina...........Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
-
-
O japanskim automobilima stvarno nista ne znam,trazio sam po forumu bar nesto u vezi primere p10 2.0e GT i nista nisam mogao da nadjem..Voleo bih da znam na sta da obratim paznju jer planiram da isti i kupim pa ako neko nesto stvarno zna nek pise...
Comment
-
-
Hvala na odgovoru...Inace auto je 91 godiste,crvene boje,sa fabrickim felnama u skroz ok stanju...Od opreme ima sve sto bi se reklo sem klime i koze..Ima nekih sitnica poput odlepljenog neba,podizaca prozora koji ne radi itd...Cena je oko 3300e neregistrovan...Auto ima servisnu knjigu od kako je kupljen u inostranstvu do dana danasnjeg...Inace je unikat sto se tice predjene kilometraze jer je kupljen bukvalno nov i do sada je uvek sluzio kao drugi auto..Znaci za uzivanje,sve ovo znam jer ga vozi vlasnik servisa inace moj sugradjanin.Presla je blizu 150000..Sutra idem da je uzmem,a pitanje sam postavio cisto iz znatizeljnosti,zanimalo me je da li ima nesto na sta bi trebalo da obratim paznju...Uskoro ce slike (nadam se).Pozdrav
Comment
-
-
Originally posted by KoljaHvala na odgovoru...Inace auto je 91 godiste,crvene boje,sa fabrickim felnama u skroz ok stanju...Od opreme ima sve sto bi se reklo sem klime i koze..Ima nekih sitnica poput odlepljenog neba,podizaca prozora koji ne radi itd...Cena je oko 3300e neregistrovan...Auto ima servisnu knjigu od kako je kupljen u inostranstvu do dana danasnjeg...Inace je unikat sto se tice predjene kilometraze jer je kupljen bukvalno nov i do sada je uvek sluzio kao drugi auto..Znaci za uzivanje,sve ovo znam jer ga vozi vlasnik servisa inace moj sugradjanin.Presla je blizu 150000..Sutra idem da je uzmem,a pitanje sam postavio cisto iz znatizeljnosti,zanimalo me je da li ima nesto na sta bi trebalo da obratim paznju...Uskoro ce slike (nadam se).Pozdrav
Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Slazem se oko cene da mora da ide nize...Zadnja cena je 3000e,300e je spusteno zbog registracije...Auto je izuzetan ali ima nekih sitnih boljki,sto se da lako popraviti...Moracu i gume da mu menjam a ne znam koliko je za njega fabricka 195/60R14 ili 195/50r14 ne znam tacno koju nosi...Najverovatnije uzimam,jer kad pogledam za te pare mogu da uzmem gnoj II a gde je primera a gde golf,dan i noc..
Comment
-
-
Za 3300 morao bi da bude savrsen, registrovan i da sve radi.
Mic po mic, to ce ti odnese par stotina evra, pa jos kad uracunas gume ode to na 500evra.
2700-2800 plafon. Naci ce se tu jos nesto...work in progress
Comment
-
-
Pitanje je dokle cene mogu da idu dole?! Za pristojan auto treba izdvojiti od 3000 pa navise, znaci cena Primere nije visoka. Sad zavisi od trgovackog umeca ali realnost je tu negde. E sad mi ne znamo ni kad mu je uradjen servis ni kakve su mu plocice i diskovi ni u kakvom je stanju limarijski ali za odrzavan auto to nije visoka cena!
Comment
-
Comment