Fiat Panda Active 1.1

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vladimir145
    CBC Član
    • 29.12.2006
    • 64
    • Beograd, Banovo brdo

Fiat Panda Active 1.1

Čudno je kako nema uopšte postova o ovom automobilu novije generacije, da li neko ima iskustva sa novim pandama, 2004. pa na dalje, kakvi su benzinski motori 1.1? deluje mi baš da niko od članova ne vozi ništa slično, malo ih ima i u oglasima, da li se teško prodaju ili je slaba ponuda? Ako neko ima iskustva ili saznanja, vezano za održavanje, popularnost ovih kola, za pohvale ili izbegavanje, neka piše, hvala
  • neshaoct
    Banovan
    • 18.08.2007
    • 1754
    • Beograd, Rakovica

Re: Fiat Panda Active 1.1

...ima postova, npr. :
    viewtopic.php?f=269&t=35775

Samo što je ona malo jača...

Comment

• vladimir145
      CBC Član
      • 29.12.2006
      • 64
      • Beograd, Banovo brdo

da, ova koju ja gledam je onaj najslabiji model, mislim da je bila VAN, ali se nadam da je ok za održavanje što se tiče cene, mala potrošnja i dobar gradski auto

Comment

• Ficoman
        CBC Veteran
        • 09.11.2005
        • 139
        • Beograd

to bi trebalo da je isti motor kao i kod stare pande od 55ks sto znaci da je dobar, ako je bela sa zatamnjenim staklima sigurno jeste ima tu jos stvari ne spustaju se zadnji prozori i sl....
        nisam se vozio sa slabijim motorom ali posto je manji od punta auto a ima isti motor mislim da dobro ide, odlicna je za grad i vrlo pregledna sto mi se najvise dopada
        nije skupa za odrzavaje

Comment

• HGT 2.4
          CBC Član
          • 18.05.2008
          • 58
          • NBG

Ja posedujem jednu pandu 1.1 2005 godiste nabavio sam je za caleta ali, ovih zimskih dana nisam izbijao iz nje. Nabavio sam model koji je bio van pa tako od opreme nema ni el.podizace,cyti servo ima samo abs, auto je izuzetno pregledan , visok ko stvoren za nase puteve a potrosnja je smesna ako budem imao priliku uzeo bih neku 4x4 da mi bude drugi auto

Comment

• vladimir145
            CBC Član
            • 29.12.2006
            • 64
            • Beograd, Banovo brdo

da HGT, to je verovatno onaj Active model, ovaj ima samo podizac za vozaca, ali nema servo,itd...mada mislim da je lak na volanu...cudi me zasto je tako slaba potraznja za njima?

Comment

• jevtic_ognjen
              CBC Početnik
              • 17.12.2008
              • 3
              • beograd

slicna je cena puntu, nije ispod 4500/5000e zato je slaba potraznja

Comment

• bokija
                CBC Senator XXL
                • 25.01.2008
                • 640
                • Beograd

Vozio sam jednu,i to chipovanu.Lepo ide ali je unutra vrlo spartanski uredjena i prilicno bucna.Na zalost zvuk nije bas prijatan,vise je kao da zvoni i vibrira nego prijatan zvuk motora.Kad se doda tu i prilicno visoka cena u odnosu na luksuznije malisane eto zasto je ima malo.
                I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• djukic
                  CBC Senator XXL
                  • 27.03.2005
                  • 2526
                  • Beograd

Ja sam vozio ba 1.1 rentiranu na Krfu letos. Auto je odlican i posle 3 godine na rentakaru nisam cuo da je ista lupalo u kabini. Imala je podizace prednje city servo, ABS i klimu. Ide odlicno jedino kada ides uzbrdo moras da iskljucis klimu.
                  Naravno da je nisam stedeo, ali za tih 600tinak kilometara po ostrvu stvarno je malo trosila.
                  Moja preporuka ako ti treba gradski auto, koji nema gepek (mogu da stanu kiko kolica sklopljena i to je to)...
                  https://t.me/pump_upp

Comment

• HGT 2.4
                    CBC Član
                    • 18.05.2008
                    • 58
                    • NBG

Ovi vanovi po srbiji su jeftini, preko sa opremom je nemozes dobiti za male pare . Pa cak i kad je autobild vozio na supertestu i rasturio u delove i nije imao nekih opasnih zamerki , a znamo kakvo oni misljenje unapred imaju o italijanima cena je tu egal sa puntom mk2 pa cak i jaca pa je zato jos uvek manje ima

Comment

• Coo
                      CBC Član
                      • 07.10.2007
                      • 38
                      • BGD

Pogledajte cene stare Pande 4*4 zadnjih serija po Italiji, u odnosu na obicnu. Pa cete da vidite kakav je to auto... A za novu, po ceni je kao Punto, a Punto je ipak prostraniji, tako da i nije nesto popularna ova nova. Za moj ukus je jako mala unutra, a velicine je kao Twingo stari ako se ne varam?

Comment

• Gatti.Gatozza
                        CBC Senator XXL
                        • 26.09.2006
                        • 411
                        • Zemun
                        • Lybra 1.9 / XJ600S

Stari twingo možda nije dobro poređenje. Verovao ili ne, i na prednjim i na zadnjim sedištima je iznenađujuće prostran.
                        MAZDA

Comment

• Coo
                          CBC Član
                          • 07.10.2007
                          • 38
                          • BGD

Htedoh reci da je po spoljnoj velicini nova Panda kao stari Twingo, a da je unutra jako mala, bar kad sam ja hteo da sednem pozadi

Comment

• bokija
                            CBC Senator XXL
                            • 25.01.2008
                            • 640
                            • Beograd

U principu Panda i Fiat 500 su totalni promasaji po ceni i onom sto nude.To sto 500 ide dobro,samo zbog toga sto je pogodna za zene.Ko bi dao tolike pare kad za njih moze da vozi veci model,Fiat 500 jos malo pa Bravo a Panda malo pa Punto.
                            I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• jevtic_ognjen
                              CBC Početnik
                              • 17.12.2008
                              • 3
                              • beograd

ne bi se slozio da su promasaj, to sto zivimo u srbiji znaci da malo ko ima para za normalan mali gradski auto koji ce biti drugi u porodici, treba razmisliti sta je bolje da li da trosis bravo ili pandu/500....sta vise kosta i koji manje trosi i gde sve mozes da stanes.....odrzavanje !!!

Comment

Working...
                              X