10.000. the best ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • starac vujadin
    CBC Senator XXL
    • 27.08.2005
    • 2617
    • Stari grad

Re: 10.000. the best ?

S obzirom ko ce sve i za koju potrebu da vozi auto Laguna je taj automobil koji u najvecoj meri zadovoljava vase zelje. Malo je teze naci benzinca, ali moze da se uveze. U Integri motors su imali jednu 2.0 16v Initiale sa nekom mega giga opremom, auto bio presao nesto jako malo...ne znam da li su je prodali.

Posle nje Mazda 6...nisam siguran da li moze za 10 soma? Njen osnovni benzinac je malo slabasan, ali onaj jaci od 163ks je dobar, mada ima malo vecu kubikazu.

Alfa 156 je super izbor, ali da kad bi ti samo vozio auto...

Comment

• Dzoni_mkv
      CBC Senator XXL
      • 29.04.2007
      • 875
      • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

A onaj Saab Aero? Ukoliko se ne varam to je auto coveka sa foruma (Egon). Mislim da je to mnogo pouzdana kupovina a i bre auto ima sve + je bezinac sa plinom. Auto koji zadovoljava ovo sto ti rece
      Originally posted by miroslavm
      a ja bih nesto i pouzdano i sa personalityem, tipa honda, saab, alfa
      You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• matrix_023
        CBC Član
        • 16.12.2008
        • 93
        • Zrenjanin

Pa ne znam bas da li coveku treba 2.3 sa 260 i kusur konja,to je vec ekstremna masina....
        Renault 19 16V 150 ks....Pure renault sport power http://www.youtube.com/watch?v=rVMSdnkAg_4

Comment

• ostres
          CBC Senator XXL
          • 01.06.2008
          • 305
          • Zemun

10000 je dosta blizu novog auta (ne mislim na Logan ), pa mozda i o tome vredi razmisliti. Kia Rio je 10 990 sa dosta opreme i 3 god garancije. Solidan autic sa solidnim prostorom.
          Live together, die alone.

Comment

• NED
            CBC Veteran
            • 02.11.2008
            • 149
            • Kragujevac

Ja za te pare ne bih razmisljao polovnom, pre bih se strpeo masec-dva, skupio jos koji dinar( citaj evro) pa uzeo nov auto, sipas i ne mislis!!!!!

Comment

• Srdjan
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 2416
              • Bajina Basta/Beograd

Nema sanse da pomiris zelje cerke, zene i samog sebe sa jednim automobilom. Za zenu i cerku kupi jedan mali gradski auto, nesto starije, ne moras sve pare da potrosis a za sebe juri nesto ozbiljnije. Uostalom cerka je tek polozila, njoj i ne treba nista extra. Maltene da joj auto i ne treba. Ima momka verovatno pa ce se sa njim vozati. Sa zenom vidi sta ces, a uzmi auto za sebe, onaj koji tebi odgovara. Malo ce ti zvocati, koji dan i to je to. Pretrpis i vozis ono sto hoces. Pozz.
              Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

Working...
              X