Zna li ko sta o ovom golfu?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zna li ko sta o ovom golfu?
Originally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...Tags: None
-
-
Re: Zna li ko sta o ovom golfu?
Hm na slikama i nije toliko los mada mi boja deluje malo izmatirala i sarena ali mozda je to zbog loseg kvaliteta slike,enterijer deluje ocuvano za te godine i u odnosu na ostale dvojke,ove plastike na pragovima na levoj strani su malo razbucane a sto se tice prednjeg kraja jedino na slikama sto moze da se vidi da mu hauba stoji nize u odnosu na krila ali to se steluje i na zadnjoj slici negde kod maske i krila u donjem uglu kao da je nesto cackano ali opet veoma se lose vidi e sad mozda se javi neko ko zna nesto vise o tom autu pa ti detaljnije kaze.
-
-
Re: Zna li ko sta o ovom golfu?
Znamo koliko se krecu ali ova je na cg table a pitanje i da nije registrovana ispod kruske,sve to treba lepo proveriti.Neznam koliko su u cg ovakve dvojke ali u odnosu na cene kod nas razlika je vise nego duplo.
Comment
-
Comment