opel astra 1,7 dti karavan 2001

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Tika
    CBC Početnik
    • 10.01.2009
    • 3

opel astra 1,7 dti karavan 2001

Prvo da pozdravim sve na ovom forumu. Moram priznati da sam na vas sasvim slucajno naleteo ali sad ne mogu da stanem sa citanjem. Naravno treba mi I pomoc tj. Savet
    Sasvim slucajno sam dobio ponudu za

I to jedno par stotina e nize pa me zanima vase misljenje. Na satu je oko 200k km ali kazu da je dizano zbog carine, ogrebotine nisu toliko strasne osim na zadnjim desnim vratima koja su I malo ulubljena. Sadasnji vlasnik nije menjao nista od kada je uvezao iz Nemacke.enterijer ima manje mane - malo pocepano zadnje sediste, sitne tacke na "plafonu", rupica na volanu. Primetio sam da su farovi malo zamuceni. To je to sto sam kao laik primetio, a sad vas molim za komentare
    Hvala
  • miroslavm
    CBC Senator
    • 13.02.2007
    • 208
    • Beograd, Zvezdara

Re: opel astra 1,7 dti karavan 2001

Jedino sto bih te ja posavetovao je da pre svakog razmisljanja oteras auto u ovlasceni servis za opele da ga ispregledaju mehanicki limarijski i putem dijagnostike. Bolje da das par desetina evra nego da cupas kose kasnije. Tek nakon toga se cenkaj

Comment

• Tika
      CBC Početnik
      • 10.01.2009
      • 3

Hvala na savetu,
      Pregled u ovlaštenom servisu je 1900 dinara i kažu da mogu sve da provere osim kilometraže.
      Sad se ipak razmišljam imajući u vidu SEKU da ipak još malo pričekam, pa će nadam se, i moja ušteđevina porasti.Koliko vidim prodaja automobila je skoro stala, čak i auto placevi skidaju cene ozbiljno.Možda za par meseci bude neki citroen ili reno.
      Hvala još jednom

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

kao laik si dobro uocio samo sto je ta kilometraza i stvarna. i auto nije uvezen iz nemacke. za nemacko trziste je isla sira lajsna sa oznakom opreme, a ovo je holandjanin ili belgijanac
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
        X