ujaku treba terenac za lov, koji ce se povremeno voziti po gradu, niva nije opcija, pre nesto tipa vitare ili slicno, do nekih 5000e, sta je najpametnije uzeti? ne mora da bude posebno jak, samo da bude 4x4
terenac za lov
Collapse
X
-
Re: terenac za lov
stari terrano patrol i slicno ili suzuki zbog kubikaze i registracije,mada moze da preregistruje na teretni,ja prodajem moju hondu 4x4 koju sam koristio za lov,moze da posluzi i to dobro ali imam terrana 2 (takodje ga pprodajem) jede malu decu od blata,snega,i svih prepreka koje ti planina zada,svaka pohvala za terana,kupujem novog nissanovog SUVa sada kada ga prodam (auto me odusevio svaki kilometar koji sam sa njim presao)kad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
-
-
za te pare ne vidim iskreno nista bolje od nive, iako si to rekao da nije opcija, auto je generalno tesko sranje, ali stvarno na terenu je ekstra, i moze malte ne nova za te pare da se uzme. Tipa Suzuki za te pare i sl, mislim da ce mu vise problema praviti i za delove, odrzavanje nego lada, jer vitara za te pare moze jedino ona 90to god, koja je po meni za terenca presla svoje.
E sad, ja Mitsu Pajero onaj stariji, malo ih ima u prodaji, odlican terenac, jaki benz motori, i mislim da bi opusteno mogao da ga za te pare nadje, i manje. To bih jedino pored nive razmatrao, ili vec frontera opel, ali vec je pisano i ja sam je ranije gledao da je sranje.
Comment
-
-
kakva crna lada niva,uzmi kampanjolu onda....ima manjih suzukija,ne mora vitara,sve zavisi koliko njih ide u lov i koliko pasa koristi,u ladu ne moze da stane pola mog srpskog gonica.imas one vojnicke njih masovno lovci koriste,sve zavisi kaka je teren u pitanju,ako je lov sa gonicima na planinama i brdima treba ti ozbiljniji terenac,a na ravnicarskom samo uzmes nesto visoko i po mogucstvu 4x4kad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
Comment
-
Comment